2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87767 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Tuesday, March 13

Atlanta 104, Philadelphia 92

Smith 26   Iguodala 18
Cleveland 124, Sacramento 100   
Pavlovic 25 Hughes 25   Artest 19

Miami 88, Utah 86   
Williams 15   Boozer 20

New Jersey 112, NO/Oklahoma City 108   
Jefferson 26   Paul 25

Minnesota 86, Indiana 81   
Garnett 30   Tinsley 37

San Antonio 93, LA Clippers 84   
Parker 25   Maggette 17

Chicago 95, Boston 87   
Thomas 23   Pierce 24

Denver 107, Portland 99   
Iverson 31   Randolph 26

Detroit 101, Seattle 97   
Webber 24   Allen 27

Kod:
Učinak naših

MIN FGM-A 3PM-A FTM-A OREB DREB REB AST STL BLK TO PF PTS
Marko Jaric, GF 38 4-8 2-2 1-2 3 2 5 6 1 0 2 4 11
Sasha Pavlovic, GF 33 8-13 3-4 6-6 0 1 1 6 2 0 5 2 25
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Svaka cast Pavlovicu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
Goodnight, Sweet Terry

There are people we will never be able to remove from our lives, those who, for whatever reason, will always be connected with us.

For me, Terry Stotts is one of those people. In the early ’00s, Terry Stotts was a lifelong NBA assistant coach, best known for his work as George Karl’s right-hand assistant. The Hawks lured him to the Dirty back to assist Lon Kruger, the unibrowed boss man who promised the city that the Hawks would make the Playoffs. The Hawks did not make the Playoffs, Kruger caught the axe in December of ‘02 and Terry Stotts was handed his first head coaching gig.

That Hawks team had some talent (Shareef Abdur-Rahim, Jason Terry, Glenn Robinson, Theo Ratliff, Nazr Mohammed), but Stotts fared no better than Kruger. One year later, the Hawks added Stephen Jackson and Boris Diaw, and they turned out to make things even worse. There was no system, no cohesion, no interest.

As the ‘03-04 season wound down, the Hawks looked to be challenging for a bottom slot, which would have put them in the running for the top pick in the Draft, a.k.a. local boy Dwight Howard. If a team is ever going to tank games, that’s the time, right? Particularly when you know the team’s going to be dismantled over the summer anyway?

But Terry Stotts decided to throw caution to the wind and go all out to win games. He started playing Bobby Sura 40+ minutes a night, and Sura started posting triple-doubles. Bench that man! The Hawks finished the season by going 8-10, knocking themselves out of the Dwight Howard derby. Hope those extra wins were worth adding to your resume, coach. Personally, I’d rather be known as the man who brought Dwight Howard to town than the guy who kept him from coming. But maybe that’s just me.

Stotts quietly left Atlanta that summer and moved out West, where he spent a year as an assistant with the Warriors. The Bucks brought him back to Milwaukee a season ago, and he managed to squeak the team into the Playoffs last season. This season, in our season preview, I wrote:

The career coaching record of Mr. Terry Stotts is a rollicking 92-137, so nobody’s expecting a lot from the Bucks, least of all me. After a fast start last season, the Bucks settled down and snuck into the Playoffs as the last seed. This year they’ve jettisoned TJ Ford in favor of Charlie Villanueva, who will sink jumpers and help create room for Andrew Bogut on the interior, and moved the gloomy Jamaal Magloire to Portland in exchange for jittery pg Steve Blake. Michael Redd will continue to do his otherwordly perimeter thing, but these Bucks still lack the tools to do much damage in the Eastern Conference’s toughest division.

Well, today the Bucks decided to cut bait. Terry Stotts is dunzo, the owner of a 115-168 career record. He’ll probably end up with an assistant gig again, as he seems well-suited to work in that field.

So he’s got that going for him.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Wednesday, March 14

Washington 112, Indiana 96   
Arenas 35   O'Neal 24

Orlando 101, Utah 90
   Howard 31   Boozer 29

Chicago 88, Philadelphia 87
   Deng 20   Iguodala 19

Toronto 104, NY Knicks 94
   Bosh 22   Marbury 31

Charlotte 111, Sacramento 108   
Carroll 22   Martin 26

Boston 109, Atlanta 88   
Jefferson 23   Smith 19

Cleveland 118, Memphis 96   
James 29   Gay 24

Houston 109, LA Clippers 105   
McGrady 21   Brand 37

Phoenix 129, Dallas 127 (OT)   
Stoudemire 41   Stackhouse 33

Detroit 87, Portland 75   
Hamilton 21   Randolph 21

Kod:
Učinak naših

MIN FGM-A 3PM-A FTM-A OREB DREB REB AST STL BLK TO PF PTS
Sasha Pavlovic, GF 25 4-5 1-1 2-2 0 2 2 1 0 1 1 1 11
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Gledam
Kirilenko za 21 minut nije nijednom šutnuo na koš

a Miličić nije igrao zbog bolova u leđima  Smile
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung 
 15. mart 2007. | Izvor: B92, Beta | MR
Stojaković se vratio u tim

Košarkaš Nju Orleans Hornetsa Predrag Stojaković počeo je u sredu da trenira sa ekipom, prvi put posle operacije ledja, kojoj je bio podvrgnut pre tri meseca. Srpski košarkaš je van parketa još od novembra, a Hornetsi, za sada, nisu odredili datum njegovog povratka u igru.

Stojaković je još ranije počeo sa individualnim treninzima, trčanjem i šutiranjem na koš, ali se u sredu prvi put priključio ekipi.

Stojaković je u proseku postizao 17,8 poena na utakmici, a rekord je zabeležio u meču sa Šarlotom kada je postigao 42 poena. Poslednju utakmicu odigrao je protiv Minesote 24. novembra.

Nju Orleans se trenutno nalazi na dve pobede iza Los Anđeles Klipersa u borbi za poslednje mesto u plej-ofu iz "Zapadne" konferencije.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Krstić za MONDO: Uspešan agresivan oporavak

Devet nedelja nakon operacije noge jedan od najboljih srpskih igrača u NBA ligi Nenad Krstić u razgovoru za MONDO kaže da oporavak teče u najboljem redu.

"Oporavak ide bolje nego što smo očekivali. Već sam počeo i da šetam, ali ne smem dugo da stojim, jer me noga često zaboli, tako da moram da pazim. Ne žurim nigde, jer je ova sezona za mene završena. Reč je o dosta agresivnoj rehabilitaciji, jer je moja noga praktično slobodna i nosim samo steznik".

Ekipa Nju Džersija pre početka sezone slovila je za jednog od favorita na Istoku. Nakon povrede Krstića i Ričarda Džefersona tim se udaljio od željenog cilja. Džeferson se nedavno vratio na parket što se odrazilo i na rezultate ekipe, ali je neizvesno da li će Netsi uspetio da se dokopaju plej-ofa.

"Teško je reći da li će ekipa uspeti da stigne do doigravanja. Povratkom Džefersona krenulo je na bolje, vezali su dve pobede, tako da je sve moguće. Ja se nadam da ipak ove godine možemo u završnicu", izjavio je Krstić.

Srpski reprezentativac je dodao da mu je najteže bilo kada je bio prikovan za postelju,ali da su mu roditelji i devojka bili najveća podrška tokom veoma teškog perioda.

"U početku je bilo najteže, nisam mogao da hodam, pa mi je i dosada teško pala. U Nju Džersiju su bili moji roditelji, kao i devojka, pa su mi olakšali taj period. Sada kada mogu da hodam sve je bolje - sa devojkom često šetam i upoznajem Njujork, ovih dana je i lepo vreme pa je sve lakše", dodao je Krstić, naglasivši da mu teško pada i to što je njegov doskorašnji saigrač Mile Ilić otišao u razvojnu ligu, pa ga redje vidja.

Popularni Krle je rekao da ga je posle povrede iz Košarkaškog saveza Srbije kontaktirao jedino direktor Predrag Bojić u želji da se raspita za njegovo zdravlje.

Višak slobodnog vremena omogućio je Krstiću da vreme provodi uz TV, tako da pomno prati sve mečeve svog bivšeg kluba, Partizana, u Evroligi, i ističe da su crno-beli konačno dokazali da su veoma dobra ekipa.

"Kako sada imam više vremena gledam sve utakmice na televiziji, a naročito Partizanove. Ostao sam sa svima u dobrim odnosima, naročito sa Kostom Perovićem i uvek mi je drago kada beleže dobre rezultate, kao što to sada čine u Top 16 fazi. Ova poslednja pobeda protiv Huventuda me posebno raduje, jer Partizan pokazuje da je prava ekipa. Nije mala stvar takvu ekipi dobiti u gostima“, prokomentarisao je Krstić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Molim da mi na ovo pitanje odgovori neko ko više prati NBA - šta se, kog đavola, ove sezone dešava sa Kirilenkom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
izgleda da ipak nema u glavi ono shto je potrebno da bi bio vrhunski sportista... trenutno mu je u prvom planu svadba sa tom njegovom mashom Smile inache, bilo je svadja sa sloanom ranije tokom sezone na temu playing-timea i sl...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Majami i dalje pobedjuje, L.A gubi

Kao po običaju noć izmedju četvrtka i petka u NBA bila je relativno mirna i siromašna utakmicama. Centralno mesto zauzeo je duel Denvera i Los Andjeles Lejkersa koji je imao "predigru" u teškoj kazni kancelarije NBA koja je kaznila trenera Fila Džeksona sa 50 hiljada dolara zbog komentara da je liga krenula u "lov na veštice" kada je u pitanju Kobe Brajant (posle kazne zbog udaranja Marka Jarića).

Na parketu u Denveru Lejkersi su takodje loše prošli i pokazali da su ove sezone ipak samo tim relativno visokih mogućnosti.

Nagetsi su pobedili 113:86 (Entoni 26, Ajverson 14+13 asistencija) a seriju dobrih utakmica nastavio je odlični Linas Kleiza koji je bio najbolji strelac na meču sa 29 poena. Brajant je ubacio 25, ali je to uz 13 Voltona i 11 Kvame Brauna bilo premalo za igru Lejkersa, koja se raspala u drugom poluvremenu posle 51:51 na poluvremenu. Treću četvrtinu Denver je dobio sa 36:21,a poslednju 26:14.
Majami je pobedio Nju Džersi sa 93:86 i došao do osmog uzastopnog trijumfa, iako igra bez povredjenog Vejda. O Nil (koji je dugo sedeo na klupi zbog tri rano dobijena penala) postigao je 17 od asvojih 19 poena u drugom poluvremenu. Teret ovog meča iznela je kompletna centarska linija, jer je Udonis Hazlem bio još bolji: 21 poen, 12 skokova, Morning je dodao 11 uz 6 skokova.

Džejsonu Kidu nedostajao je samo jedan poen za tripl-dabl, koji nije ostvario zbog katastrofalne šuterske večeri 3-13. Kid je imao 14 asistencija i 10 skokova i 9 poena.

U poslednjem meču večeri, Milvoki sa novim trenerom i svojim nekadašnjim centrom ( iz ere Rikija Pirsa i Džeja Hamfriza) Lerijem Kristkovijakom savladao je San Antonio 103:90 (Red 29, Lin Grir 14, Paterson 14, Bogut 13+12 skokova). U timu iz Teksasa koji je prekinuo seriju od 13 pobeda, Dankan je uz 13 koševa imao isto toliko skokova, Beri je iznenadio sa 20 koševa, ali nije bilo poena izuzetno raspoloženog Djinobilija ( šut 2-10, za tri 1-6).

Izvor: B92 Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.