2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87971 puta)
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
i naravno, navijamo za "najboljeg shutera u univerzumu" da osvoji trojke, mislim da ne bi moglo da se zivi nakon toga Smile

Prosvetljenje,molim,ko je naj-sasvim-potpuno-sasvim-najbolji-dasa,tj. suter?
Citat

kako ko, pa ovaj kershme do wadea na slici Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Thursday, February 15

Dallas 80, Houston 77
Nowitzki 26   McGrady 27

Cleveland 114, LA Lakers 108   
James 38   Bryant 34

Učinak naših

Kod:
STARTERS MIN FGM-A 3PM-A FTM-A OREB DREB REB AST STL BLK TO PF PTS
Vladimir Radmanovic, PF 21 4-11 0-4 1-3 2 2 4 4 0 0 0 4 9
Sasha Pavlovic, GF 25 4-11 1-2 2-2 1 2 3 2 0 0 1 1 11
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

• Hate it or Love It! •

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Touch HD
moje prognoze za East vs West - je pobeda Easta, a MVP zasigurno Wade...

zakucavanja - Gerald Green 100% - neverovatno je shta ovaj momak zna! ni Nate, ni Howard, pa ni Thomas  mu nisu ni do kolena... (Nate Robinson bukvalno  Smile ni go kolena)

a shto se tiche Sony's Skills Championship - tu ce da pobedi Chris Paul ili Wade  Smile nisam siguran...

3Pt Shootout - pa moze Gilbert Arenas ili Terry

______________________________ _____________________________

Niko mi nije odgovorio za Saturday Night?
IP sačuvana
social share
Hate it or love it the underdogs on top
And I'm gonna shine homie until my heart stops
Go'head envy me
I'm rap's MVP
And I ain't going no where
So you can get to know me!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Niko mi nije odgovorio za Saturday Night?
ja za kod nas znam Sitel televizija ce da prenosi, a imaju isti paket sa OBN pa trebalo bi i OBN da prenosi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Mislim da ne ide na OBN...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
NBA: Skoti Pipen se vraća u 42. godini?!

Nekadašnji as Čikago Bulsa Skoti Pipen ozbiljno razmišlja o povratku košarci, iako uveliko "gazi" 42. godinu života, objavio je u petak list "Čikago Tribjun".

Pipen je zbog hronične povrede kolena završio karijeru proleća 2004, pošto je te sezone odigrao samo 23 meča za "bikove". On tvrdi da se trenutno nalazi u boljoj formi nego ikada u prethodnih pet godina.

"Razmišljam da se aktiviram. Potpisao bih za neki klub, lagano ulazio u takmičarski ritam tokom poslednja dva meseca regularnog dela sezone, tako da na početku plej-ofa dodjem na svojih sto procenata", izjavio je Pipen.

On je zajedno sa Majklom Džordanom i trenerom Filom Džeksonom učestvovao u osvajanju svih šest šampionskih titula tokom 90-ih. Na predstojećem Ol-star vikendu u Las Vegasu učestvovaće u takmičenju "Šuting stars", a tokom najveće fešte NBA lige planira da obavi i nekoliko razgovora sa predstavnicima klubova.

"Odmorio sam se i moje telo je u fantastičnom stanju. Na idealnoj sam težini, nikada nisam imao manje masti... Tražim tim koji će moći da mi da oko 15 minuta po utakmici. Ne želim da budem igrač odluke niti da zgrnem još koji milion, samo hoću da nekome budem od pomoći u plej-ofu", jasan je Pipen.

Vižljasti krilni igrač kaže da njegovo koleno odlično podnosi režim svakodnevnih treninga.

"Ja sam sličan Karimu (Abdul-Džabaru) koji je igrao sa 42 godine i Robertu Perišu, koji je izdržao skoro do 44. Telo mi je lagano i fleksibilno i to mi daje nadu da mogu da uspem. Dobro se krećem, još uvek sam brz, a košarka se ne zaboravlja kada se jednom nauči. Gledam utakmice i vidim mnogo klinaca koji ne znaju kako se vodi igra", rekao je Pipen, koji smatra da bi najviše mogao da pruži u ulozi plejmejkera.

Ostaje da se vidi gde će završiti član originalnog američkog "Drim tima" sa Olimpijskih igara u Barseloni 1992. godine.

Da li će to biti Majami, Klivlend, njegov Čikago (ako zameni neke od mnogobrojnih bekova za centra Memfisa Pau Gasola), Denver, San Antonio, Hjuston, Lejkersi...? Kandidata, zapravo timova kojima bi mogao da bude od pomoći, svakako ima mnogo.

Pipen je odigrao 11 sezona za Bulse, jednu za Hjuston i četiri za Portland. Sedam puta je bio učesnik Ol-star meča, isto toliko puta biran je u idealnu petorku NBA lige, a čak deset puta u najbolji odbrambeni tim.

Osvojio je dva olimpijska zlata i bio izabran medju 50 najboljih košarkaša svih vremena. Beležio je 16,1 poen, 6,4 skoka i 5,2 asistencije.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Sofmori pregazili Rukije

U revijalnoj NBA utakmici igrača koji su među profesionalncima u prvoj i drugoj godini, iskusniji su slavili sa 155:114. Meč je odigran u Las Vegasu kao uvodni događaj NBA Ol-star vikenda. Krilni košarkaš Njujorka Dejvid Li bio je najefikasniji sa 30 poena, a iz igre je šutirao perfektnih 14-14. Monta Elis iz Golden Stejta ubacio je 28 poena, većinu posle zakucavanja, a "sofmori" su postavili novi rekord u broju postignutih poena, pošto je dosadašnji najbolji rezultat bio 142 2004. godine. "Sofmori" su šutirali 75 odsto iz igre, a dobili su poslednjih pet međusobnih duela protiv "rukija".

Rudi Gej iz Memfisa i Pol Milsap iz Jute su ubacili po 22 poena za rukije, koji na ovom duelu nisu vodili, a gubili su u jednom trenutku čak sa 43 poena razlike.

Mnogi su prošlogodišnji draft okarakterisali kao izuzetno slab, a rukiji nisu uradili ništa značajno da bi tu reputaciju sklonili sa sebe.

Adam Morison je završio sa 16 poena, dok je prvi pik na draftu Italijan Andrea Barnjani imao 12 poena uz šut iz igre 5-11.

Izvor: B92 Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

• Hate it or Love It! •

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Touch HD

OMG!!!  Smile Smile dobro napreduje...  Smile

@latifovich: jel ima u ponudi SBB-a Sitel?
IP sačuvana
social share
Hate it or love it the underdogs on top
And I'm gonna shine homie until my heart stops
Go'head envy me
I'm rap's MVP
And I ain't going no where
So you can get to know me!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Pitas coveka iz Makedonije da li ima nesto u ponudi Srpskog kablovskog operatera...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.