2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87773 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Gledam noćas Dalas Minesota na C+ (špaski kanal) kad ono, Nikola Lončar pozvan kao stručni konsultant.

Jarić se video nije iako je dosta vremena (22 min) proveo na terenu. Poslednju četvrtinu je bilo u stilu narani svinje i nediraj ništa, ako ti lopta slučajno dođe u ruke u napadu i ti je dodaj nekome ko će znati šta sa njom.
Dok je Radmanović nešto kur'evit, umesto da dodaje nekrunisanom kralju Lejkersa on sam kreće u ulaske i usuđuje se da šutne i to u drugom poluvremenu (kad se lomi rezultat +10 za Lejkerse).
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Spanski C+ kanal...

Idem odma' da se samozadavim iza ugla Smile Meni tek sledece nedelje stize neka kablovska,i to bez SportKluba...Ima Eurosport i OBN,gledacu tenis i NBA jednom nedeljno ali slabo je to.Nije SBB a ne znam koja je posto se keva prijavljivala.Prosto fantasticno...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Nju Džerzi - Atlanta 99:101 (produžetak)
Toronto - LA Klipers 122:110
Klivlend - Ditroit 78:90

Učinak naših

Kod:
STARTERS MIN FGM-A 3PM-A FTM-A OREB DREB REB AST STL BLK TO PF PTS
Sasha Pavlovic, GF 27 5-8 2-3 0-0 0 2 2 1 0 0 3 6 12
« Poslednja izmena: 05. Feb 2007, 07:20:00 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Saša Pavlović odigrao odličnu partiju, imao par odličnih ulazaka u reket i polaganje lopte u koš odigrao dobru odbranu i brzo izašao.

Inače je žalosno (kao što onaj zemo reže s' OBN-a) videti kako se Veber kreće sa svojih  33 tj. uskoro 34 godine. Svojevremeno čovek od gume - sada kao da nema kolena.
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam malo gledao pre nego sto sam zakuntao, Pavlovic je stvarno odlicno odigrao ali u onom Klivlendu se sve vrti oko LeBrona.. ali sve.. covek moze da radi sta god mu je volja, niko nece praviti problem.. 4-5 napada za redom zavrsi na silu, promasajem, bez ikakve potrebe...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Monday, February 5

LA Lakers 90, Atlanta 83   
Bryant 27   Johnson 27

Golden State 113, Indiana 98   
Jackson 36   O'Neal 24

Philadelphia 100, New Jersey 98 (OT)   
Iguodala 23   Carter 23

Washington 118, Seattle 108   
Butler 38   Allen 29

Miami 113, Charlotte 93   
Wade 27   Felton 20

Houston 105, Minnesota 77   
McGrady 32   Garnett 18

Phoenix 113, Denver 108   
Stoudemire 36   Anthony 31

Utah 100, Chicago 95
   Okur 20   Hinrich 26

Sacramento 105, NO/Oklahoma City 99   
Artest 21   Paul 24

Učinak naših

Kod:
STARTERS MIN FGM-A 3PM-A FTM-A OREB DREB REB AST STL BLK TO PF PTS
Vladimir Radmanovic, PF 25 3-6 0-2 1-2 1 1 2 2 1 0 1 1 7
Marko Jaric, GF 21 3-6 2-4 1-1 1 0 1 3 0 0 2 1 9
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

S obzirom da su nase idiotske TV stanice potrosile pare na "pametnije" stvari, naravno da im je bilo
zao da daju veliki novac za prenos NBA lige! Katastrofa. Ako neko vec ima TV stanicu valjda je normalno
da ima i dovoljno novca da otkupi prava za prikazivanje najjaceg sporta i najzanimljivije lige na svetu.
Ne nego samo jebeni fudbal...njega ima svugde! I ja volim fudbal ali ima mnogo nas koji volimo
basket, ali izgleda nismo bitni. U svakom slucaju da ne bih dalje smarao evo par stvari koje me interesuju:

-Da li iko zna mogu li sa satelitskom karticom u racunaru da otkljucam TNT ili ESPN jer oni prenose NBA?
-Ukoliko ne mogu, da li mogu iz nase zemlje da placam pretplatu za ta dva kanala?
-Ukoliko i to ne mogu, da li znate za neki strani kanal koji moze da se otkljuca a prenosi NBA?
-Ako i ta opcija ne postoji, najbolje da se roknem Smiley

Salu na stranu, posto su kod nas prekinuli sa prenosenjem NBA lige, ja sam nasao jedini nacin da gledam
utakmice a to je tako sto ih downloadujem sa neta. Mislim strasno, i verovatno ce se neki od vas smejati
ali ja sam stvarno zagrizeni NBA fan i nije mi problem sto znam kako se odredjena utakmica zavrsila, i dalje
mi je ogromno zadovoljstvo da je pogledam. Imam gomilu snimljenih utakmica i sve ih cuvam na dvd-ovima
pa ovom prilikom samo hocu da kazem ljudima koji su poput mene da mogu skinuti veliku vecinu dobrih NBA
tekmi sa ovog sajta (u pitanju je samo toerrent sajt naravno) http:.//bt.davka.info ili ako
su korisnici SBB-ovog local hub-a mogu od mene da skidaju utakmice (isti mi je nick i tamo) Smiley Eto cisto da
donekle doprinesem dostupnosti NBA utakmica kod nas Smiley

Molim vas, odgovorite mi na gore postavljena pitanja sto pre.
Unapred hvala Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Sjajni Amari, osveta Džeksona

Košarkaši Finiksa zabeležili su trideset osmu pobedu u sezoni, u meču sa Denverom 113:108, a najbolji na terenu bio je Amari Stodemajer sa 36 poena i 13 skokova.

Sjajan je bio i Stiven Džekson (na slici), koji je dao 36 poena u pobedi Golden Stejta nad njegovim bivšim klubom Indijanom 113:98.

Denveru nije pomogao ni tripl-dabl Karmela Entonija. Entoni je imao 31 poen, 10 skokova i 10 asistencija.

Najuzbudljiviji od devet mečeva večeri u NBA igran je u Filadelfiji, gde su Siksersi posle produžetka pobedili Nju Džersi 100:98.

Vins Karter postigao je 23 poena i imao je 10 skokova, dok je Džejson Kid bio strelac 14 poena, a imao je 7 skokova i 8 asistencija.

U Filadelfiji najbolji je bio Andre Igudala sa 23 poena i 15 asistencija. 

Vlada Radmanović je kao starter dao 7 poena za LA Lejkerse u pobedi nad Atlantom 90:83.

Minesota je u Hjustonu doživela debakl 105:77, a Marko Jarić je uz 9 poena zabeležio 3 asistencije. Najefikasniji igrač utakmice bio je Trejsi MekGrejdi

Pi Džej Taker ponovo u Reptorsima

Toronto Reptorsi vratili su u tim rukija Pi Džej Тakera, koji je bio na kaljenju u razvojnoj ligi NBA, gde je igrao za Kolorado. On je pre samo mesec dana poslat u podružnicu Reptorsa u Koloradu.

Za "Fortinerse" je odigrao 14 mečeva i beležio 10,3 poena, 3,2 skoka i 1,6 asistencija. Lični rekord postavio je na utakmioci sa Anahajmom, kada je ubacio 16 poena.

Taker je za Reptorse odigrao 16 mečeva i za ukupno 71 minut zabeležio 24 poena i 20 skokova. Rekord karijere u NBA postavio je na utakmici sa Finiksom kada je postigao 12 poena uz devet skokova.

Izvor: B92 Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@hebpeme malo je reci da prichash napamet... sport klub nije otkupio prava za nba zbog smeshno male gledanosti, ne zbog cene...

http://www.youtube.com/watch?v=Bn6O42a5vl8

10 minuta je, ali mora se videti koji je arenas kralj Smiley
« Poslednja izmena: 06. Feb 2007, 19:45:39 od Bartuc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Ja bih bio zadovoljan i da imam brzhi net da mogu da skidam utakmice,pa makar od prosle sezone...Ovako,odem ponekad u kladionicu ranije i naleti poneki snimak na nekim cudnim programima sa one njihove satelitske Smile

Mada,stize uskoro OBN i citav jedan mec nedeljno...woohooo...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.