2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87409 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Orlando želi Miličića,ali pod kojim uslovima?

Generalni menadžer Orlando Medžika Otis Smit nada se da će narednog leta uspeti da se dogovori sa Darkom Miličićem oko produžetka saradnje, ali je svestan da će za potpis krilnog centra iz Srbije biti još dosta zainteresovanih timova.

"Znam da bih ja probao da ga angažujem, kada bi bio član nekog drugog tima. Ima 21 godinu, visok je, sposoban da igra pod košem i spolja, a to je danas trend u čitavoj NBA ligi", rekao je Smit lokalnom listu "Orlando Sentinel".

Pošto nije potpisao novi ugovor do novembra 2006. godine, Miličić je postao slobodni agent sa ograničenim pravima, što znači da će Orlando moći da ga zadrži u svojim redovima tako što će mu ponuditi iste uslove kao potencijalni kupac sa strane.

Biće interesantno videti koju će vrednost Miličiću odrediti tržište, s obzirom na to da je 2003. godine bio drugi "pik" na draftu, ali da je potom dve i po sezone u Detroitu proveo sedeći na klupi.

Reprezentativac Srbije je u timu Medžika za nepunih godinu dana nagovestio velike mogućnosti, medjutim, uz očigledne oscilacije i minutažu koja nije na nivou očekivane, naročito u poslednjih nekoliko meseci. Na 33 utakmice igrao je u proseku 22 minuta, beleživši 7,2 poena, 4,8 skokova i 1,7 blokada, uz šut iz igre 43,1 odsto, odnosno svega 56,4 sa linije slobodnih bacanja.

Prema rečima Miličića, prošlog leta je na stolu imao ponudu od 40 miliona dolara za pet sezona, ali da su čelnici Orlanda tu ponudu povukli. "Magični" će leta 2007. pokušati da produže ugovore sa Dvajtom Hauardom i Džamirom Nelsonom, a obnove ih sa Miličićem i Trevisom Dinerom.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
jeff mcinnis u (rodnom) charlotteu za bernard robinson jr.-a...

-Miami Heat coach Pat Riley will take a leave of absence from the defending champion Miami Heat because of knee and hip problems.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Opet kao avetinja cekam NBA,Sparse protiv Minesote da dobiju 4 ili vise i Memfis protiv Voriorsa 6 ili vise,prosao Huventud poklon i Ulker Fenerbahce 1.E,sad,nesto me jebe onaj radio prenos,tj. bice da sam ja glup - trazi mi neke novce,19.99 dolara ili tako nesto...U cemu je fazon,iliti objasnite budali kako slusati NBA radio prenos bez da se plati?
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
obratish se nekom dobrom choveku koji bi mogao da ti da password, i tako to Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Trenutno mi se i ne slusa,duvaju ga i jedni i drugi Smile Za ubuduce,probacu ovaj pass sto si mi poslao Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson w700
Filadelfija slavila u Koloradu (108:97)

U svom prvom i poslednjem meču ove sezone protiv bivšeg kluba Filadelfije, Alen Ajverson je doživeo dvostruki poraz. Filadelfija je upisala devetu pobedu (109:97), a Ajverson prvo isključenje u sezoni.

Pre samo dve nedelje, Denver i Filadelfija napravili su trejd o kojem će se dugo pričati jer je glavni akter transfera bio jedan od najboljih igrača današnjice Alen Ajverson. Ko je bolje prošao pokazaće vreme, a koliko je bilo čudno sučeljavanje bivših saigrača u „Pepsi areni“ potvrdio je bek Siksersa Karl Korver.

- Za mene je bilo neverovatno videti da nosim crni dres, a Ajverson beli. Jednostavno, još se nisam navikao na novonastalu situaciju. Alen je izvrstan igrač i mnogo je značio našoj ekipi - bio je iskren Korver.

Neobičan osećaj imao je i novi plejmejker tima iz Pensilvanije Majk Miler.

- Zastala mi je knedla u grlu kada sam čuo aplauz publike prilikom predstavljanja. Ipak, morao sam to vrlo brzo da zaboravim jer sam profesionalac.

Koliko se loše osećao nekadašnji MVP lige najbolje potvrđuje isključenje superstara koje je dosudio sudija Stiv Džejvi.

- Taj čovek (sudija Džejvi) ima nešto protiv mene još od kada sam stigao u NBA ligu. Duel sa Filadelfijom bila mu je idealna prilika da me prikaže u najgorem mogućem svetlu, iako moj prigovor nije bio toliko žestok - razočaran je bio Ajverson.

Dirk Novicki je sjajno predvodio (31 poen, 15 skokova) „telad“ do 11 pobede u nizu, ovog puta protiv Sijetla 112:88.

izvor: BLIC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Toronto - Finiks 98:100
Vašington - Milvoki 108:105
Boston - Klivlend 104:107
Majami - LA Klipers 95:110
Memfis - Golden Stejt 144:135
Minesota - San Antonio 103:101 (produžetak)
Hjuston - Sijetl 103:96
Juta - Filadelfija 98:87
Portland - Njujork 81:99
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Minesota na nuli, Arenas uz sirenu

Košarkaši Memfisa zabeležili su i drugu pobedu od odlaska trenera Majka Fratela. Tim iz Tenesija je u "revolveraškom" obračunu savladao GS Voriorse zahvaljujući odličnoj utakmici Majka Milera ( 33 poena).

Vašington je trojkom Arenasa uz zvuk sirene pobedio Milvoki 108:105 (Arenas 32, Batler 29 – Red 27), dok je izuzetno uzbudljivo bilo i u Torontu gde je Stiv Neš posle tri očajne četvrtine pokazao "zemljacima" zašto je dva puta bio MVP lige.

Kanadski plejmejker ubacio je 13 od svojih 15 poena u poslednjoj deonici, i tako pokvario povratak Krisa Boša na parket posle povrede ( Boš 26 poena i 14 skokova).

Minesota je zabeležila još jednu izuzetno vrednu pobedu i to posle produžeka 103:101.

Za razliku od prethodnog duela (T-vulvsi izgubili prethdonih 6 utakmica sa Spursima) koji je odigran 13.decembra kada su vodili sa +13 na poluvremenu, a onda izgubili sa 26 razlike drugo poluvreme, košarkaši Minesote odigrali su čvrsto u odbrani, a za poene su bili zaduženi Blaunt (28) i KG (27 poena i 14 sdkokova). Meč je odlučen u penal završnici ( 6 ubačenih penala Minesote), a posle promašaja SA i skoka Hasela, meč je bio rešen.

Ipak, vest večeri bilo je odsustvo sa klupe trenera Majamija Peta Rajlija.

Ekipa Hita koja trenutno igra bez tri ključna igrača (O Nil, Vejd i Vilijams) zbog povreda, nalazi se 5 pobeda u "minusu" (13-18), a Rajli se pridružio svojim igračima zbog operacije kolena zbog koje će na neodredjeno vreme odsustvovati sa parketa. U medjuvremenu, ekipu će voditi Ron Rotštajn.

Majami je inače u sredu uveče izgubio na Floridi od Klipersa sa ubedljivih 110:95.

Igrači iz Srbije nisu imali svoje "role" u sredu. Pavlović je sedeo na klupi u pobedi Klivlenda, Marko Jarić je povredjen (prst na ruci), a ni Don Nelson Sr. nije pružio šansu Žarku Čabarkapi.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S2
Naši baksuzi.. sad čitam u (jučerašnjim) novinama da je i Jarić prs'o... Strašno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
za to vreme se cuban izgleda prilichno dosadjuje, reklo bi se po stvarima kojima se bavi Smile

Citat
Some NBA Math to consider

The NBA has a lottery where the teams that dont make the playoffs get an opportunity to get the #1 pick in the draft. Based on how the ping pong balls fall, the draft order is defined for non playoff teams.

But lets have some fun with math. What if the 5 teams of the Hotlantic Division of the Eastern Conference also happened to finish with the 5 worst records in the NBA ? What if it was a photo finish and the "winner" of the conference stormed into the playoffs with say a 25 and 57 record. Would that team be better off in the playoffs, or in the lottery ?

We can even take out some of the inevitable drama and ask if would be worth it to go into the playoffs if the division winner finished with one of the say 8 to 10 worst records in the NBA.

A chance to get blitzed in the playoffs, or a lottery pick in what is being called the deepest draft since the Lebron/Josh Howard Draft. A possible long shot at Greg Oden, or the playoffs ?

Will teams tank the season simply because there is a chance they could make the playoffs in the Hotlantic division ?

Will this create the ultimate of ironies given that the Knicks don't have their draft pick ? Could it be that if the division continues to win at the same percentages that only the Knicks will an incentive not to tank the season and win the division by default ?

Of course the chances of any of this are slim, right ?

It will be interesting to see what happens.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.