2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 86321 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Me 2 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
da, na davki su dali samo real media verziju na kineskom Smile

ja skinuh ovu pravu Smile
Kad saljes salji i mene

I jos nesto moram da kazaem lezi mi na dusu. Gledam utakmicu New Jersey - Boston pre dva dana, i pocetak utakmice sve ono fina kosarka za dusu. I odjednom pocese sudije Nenadu da duvaju 3 defanzivne sekunde, u jedan napad i automatski slobodno i lopta sa strame (ilegal defence) za jedno 2-3 minuto opet nenad 3 sekunde defanzivne. Gledam ja tako nerviram se u drugu cetvrtinu dva napada zaredom nenad 3 defanzivne sekunde. I onaj trener Lawrence Frenk, ga sedne na klupo pored sebe i kaze mu Nenade ne igra se ovde u Americi kao kod vas, mora malo da se kreces a ne kao bandera da sedis statican u reketu, i jos nesto Nenade jedan savet za kosu, zilet je resenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Monday, December 11
RESULT   

Phoenix 103, Orlando 89   Stoudemire 30   Ariza 19
Portland 81, Philadelphia 79   Randolph 18   Iguodala 27
Miami 99, Toronto 77   Wade 37   Parker 18
New Jersey 105, Memphis 92   Carter 37   Atkins 26
Boston 97, NY Knicks 90   Pierce 31   Curry 30
NO/Oklahoma City 95, Cleveland 89   Paul 30   Varejao 17
Chicago 106, Indiana 91   Gordon 23   Granger 21 Tinsley 21
Utah 101, Dallas 79   Boozer 31   Nowitzki 26
San Antonio 103, LA Clippers 81   Barry 24   Davis 15

Učinak naših
Kod:
STARTERS MIN FGM-A 3PM-A FTM-A OREB DREB REB AST STL BLK TO PF PTS

Darko Milicic, FC 28 4-8 0-0 2-3 2 4 6 0 0 1 2 0 10
Nenad Krstic, FC 39 6-16 0-0 2-4 2 4 6 5 0 1 4 2 14
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Karter 9 trojki gledo sam utakmicu u prvo poluvreme mu je sve islo za rukom u drugo je malo poceo da promasuje Smiley Kidd 79 tripl dabl i sad je 3 na vecitoj listi. Jeri Sloan 1000 pobeda u karijeri.  Chicago 11 ove sezone  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
shta sam ja ovde bre Wink

na vam svima torrent, ne mogu ja da shaljem ovde 50 pm-ova...

http://www.megaupload.com/?d=K6BYIZ9C
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
NBA od 1. januara vraća stare lopte

Američka profesionalna košarkaška liga NBA odustala je od upotrebe nove lopte i od 1. januara vratiće u upotrebu stari, kožni model, saopštilo je rukovodstvo lige.

NBA je poslala obaveštenje svim klubovima, objavivši da će promene trajati do kraja sezone. Liga je ove sezone umesto kožne, uvela novu loptu sačinjenu od mikrofiber vlakana. Kreator oba modela je firma "Spalding".

"Reakcija igrača na ovu kompozitnu loptu bila je ubedljivo negativna i mi postupamo u skladu s tim", rekao je komesar lige Dejvid Štern.

"Iako su svi testovi pokazali da je nova lopta pouzdanija, a statistika je pokazala da se postiže više koševa uz bolji šut, kao i da se smanjio broj izgubljenih lopti. Nama je, medjutim, najvažniji stav igrača", objasnio je komesar.

Igrači su se još od priprema žalili da se nova lopta drugačije ponaša, da od parketa i obruča odskače na nepredvidljiv način, kao i da je sintetički materijal štetan za njihove šake.

Igrači nikada nisu prihvatili loptu, stalno su je kritikovali, a 1. decembra su najavili pravne korake da se promeni lopta. Vesti o vraćanju na kožnu loptu naišle su na opšte odobravanje.

"Kao što sam rekao ranije, možete promeniti pravilnik o oblačenju, možete nam skratiti šorceve, ali ne možete nam oduzeti loptu - sa tim ne možemo da izadjemo na kraj. Košarka nam je najvažnija", rekao je Lebron Džejms iz Klivlenda.

NBA i "Spalding" najavili su da će nastaviti sa testiranjima i radu na poboljšanju lopte.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
All-Time Triple-Doubles
1.   Oscar Robertson   181
2.   Magic Johnson   138
3.   Jason Kidd   79
4.   Wilt Chamberlain   78
5.   Larry Bird   59

http://www.nba.com/features/kidd_tripledoubles.html

Institucija.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Tuesday, December 12

Denver 100, Atlanta 87   Anthony 26   Smith 21
Milwaukee 94, Seattle 93   Redd 22   Lewis 26
LA Lakers 102, Houston 94   Bryant 23   Ming 26
Golden State 126, Sacramento 113   Barnes 32   Martin 32

Učinak naših

Kod:
STARTERS MIN FGM-A 3PM-A FTM-A OREB DREB REB AST STL BLK TO PF PTS
Vladimir Radmanovic, PF 17 4-7 2-5 0-0 2 1 3 0 1 0 0 2 10
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Pola lige "juri" Ajverson

Ekipa Sakramento Kingsa poslala je za sada najozbiljniju ponudu za prvu zvezdu Filadelfije Alena Ajversona, prenose američki mediji.

Braća Maluf navodno su ponudili Majka Bibija I Kenija Tomasa, ali se GM Siksersa Bili King još uvek ne izjašnjava o ovoj, kao I o drugim ponudama.

Od subote kada je klub iz Pensilvanije saopštio da će “trejdovati” Ajversona, klub su zvali: Minesota,Boston, Golden Stejt, Denver, Atlanta, Indiana, LA Klipersi…

U medijima u SAD denima se špekuliše da će Filadelfija za svoju prvu zvezdu tražiti kombinaciju mladih igrača, igrača kojima na kraju ističu ugovori i pika iz prve runde nekog od budućih draftova.

"Pokojni" Džonson posetio Atlantu

Pre četiri godine igrač Denvera Der Mar Džonson doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je njegov auto izgoreo, a on proglašen mrtvim. Njegov tim odigrao je u utorak utakmicu u Atlanti i pobedio, a "pokojnik" nije ulazio u igru odlukom trenera.

U ranim jutarnjim satima 13. septembra 2002. godine, Džonson je kolima u kojima su bila i dva njegova prijatelja udario u drvo. Auto je zahvatila vatra a jedan od prijatelja izvukao je onesvešćenog Džonsona iz vozila.

"Kola su eksplodirala nekoliko trenutaka nakon što su ga izvukli iz kola. Zastrašujuće. Prvo su mi javili da je poginuo", rekao je Kenjon Martin, koji ga je odmah posetio u bolnici u Atlanti.

Iako je Džonson preživeo uz prelom vratnih pršljenova, karije u Atlanti koja ga ej draftovala 2000. godine, bila je gotova. Pošto je propustio sezonu 2002-03, Džonson je prešao u Finiks, ali je ubrzo prešao u Njujork.

2004. godine je potpisao za Denver i te godine je igrao prosečno 17 minuta i beležio oko 7 poena. Tokom godina te brojke su opale, pa je ove godine njegov prosek 2,2 poena.

Izvor: B92-Sport

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
All-Time Triple-Doubles
1.   Oscar Robertson   181
2.   Magic Johnson   138
3.   Jason Kidd   79
4.   Wilt Chamberlain   78
5.   Larry Bird   59

http://www.nba.com/features/kidd_tripledoubles.html

Institucija.

ako je neko mozda smetnuo sa uma, da podsetim samo da se ukradene lopte i blokade rachunaju od 73-74, odnosno prve sezone posle wiltovog povlachenja... neshto bash nisam ubedjen da big dipper ne bi bio prvi ovde da su mu brojali blokade... kako kaze pricha, ujedno i nezvanichna statistika, na jednoj tekmi protiv phoenixa je imao 27 blokada, tako da... sami sredite rachunicu Smile

naravno, kidd je institucija, to je po defaultu.

• All about AI: The Daily News says the Warriors are leading the way… The Celtics might be out of the deal, because the asking price is too high… The Nuggets are alive in talks, although they won’t include Camby in a deal … The Clippers won’t include Shaun Livingston … The Kings say they’re definitely out of the running … Sam Smith writes at length about AI, then bashes his own newspaper at the end …
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 22:06:24 od Bartuc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.