2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87611 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
9 asistencija uopste nije za potcenjivanje! Smile  Da tako igra za reprzentaciju, ja bi mu odmah zagarantovao mesto u petorci! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
9 asistencija uopste nije za potcenjivanje! Smile  Da tako igra za reprzentaciju, ja bi mu odmah zagarantovao mesto u petorci! 

Nije, mada kako oni to računaju... blagi užas... čovek spusti loptu Garnetu, ovaj igra leđima, 2 puta je čak udari dole, i položi u koš - i asistencija !!!  Smile

Lično video (odavno doduše), ne za Jarića, ne sećam se koja utakmica...
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
NBA: Finiks prvak Pacifika, poraz Klivlenda

Košarkaši Finiksa treći put zaredom osvojili su prvo mesto u Pacifičkoj diziviji NBA lige. Kruna je postavljena pobedom nad Minesotom 108:90.

Radža Beč vodio je Finiks do pobede sa 22 poena (16 u trećoj četvrtini koja je bila i odlučujuća), ali i Leandro Barbosa koji je ubacio 20 poena. Stiv Neš je postigao 18 poena (od toga četiri trojke iz pet pokušaja) i imao 11 asistencija.

Prvo mesto u Pacifičkoj diviziji ne znači puno gledajući na dalji tok takmičenja, ali pokazuje da su Sansi u odličnoj formi.

"Ovo pokazuje da smo imali vrlo dobru sezonu i imamo dobru poziciju pred plej-of. Naš glavni cilj je da budemo šampioni, a do toga treba još dosta da radimo", izjavio je Bela.

Finiksu je, inače, ovo šesta titula prvaka divizije.

Minesoti je ovo bio 11. uzastopni poraz, a nije pomoglo ni 30 poena i 16 skokova Kevina Garneta. Marko Jarić je za 32 minuta postigao četiri poena i imao devet asistencija. Do kraja regularnog dela sezone Minesota ima još dve utakmice u gostima i šanse da se plasira u plej-of NBA lige polako blede.

"Upaljena je crvena lampica. Moramo da pobedimo u dve naredne utakmice ili...Nemam više šta da kažem. Za plasman u plej-of potrebno je da se svi uozbiljimo", izjavio je Garnet.

Otkako je Dvejn Kejsi smenjen sa mesta trenera Minesote, Timbervulvsi imaju skor od osam pobeda i čak 18 poraza!

Jedan od najlošijih timova NBA lige, Šarlot iznenadio je Klivlend i trijumfovao posle produžetka 108:100, prekinuvši niz "konjanika" od osam uzastopnih pobeda.

Klivlend je "prokockao" 10 poena prednosti u poslednjoj četvrtini, ali je opuštenom igrom dopustio Šarlotu da izbori produžetak.

Lebron Džejms je bio utučen posle meča, kao i cela svlačionica Klivlenda. "Sami smo krivi! Napravili smo dosta glupih grešaka i zbog toga smo na kraju platili", rekao je Džejms, koji je postigao 37 poena, od čega čak 30 u drugom poluvremenu, ali je promašio nekoliko ključnih lopti koji su mogli da donesu pobedu Klivlendu.

Aleksandar Pavlović je postigao 15 poena (šut iz igre 6/10, 1skok, 1 ukradena lopta za 33 minuta).

Dalas je treću sezonu zaredom dostigao kotu od 55 pobeda u sezoni. Nova žrtva bio je Njujork - 92:77.Dalas je poboljšao NBA rekord skorom od 55 pobeda i 11 poraza!

Pre meča dogodilo se nekoliko zanimljivih stvari. Najpre je trener Dalasa Ejveri Džonson imao interesantnu opasku na izjavu trenera Njujorka Ajzee Tomasa da njegov tim nema nikakve šanse protiv Dalasa.

"Ako se osećaju toliko bespomoćno i beznadežno, onda im recite da ostanu u svlačionici. Ako ne, onda ćemo da ostvarimo ono što misle", poručio je trener Dalasa protivniku.

Tokom meča domaćin je preko velikog semafora čestitao 50. rodjendan filmskom reditelju i velikom fanu Njujorka Spajku Liju. Verovatno mu je preselo...

Interesantno je da je pre meča, vlasnik Dalasa Mark Kjuban ponovo govorio o tome da razmišlja da proda klub ovog leta. Pomalo suluda ideja, jer je reč o glavnom favoritu za osvajanje NBA prstena. Kjuban je na meč došao u patikama "Starbury" koje koštaju 14,98 dolara.

Hjuston je pobedio Indijanu 86:76, što nije neki posebno važan meč, ali treba notirati da je Denver je zabeležio i petu pobedu u nizu, a najzaslužniji za trijumf "grumenja" nad Nju Džersi Netsima bio je dvojac Karmelo Entoni - Alen Ajverson.

Entoni je ubacio 30 poena, od čega 12 u poslednjoj četvrtini, dok je Ajveron uz 20 koševa imao i četiri ukradene lopte, čime je postao prvi igrač u istoriji NBA lige koji je u 11. uzastopnih sezona beležio više od 1.000 poena i 100 ukradenih lopti.

Rezultati NBA utakmica u noći izmedju utorka i srede:

Šarlot - Klivlend 108:100 produžetak
(Valas 27p, 11sk, Kerol 20p, Erman 19p, 10sk, Felton 17p - Džejms 37p, Hjuz 17p, Ilgauskas 15p, Pavlović 13p (šut iz igre 6/10), 1sk, 1ukr za 33 minuta)

Finiks - Minesota 108:90
(Bel 22p, Barbosa 20p, Neš 18p, 11as - Garnet 30p, 16sk, Smit 14, Džejms 13, Jarić 4p (šut iz igre 2/7), 5sk, 9as, 1ukr za 32 min)

Nju Džersi - Denver 90:94
(Karter 29p, Džeferson 18p, Krstić nije igrao - Entoni 30p, Ajverson 20p)

Čikago - LA Klipers 89:103
(Hajnrih 29p, Valas 19p, 16sk - Mobli 25p, Mageti 22p, Brend 21p, 12sk, Rebrača nije igrao)

Njujork - Dalas 77:92
(Kari 22p, 12sk, Robinson 19p - Hauard 24p, 10sk, Novicki 24p, Teri 15p)

Detroit - Filadelfija 96:75
(Prins 30p, Hamilton 18p - Grin 20p, Miler 16p)

Memfis - Nju Orleans 103:114
(Gasol 28p, 10sk, Miler 13p - Vest 26p, Pol 23p, Čendler 16p, 11sk)

Juta - Golden Stejt 104:100
(Buzer 25p, 21sk, Fišer 19p, Milsap 16p, Vilijams 10p, 17as - Herington 27p, Ričardson 21p, Dejvis 20p)

Hjuston - Indijana 86:76
(Ming 32p 14sk, Mekgrejdi 20p, 10as - O'Nil 25p, Tinzli 22p)

Portland - Vašington 100:98
(Oldridž 25p, Roj 19p, 12sk - Džejmison 27p, 12sk, Arenas 19p, 10as, Stivenson 17p)

Izvor : MTS Mondo
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Krstić: "Sve ide po planu"

Nenad Krstić se uspešno oporavlja od operacije ukrštenih ligamenata kolena i strpljivo ispunjava sve zahteve lekarskog tima Nju Džersija kako bi se što pre vratio na parket.

Posle poraza Netsa od Denvera, saradnik Sportske centrale George Stanković je iskoristio priliku da porazgovara sa Krstićem o toku rehabilitacije i planovima za naredni period.

Zdravo Krle, kako si, kako se osećaš? Ja sam očekivao da uđeš u poslednjih par minuta i sam pobediš Nagetse.

Krstić: (Uz veliki osmeh) - I ja bih to voleo. Ja sam odlično, sve je u redu, polako se oporavljam i sve ide po planu. Tim lekara koji vodi računa o mom oporavku mi kaže da je normalno da prođe bar 6 meseci posle ovakve operacije pre početka ozbiljnih treninga. Ja se inače super osećam. Par nedelja sam koristio štake, ali i to je prošlo.

Znači tek u julu ćeš moći da počneš sa ozbiljnijim treninzima?

Krstić: - Tako mi kažu i to ne sa maksimalnim opterećenjem na početku.

Koje vrstu oporavka su doktori izabrali?

Krstić: - Hidroterapija je trenutno u prvom planu. Dosta vremena radim u bazenu, ali sam i u teretani, pa i u sali, šutiram, ali ne skačem i ne oslanjam se na povređenu nogu.

Nenad Krstić

Da li si razmišljao da se oporavljaš u Srbiji?

Krstić: - Ne, jer ne verujem da bih mogao da radim oporavak na ovaj način i da imam ovakav tim oko sebe. Zvuči lepo kao ideja...

Kako stoje stvari sa sledećom sezonom, ostaješ li u Nju Džersiju?

Krstić: - Ja se nadam, još je rano da se razmišlja, jer nije vreme za te odluke.

Ode Jao Mile do Kolorada.

Krstić: - Da, nema ništa od njega i Netsa ove sezone. Videćemo kako će se stvari razvijati.

Jesi li se čuo sa Peđom?

Krstić: - Peđa trenira sa timom, tako da je moguće da zaigra vrlo brzo, jer se tim nada plaj-ofu.

U tom trenutku je naišao Krstićev saigrač Boštjan Nahbar i pozvao ga na večeru, pa je razgovoru došao kraj.

Krstić: - Devojke su spremne. Đorđe, laku noć i pozdravi sve u Centrali i Srbiji.

Sportskacentrala.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Andrea Bargnani will miss a substantial part of the rest of the NBA regular season after having an emergency appendectomy early this morning.

appendectomy je izgleda slepo crevo

Ode titula ROY, Roy-u  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Wednesday, March 21

Miami 91, Atlanta 83   

Toronto 92, Orlando 85   
Bosh 34   Hill 24

Charlotte 92, Boston 84   
Felton 19   Pierce 23

Dallas 98, Cleveland 90   
Nowitzki 23   James 31

LA Clippers 104, Milwaukee 103   
Maggette 22   Redd 27

San Antonio 90, Indiana 72   
Duncan 27   Diogu 14

Minnesota 95, Sacramento 89   
Foye 24   Bibby 23

Washington 108, Seattle 106   
Arenas 42   Wilcox 27

Kod:
Učinak naših

MIN FGM-A 3PM-A FTM-A OREB DREB REB AST STL BLK TO PF PTS
Darko Milicic, FC 21 1-4 0-0 0-0 0 3 3 0 1 3 0 3 2
Sasha Pavlovic, GF 39 5-8 3-3 3-4 0 4 4 1 3 0 0 2 16
Marko Jaric, GF 22 1-4 0-1 2-2 1 1 2 1 1 0 1 3 4

Pavlović igra dobro u kontinuitetu malo lopti troši uz odličan procenat šuta.
Miličić neprimetan, uz 3 blokade  Smile
Jarić,  šta reći...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
appendectomy je izgleda slepo crevo

hm, i ja bih rekao da "izgleda jeste" Smile

elem, sezone su zavrshili i villanueva i bogut, pa ochekujemo eksploziju 1 skinnera u bucksima (kupite ga u fantasyu, hocu reci Smile), a planiraju da zavrshe i krenu na odmor i lechenje "povreda" i pierce i allen...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Thursday, March 22

Portland 92, NY Knicks 86   
Roy 24   Robinson 31

LA Lakers 121, Memphis 119   
Bryant 60   Gasol 35

Chicago 109, Denver 108   
Gordon 25   Iverson 31

Houston 91, Detroit 85   
Ming 27   McDyess 16

Phoenix 118, Sacramento 100   
Stoudemire 33   Bibby 28

Kobe Bryant became just the fourth player in NBA history to score at least 50 points in three straight games Thursday night. The fabulous four:

Team   Year(s)
Kobe Bryant    Lakers    2007
Michael Jordan    Bulls    1987
Elgin Baylor    Lakers    1962
Wilt Chamberlain    Warriors    1961-63*
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ovo mu je inache chetvrta 60-pt tekma u karijeri, a isto toliko ima jordan. time su na drugom mestu iza wilta koji ima samo 32 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung i5700 + D880
Pa,pazi,ako nastavi sa ovim stilom igre,nije iskljuceno da ce i njega stici.Naravno,to podrazumeva ucinak Lejkersa slican kao zadnjih par sezona ali to je nebitno,vazni su individualni trofeji (valjda). Sta znaju deca sta je 40 suteva svako vece...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.