2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 132332 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Pa verovatno se posvadjao sa trenerom...

...ili su zakljucili da je Markus Benks,ili kako vec,bolji od njega(Jarica)..

IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Jarić OK, al' mu se ne sedi na klupi

Došao je red i da Marko Jarić oseti relativitet pojma sreća u sportskoj terminologiji. Ubedljiv poraz Minesote protiv Golden stejta 109:77 anulirao je dobre partije srpskog pleja u tekućoj sezoni (prosek - 9,5 poena, 4,8 asistencija, 3,3 skoka, 1,5 ukradenih lopti za 32 minuta). Na pomenutom meču protiv "ratnika" Jarić je proveo na parketu 16 minuta, gotovo bez učinka, što je navelo trenera Timbervulfsa Dvejna Kejsija da seriju slabih izdanja našeg reprezentativca "nagradi" ostavljanjem na klupi. Gle čuda, ne samo što Jarić nije dirigovao "plesom vukova" od prvog podbacivanja lopte, već je obruče na susretima protiv Feniksa i Klivlenda osetio samo na zagrevanju.

- Marko ima jednak tretman kao i ostatak ekipe - štedeo je reči strateg ekipe iz ledenog Mineapolisa, Dvejn Kejsi.
Dok Marko Jarić čeka novu šansu za dokazivanje, njegova zamena na poziciji "jedan" Entoni Karter nije odao utisak čoveka koji može da uvede revoluciju u igru Minesote. Doduše, Karter je imao solidan učinak u trijumfu nad Sansima, ali je u porazu od Klivlenda, našeg Aleksandra Pavlovića, imao učinak sličan onom, zbog kojeg Jarić pravi društvo stručnom štabu na klupi.

- Iskreno, ja sam OK. Ali, nije mi lako pala transformacija od startera do igrača koji popunjava broj. Nekoliko puta sam u karijeri prošao slične situacije i ovakav status mi je poznat. Trudiću se da vratim minutažu, ali zaista ne znam čemu da se nadam u bliskoj budućnosti - skeptično je zvučao Marko Jarić.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
eto odgovora.... Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
 Stojaković u fantastičnom triju Indijane
Subota, 11. februar 2006. 11:27

Predrag Stojaković zabeležio je 23 poena i osam skokova, Entoni Džonson 23 poena i šest asistencija, a Stiven Džekson 30 poena, šest skokova i pet asistencija u sigurnoj pobedi Indijana Pejsersa nad Golden Stejt Voriorsima – 107:95.

Na drugoj strani je Francuz Mikael Pjetrus ubacio 23 poena, dok Žarko Čabarkapa nije ulazio u igru.

Po dolasku Stojakovića iz Sakramenta, Indijana je izgubila meč u Vašingtonu, a onda ostvarila četiri uzastopna trijumfa i sa skorom 25-22 zauzima peto mesto na tabeli Istočne konferencije, sa pola koraka prednosti nad Milvokijem i Vašingtonom (25-23). Naš odlični šuter ubacio je devet od 16 šuteva iz igre (trojke 3-7), a Džekson deset od 14.

Dalas Maveriks nisu u Denveru uspeli da produže seriju trijumfa na 14 mečeva i tako ponove ono što im je već pošlo za rukom na početku sezone 2002/03. Tim iz Teksasa u četvrtak je deklasirao Majami Hit (112:76), ali 24 sata kasnije nije uspeo da odoli Nagitsima – 113:104.

Kenion Martin postavio je rekord sezone sa 34 poena, a Karmelo Entoni postigao 24 poena i postavio lični rekord sa deset asistencija, u tek drugoj pobedi Denvera na poslednjih osam utakmica.

„Kada ste u takvoj seriji, čini vam se da joj nikad neće doći kraj. A kada kraj ipak dodje, osećaj je veoma loš“, prokomentarisao je Ejveri Džonson, trener Dalasa, u čijim je redovima najefikasniji bio obično nenametljivi Kit Van Horn sa 21 poenom.

San Antonio Sparsi - drumski ratnici

Mavsi su „pokvarili“ svoj skor na 39-11 i na vrhu Zapadne konferencije ostavili same San Antonio Sparse (39-10), koji su u reprizi finala plej-ofa 2003. potvrdili da su i dalje za klasu bolji tim od Nju Džersi Netsa.

„Mamuze“ su slavile rezultatom 83:73 i na turneji koja će se protegnuti na osam gradova, njihov učinak trenutno iznosi 5-0. Ostaju im još iskušenja u Indijanapolisu, Klivlendu i Filadelfiji.

„Platili smo zbog izgubljenih lopti i ofanzivnih skokova koje smo im dozvolili u finišu“, rekao je Vins Karter, Ol star bek Netsa, koji su na svom parketu poraženi posle 12 uspeha zaredom.

Karter je zabeležio 21 poen, po šest skokova i asistencija, a Nenad Krstić je bio drugi strelac tima sa 17 poena (šut iz igre 8-12) uz četiri skoka. San Antonio je poslovično dobrom odbranom i napadačkim nadahnućem Manua Djinobilija (22 poena) i Tonija Parkera (19) neutralisao ispodprosečno izdanje Tima Dankana (12 poena, sedam skokova, šest asistencija), koji je igrao uprkos gripoznom stanju.

Juta Džez kao gosti su savladali Minesota Timbervulvse sa 94:80 i produbili krizu ovog tima, koji posle trampe Volija Zerbijaka za Rikija Dejvisa pada sve dublje u minus (skor 22-27). Krilni centar Karlos Buzer pojavio se u timu Jute prvi put posle nepunih godinu dana, a trener Minesote Dvejn Kejsi nastavio da trenira strogoću na Marku Jariću.

Reprezentativac SCG od startera je spao na ulogu trećeg plejmejkera „vukova“ i na ovom meču je za šest minuta imao dve asistencije, jednu blokadu i dva promašaja iz igre.

U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati: Orlando – Detroit 73:84 (Miličić nije igrao), Vašington – Klivlend 101:89 (Pavlović pet poena), Šarlot – Toronto 73:88, Boston – Portland 115:83, Nju Orleans – Njujork 111:100, Finiks – Sakramento 112:104, Sijetl – Atlanta 99:91 (Radmanović pet poena i četiri skoka posle dve utakmice propuštene zbog povrede kuka), LA Klipers – Memfis 91:87 (Elton Brend 44 poena i devet skokova, Rebrača nije igrao).

Izvor: MTS-Mondo
« Poslednja izmena: 11. Feb 2006, 17:40:49 od karanm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
E, jebiga, Krle opet samo 4 skoka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Gasol: "Iznenađen i počastvovan"

Košarkaš Memfisa Pau Gasol i dalje je u šoku pošto je postao prvi Španac koji će učestvovati u All star meču.

Taj 25-godišnji krilni pozvan je prošle nedelje u tim Zapadne konferencije, čiju startnu postavu čine Kobi Brajant, Stiv Neš, Tim Dankan, Trejsi MekGrejdi i Jao Ming.

"Ovo je ostvarenje sna. Prava čast i privilegija. Još uvek sam šokiran, da budem iskren. U toj utakmici učestvovaće najbolji igrači, a to što sam sa njima mi je ogromno priznanje", rekao je Gasol.

"Ovo je jedna od najboljih stvari koja može da se desi košarkašu. Ne tako davno sam tek počinjao da se bavim ovim sportom i nikada nisam ni zamišljao da ovo može da se desi... Pokušaću da uživam, daću sve od sebe da me ne savladaju emocije", dodao je Gasol.

Bivši igrač Barselone bio je treći pik na draftu 2001. godine, a 2002. godine postao je prvi Evropljanin koji je dobio nagradu za najboljeg početnika sezone.

All star utakmica odigraće se 19. februara u Hjustonu.
Priredio: Vladimir Novaković

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Jarica nema u timu... na zvanicnom sajtu nema informacija... garnet ubija vec ima 20 skokova... pavlovic 1/8 iz igre.. ne.. ne mogu ja ovo da pratim do kraja...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Jarica nema u timu... na zvanicnom sajtu nema informacija... garnet ubija vec ima 20 skokova... pavlovic 1/8 iz igre.. ne.. ne mogu ja ovo da pratim do kraja...
Primeto isto! Izgubishe i Klivland i Minesota..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Gasol je zasluzio da ide na All-star,stvarno igra dobro ove sezone,sinoc 31p i 12sk,mada je to mozda i igrac koji me najvise nervira,stalno je nesto kuvao s nasima,trebao je Drobnjak da ga prebije na onom evropskom Smile

A Brajant je sinoc potvrdio da ce 'nadmasiti Dzordana' Smile - posle onih 5/22,sinoc je imao jednako fascinantnih Smile 10/28,uz promasaj za pobedu.Ali,bitno je da je prvi strelac Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
 Rezultati utakmica igranih u noći izmedju 11-12  feb.

Minnesota   23   30   14   27   94   
New Orleans «   14   33   29   24   100      

Milwaukee «   27   22   25   25   99   
Charlotte   25   28   20   20   93   

Houston «   20   27   33   22   102   
Utah   16   19   23   30   88

L.A. Lakers   27   25   26   21   99   
Memphis «   34   18   23   25   100   

Učinak naših

A. Pavlovic starter min 20:44; iz igre 1-8; za 3 0-3; sk. 1; as. 1; poena 2

Jarić nije ni na klupi

LAL - K. Brown (Pts:18, Reb:8, Ast:0)
MEM - P. Gasol (Pts:31, Reb:12, Ast:7)
MIN - K. Garnett (Pts:19, Reb:21, Ast:2)
NO - S. Claxton (Pts:28, Reb:3, Ast:7)
MIL - M. Redd (Pts:18, Reb:3, Ast:4)
CHA - M. Ely (Pts:21, Reb:7, Ast:5)
HOU - Y. Ming (Pts:27, Reb:8, Ast:0)
UTA - M. Palacio (Pts:20, Reb:2, Ast:6)
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.