2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 112643 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Ajverson i Garnet igrači nedelje

Pošto je u proseku beležio 40 poena na tri utakmice, bek Filadelfije Alen Ajverson je proglašen za najboljeg igrača nedelje u Istočnoj konferenciji. On je protiv Sijetla ubacio 41, a protiv Jute 46 poena. Završio je nedelju sa desetim dabl-dabl učinkom sezone pošto je u meču protiv Bostona koji je završen posle tri produžetka zabeležio 33 poena i 10 asistencija.

Ostali kandidati na Istoku su bili Dvejn Vejd iz Majamija, Ričard Hamilton iz Detroita i Zidrunas Ilgauskas iz Klivlenda.

Krilni košarkaš Minesote Kevin Garnet je bio najbolji na Zapadu. On je u proseku imao 24.3 poena, 14 skokova i 6.3 asistencije uz šut iz igre 59 odsto.

Njegovi konkurenti za titulu igrača nedelje bili su Kobi Brajant iz Los Anđeles Lejkersa, Stiv Neš iz Finiksa i Andrej Kirilenko iz Jute.

Priredio: Ilija Kovačić
Izvor: B92 Sport
---------------------------------------------------------------------------

Frensisovo izvinjenje

Stiv Frensis se izvinio saigračima, trenerima i navijačima i vratio se u trenažni proces posle suspenzije od strane kluba, zato što je odbio da se vrati u igru u završnici meča koji je Medžik ubedljivo izgubio. On je svoju odluku nazvao "ne pametno", rekavši da se nada da će ostati u klubu i posle 23. februara kada je poslednji dan mogućih trejdova. Čak je nagovestio da bi žrtvovao svoje mesto u startnoj postavi za dobro tima.

Frensis je suspendovan od strane Orlanda zato što je odbio da posluša odluku trenera Brajana Hila i zameni Hida Turkolua tri minuta pre kraja meča koji je Medžik gubio u Sijetlu sa 103:87.

Frensis je bio najbolji strelac tima na kraju 2005. godine, ali je u novoj njegov prosek drastično pao. Za to vreme, njegova zamena Džamir Nelzon igra u sjajnoj formi. On u januaru u proseku ima 22.8 poena uz šut 53 odsto.

Priredio: Ilija Kovačić
« Poslednja izmena: 19. Jan 2006, 02:12:19 od karanm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Rezultati dosada zavrsenih utakmica:
Philadelphia:New Jersey  90:101
Orlando:Washington      106:98
Indiana:Charlotte           98:92
Boston:Minnesota         103:96
Atlanta:Detroit              89:117

Ucinak nasih kosarkasa:
N. Krstic (starter): 31:26, 16 poena uz 6/10 sut iz igre i 4/4 sa linije penala, 7 skokova i po 1 asistencija i ukradena lopta
D. Milicic (klupa): za 3 minuta u igri postigao je 2 poena uz 1/1 sut iz igre i 1 skok
M. Jaric (starter): 28:11, 3 poena uz 1/5 sut iz igre (1/2 za 3 poena), 6 skokova i 2 asistencije.

Interesantne partije:
B. Wallace 18 skokova, 6 blokada, 5 asistencija, 4 poena (2/4 sut iz igre)
V. Carter 31 poen, 8 skokova, 10 asistencija, uz sut iz igre 12/22
R. Jefferson 20 poena, 16 skokova i 5 asistencija, uz sut iz igre 4/16 (11/15 slobodna bacanja)
« Poslednja izmena: 19. Jan 2006, 04:14:54 od karanm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Rezultati utakmica odigranih u noći izmedju 18-19 jan 2006

New Orleans «   21   27   14   25   87   
Memphis   20   19   23   17   79   

Houston   14   20   16   26   76   
Dallas «   19   30   33   21   103   

San Antonio «   20   21   28   26   95
Milwaukee   20   20   27   25   92      

Chicago «   23   23   19   27   14   106   
New York   20   26   18   28   12   104   

Denver «   28   20   23   19   90   
Cleveland   14   29   27   19   89   

Portland «   27   25   27   17   96   
Toronto   24   25   17   28   94

L.A. Clippers   24   24   32   22   102   
Phoenix «   30   37   29   16   112   

A. Pavlovic min. 18:45; iz igre 4-8; za 3 1-2; za 1 0-2; sk. 1; p 9

Interesantnije partije

LAC - S. Cassell (Pts:27, Reb:4, Ast:5)
PHO - S. Nash (Pts:20, Reb:2, Ast:18)
POR - Z. Randolph (Pts:22, Reb:8, Ast:7)
TOR - C. Bosh (Pts:22, Reb:9, Ast:0)
DEN - E. Najera (Pts:16, Reb:12, Ast:0)
CLE - L. James (Pts:24, Reb:11, Ast:9)
CHI - B. Gordon (Pts:32, Reb:2, Ast:2)
NY - J. Crawford (Pts:19, Reb:3, Ast:Smile   
SA - T. Duncan (Pts:27, Reb:9, Ast:1)
MIL - M. Redd (Pts:26, Reb:5, Ast:1)
HOU - R. Alston (Pts:17, Reb:2, Ast:6)
DAL - D. Nowitzki (Pts:29, Reb:4, Ast:0)
NO - D. West (Pts:12, Reb:14, Ast:1)
MEM - M. Miller (Pts:21, Reb:6, Ast:2)
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Kingsima krenulo bez Peđe
Sakramento bez povređenog Stojakovića zabeležio još jednu ubedljivu pobedu

Sakramento ove sezone ni izbliza nije ličio na tim koji je proteklih godina bio strah i trepet za protivničke ekipe u svojoj Arko areni sve do utakmice protiv najvećih rivala u diviziji Feniks Sansa, koje su Kingsi iz prestonice Kalifornije ispratili sa čak 29 poena razlike savladavši ih rezultatom 119:90.

Osakaćeni "kraljevi" su nakon Orlanda preslišali još jedan tim, koji se isključivo oslanja na napad, ovoga puta zaslugom Kevina Martina, koji je zabeležio rekord karijere sa 25 poena, dok je lični rekord postavio i ruki Fransisko Garsija sa dabl-dabl učinkom od 21 koša i deset skokova.

Kalašnjikov upucao Reptorse

Andrej Kirilenko prvi je igrač Jute koji je zabeležio tripl-dabl još od 1999. godine, kada je to uspelo legendarnom Džezeru Karlu Melounu. "Kalašnjikov" je do prvog tripl-dabla u karijeri (18 poena, 16 skokova i 11 asistencija) stigao protiv Toronta, nanevši Reptorsima poraz (111:98) posle sjajne serije Kanađana od sedam pobeda u poslednjih devet utakmica.
- Naravno da sam srećan zbog toga, ali najbitnije mi je da Juta pobeđuje - bio je kratak Kirilenko.
Ipak, najefikasniji u redovima pobednika bio je drugi internacionalac, Turčin Mehmet Okur sa 29 poena, sedam asistencija i šest skokova. Na drugoj strani, Kris Boš je ispunio kvotu sa 27 poena, a solidan je bio i veteran Džejlen Rouz sa 16 koševa. Juta je ovim trijumfom uspela da ostane iznad linije od 50 odsto uspešnosti (20-19), čime su se zadržali na drugom mestu u diviziji Severozapad, iza Minesote.

Prva tri strelca Sakramenta od početka sezone (Stojaković, Vels i Abdur-Rahim) i dalje se nalaze na listi povređenih, ali su Bibi i Miler skupili snage i zajedno ubacili 37 poena Sansima. Paradoks je da su Kingsi postavili ovosezonski rekord sa 12 pogođenih trojki, kao i to da igraju kao preporođeni bez Peđe Stojakovića, što neobično podseća na sjajne igre Sakramenta kada je prošle sezone povređen bio Kris Veber. Inače, nekoliko utakmica po povratku u ekipu Si-Veb je trejdovan u Filadelfiju.

Trener Rik Adelman je pre meča svim igračima podelio DVD sa svim greškama koje su činili ove sezone i lekcija je očito upalila. A ni tradicija nije išla naruku Feniksu, koji je u susretima sa Sakramentom poražen deseti put u poslednjih 11 mečeva. Šon Merion je zabeležio 25 poena, dok je Radža Bel bio drugi strelac ekipe sa 19 koševa, ali već posle minusa od 24 poena nakon prvog poluvremena, uz samo 37 odsto uspešnosti iz igre.

Utakmicu je sa tribina posmatrao i Vlade Divac, koji je u Kingsima proveo šest sezona, a pre početka meča legendi naše košarke navijači su priredili prave ovacije.
M. T.

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Antonio Dejvis uleteo u publiku, kako bi zaštitio svoju lepšu polovinu
Ne diraj mi, bre, ženu

Igrač Njujork Niksa Antonio Dejvis uleteo je u publiku na utakmici protiv Čikago Bulsa, u želji da se obračuna sa jednim od navijača u "Junajted centru". Iako su američki mediji požurili da Dejvisov potez uporede sa čuvenom prošlosezonskom tučom na meču između Indijane i Detroita, kada je nekoliko igrača oba tima suspendovano zbog tuče sa "fanovima", ovde se ipak radi o posve drugačijem scenariju.

Naime, Antonio je uleteo u publiku videvši da mu jedan od navijača, za koga se kasnije ispostavilo da je bio pod uticajem opojnih sredstava, dodiruje suprugu, koja je u društvu njihove dece takođe posmatrala meč između Niksa i Bulsa. Do obračuna nije došlo zahvaljujući munjevitoj reakciji obezbeđenja, a Dejvisa su, shodno propisima, posle incidenta sudije poslale u svlačionicu.

- Video sam da je počeo da je dodiruje i znam da nije trebalo tako da reagujem, ali bih se osećao užasno da nisam ništa uradio. Nije bilo vremena da se pozove obezbeđenje. Sve se desilo jako brzo - objasnio je kasnije Antonio Dejvis.

Iako je jasno da se radi o sasvim opravdanoj reakciji, Dejvisa najverovatnije čeka zabrana igranja na nekoliko narednih mečeva, plus novčana kazna. U odbranu Dejvisa stao je i njegov trener Leri Braun, koji ima izvesnog iskustva u ovakvim situacijama, s obzirom da je prošle sezone učestvovao u pomenutom incidentu na utakmici Detroit - Filadelfija (tada kao trener Pistonsa):

- Dajte ljudi, pa to je bila njegova žena, to je sasvim drugačije. I ja sam bio zabrinut za nju i to je jedini razlog zašto je skočio u publiku. Video je kako ona pada! Čovek je jednostavno bio zabrinut za svoju porodicu. Apsolutno ne krivim Dejvisa, niti mislim da bi bilo ko trebalo da ga krivi - izjavio je Braun.
A. J

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
New York : Detroit - 33:48 - 79:105
Sacramento : L.A. Lakers - 54:52 - 104:104 posle produzetka 118:109   

Nasi igraci:
Milicic (klupa) 6 minuta, 6 poena (3/3), 3 skoka
Stojakovic (starter) 43 minuta, 13 poena (4/12 iz igre, 1/7 za 3), 10 skokova, 3 asistencije

Zanimljive partije:
Bibby 48 minuta, 40 poena, 4 skoka, 6 asistencija
Bryant 44 minuta, 41 poen, 9 skokova, 4 asistencije
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Kingsi pobedili LA, povratak Pedje

Košarkaši Sakramenta pobedili su LA Lejkerse sa 118:109 posle produžetka (105:105) i tako zabeležili i 18.trijumf u sezoni uz 21.poraz.

Pedja Stojaković se vratio u tim Kingsa posle povrede ledja i za 42 minuta ubacio 13 poena uz 10 skokova. Meč su obeležili Brajant koji je postigao 51 poen za Lejkerse,dok je Majk Bibi sa Sakramento zabeležio 40.

Ipak, najvredniji učinak zabeležio je Keni Tomas koji je upisao “tripld-dabl” sa 16 koševa, 12 skokova i 10 asistencija. Tomas je u produžetku postigao 6 poena i bio najzaslužniji za slavlje u dodatnih 5 minuta. Ipak, sve to omogućio je Bred mIler trojkom 4 sekunde pre kraja regularnog dela meča kada je pogodio trojku i "poništio" najbolji individualni učinak Brajanta u karijeri kada su u pitanju mečevi sa nekada velikim rivalom na Zapadu.

Detroit je nastavio na dominacijom u ligi u prvoj polovini sezone i lako savladao desetkovane Njujork Nikse (nisu igrali Dejvis zbog suspenzije i Marberi zbog povrede) sa 105:79 uz 6 koševa Miličića za 6 minuta u igri.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Utakmice koje se igraju u noci izmedju petka i subote:

Washington   :   New Orleans
Seattle   :   Toronto
Phoenix   :   L.A. Lakers
Philadelphia   :   Memphis
Minnesota   :   Indiana
Miami   :   San Antonio
L.A. Clippers   :   Dallas   
Golden State   :   Cleveland
Denver   :   Utah
Chicago   :   Houston
Charlotte   :   Orlando
Boston   :   New Jersey
Atlanta   :   Milwaukee       
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Dejvisu 5 mečeva, navijač tuži

Krilni igrač Njujorka Antonio Dejvis suspendovan je na pet mečeva zbog upada na tribine tokom utakmice izmedju Čikaga i Njujorka u „Junajted Centru“ kada je želeo da zaštiti suprugu od jednog navijača.

Iako kazna pokazuje da su u kancelariji NBA uvažili igračev strah za bezbednost porodice, s druge strane bilo kakav ulazak na tribine od strane igrača neće biti tolerisan.

Dejvisova suspenzija počela je u četvrtak utakmicom sa Detroitom, medjutim, tu Dejvisove muke nisu gotove.

Majkl Akselropd 22-godišnji navijač sa kojim se Dejvis sukobio, izjavio je da nije učinio ništa loše i da planira da tuži igrača i njegovu suprugu. Prema njegovim rečima igračeva supruga pokušala je da ga ogrebe posle njegovog protesta zbog jedne sudijske odluke. On je dodao da nije ni dotakao Kendru Dejvis, a posebno da nije bio pod uticaj alkohola.

Priredio: Igor Vujičin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Slava me ne dotiče
Prvi centar Nju Džersija Nenad Krstić posle samo godinu i po u NBA postao jedan od ključnih igrača Netsa

Nenadu Krstiću je bilo suđeno da se nađe u Nju Džersiju. Kako drugačije objasniti okolnosti koje su pratile dolazak bivšeg centra Partizana u redove Netsa. Naime, Krstić je od trenera San Antonija Grega Popovića, koji je nebrojeno puta dolazio u Beograd upravo zbog njega, dobio obećanje da će ga Sparsi izabrati na NBA draftu pre četiri godine. Tada se umešao prst sudbine i Mrežice su se odlučile za Krleta jer, iako su sa desetinama igrača odradili probne treninge, stručnom štabu kluba najviše se svidela video kaseta sa Nenadovim najboljim potezima iz naše lige.

Krstić je to saznao kasno, kada se drugarima već pohvalio da će igrati za Sparse.
U intervjuu datom internet magazinu hoopsnjorld.com Krstić se osvrnuo na draft, dane u Partizanu, ali i ljude sa kojima sarađuje u klubu..

- U noći kada se održao draft u Njujorku ja sam čvrsto spavao u Beogradu. Redovno sam trenirao sa Partizanom i bio sam ubeđen da ću nastaviti karijeru u San Antoniju jer su mi svi u Sparsima garantovali da sam "njihov". Ipak, Netsi su me praktično ukrali. Nikada nisam odradio trening sa nekim iz Nju Džersija, a kasnije sam saznao da su me uzeli na osnovu kasete gde im se dopao moj stil igre. Ali, ne žalim što nisam otišao u San Antonio i veoma mi je drago što je Greg Popović želeo baš mene. U Džersiju mi je prelepo i trudim se da iskoristim svaki minut koji mi trener pruži - rekao je Krstić.

Možda na Ol-staru

Nakon Divca i Stojakovića, priliku da se oproba na Ol-star utakmici možda će imati i Krstić, koji se nalazi na listi predloga za glasanje Nju Džersija.
- Ne znam, ja doskora nisam to nešto ni pratio, pogotovo glasanje za Ol-star. Ipak, ukazala mi se velika čast da budem na tom listiću za glasanje. Sama pomisao da sam tamo je neverovatna. Ali, ne zanosim se da ću igrati. Moj lični cilj je da ove godine doguram do "sofmor" (igrači koji su drugu godinu u NBA) tima pošto prošle godine nisam uspeo da budem u najboljem timu rukija - rekao je Krstić.
Nju Džersi pre Njujorka

Nju Džersi se nalazi u predgrađu Njujorka, ali je mnogo mirniji i sporiji od jedne od najvećih svetskih metropola.
- Prošle godine sam dosta dobro upoznao područje u kome živim, ali sada polako počinjem da upoznajem i ostale delove Nju Džersija, koji je dosta veliki i prostran. Tu je, takođe, Njujork, koji je, po meni, najbolji grad. Koristim svaki slobodan dan da odem na večeru ili ručak pošto Njujork stvarno ima mnogo dobrih restorana. Ipak, zbog manjih gužvi i mirnijeg života lepše je u Nju Džersiju.

Po njegovim rečima, u prvi mah bio je oduševljen činjenicom da će igrati pored Džejsona Kida, Ričarda Džefersona i Vinsa Kartera. Ipak, Krstića je najprijatnije iznenadio trener Lorens Frenk.

- Frenk je fantastičan. On iskreno voli svoj posao i veoma je posvećen tome što radi. Nisam imao iskustva sa drugim trenerima u NBA, ali bez njega mislim da nikada ne bih ovoliko napredovao. Mnogo se razlikuje od evropskih trenera. Nikada ne viče na igrače i sjajan je psiholog. Verovatno zbog toga što je i on bio igrač.

Partizan je klub koji je dao najviše igrača NBA ligi (ne računajući univerzitete u SAD), što je za Krstića bio još jedan plus pri izboru na draftu.
- U Srbiji se velika pažnja posvećuje radu sa decom, naročito talentovanom. Trenirao sam po instrukcijama trenera Duška Vujoševića, koji je ranije radio i sa Divcem. On je izvršio veliki uticaj i na mene. Cela nacija je talentovana za sport, naročito košarku - rekao je Krstić.

Svaki put kada se Krstićevo ime pojavi u medijima uz njega se obavezno vezuju atributi poput skroman, vredan, strpljiv, nesebičan. Trenutno živi u lepoj kući, nedaleko od dvorane, ima "samo" jedan auto (za razliku od tipičnog NBA igrača) i zadovoljan je trenutnim stanjem stvari, brigom koju klub pokazuje za njega, kao i činjenicom da je ispunio san dolaskom u NBA.

- Slava me ne dotiče. Nikada ne ostajem do kasno po klubovima i trudim se da uvek budem maksimalno spreman za nove napore. To je dobro, jer mislim da se nisam promenio od dolaska u NBA pošto su me ovde i doveli upornost i treninzi. Ovo je prilika koja se igračima pruža jednom u životu i ne želim da je ispustim iz ruku. Leto služi za odmaranje. Još se nisam finansijski obezbedio jer i dalje plaćam Partizanu obeštećenje. Ne mogu da se opustim ni jednog trenutka, ali ne žalim se. Imam lep auto, sređen stan i sve što želim je da me zaobiđu povrede. Ako ostanem zdrav, sve će doći na svoje mesto - rekao je Krstić.
Priredio: M. Tadić

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.