2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 132124 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Kobe je imao u playoffu prosek 27 jer je u jednoj od 7 postigao 50 Smiley
Al vazno je da je iznervirao (repeat) malog kanadjanina sa ruznom frizurom Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Vazno je da je u delimicno direktnom duelu sa Nashom usrao Smiley
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
Ne verujem da neko moze ovo da pita: jel to pomoglo Lejkersima? nije... ali jel to jedini faktor??? U onakvoj ekipi Lejkersa ni Jordan ne bi mogao da ih progura, svi su ocekivali cistjenje a malo je falilo da prodju...
Bryant je sam doveo Lejkerse do plej ofa ko je gledao tekme mogao je da vidi kakva se odbrana igra na njemu i sta su radili saigraci njegovi... a i u plej ofu je igrao odlicno...
bas je usrao u duelu sa Neshom...  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Po takvim kriterijumima gledano i Arenas ima isto prava na MVP titulu jer je onakav Washington uveo u playoff... LeBron i Dirk imaju i vise prava jer su prosli prvu rundu Smiley Brand je imao double-double prosek u sezoni... etc... Ali ne.. mora da bude Kobe posto je on dao 80 poena... Pa sta? Robinson je imao 29.9 poena po utakmici (najbolji strelac lige), 10 skokova, 71 poena na jednom susretu, Quadruple-double na jednoj utakmici.. pa nije bio MVP te sezone... bio je u drugom timu lige, dakle nije ni u prvi izabran... Mislite o tome.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Jenom davno ja rekoh da nece Brajant biti MVP,jer se ne gledaju samo jebeni poeni,pa mi rece jedan clan po imenu SaF soldier da sam smesan,i cak je sve nas 'mrzitelje Brajanta' Smile uputio da malo citamo neke strucne sajtove(ESPN i sl.) jer oni svi od reda pricaju kako ce Brajant(zasluzeno) biti MVP,oni ljudi 'znaju'.Sad,kad je izduvao za nagradu,izduvala i njegova ekipa,javlja se jedan drugi clan,Plazma king,sa identicnim stavovima(a ovaj prvi SaF soldier,kao da je u zemlju propao Smile ),i sad odjednom ti strucnjaci nemaju pojma,gde su im oci...Neko moje vidjenje je da je Brajant ostvario svoj cilj,znaci bio je najefikasniji i da ga boli qrac za ostalo(jer je najsebicniji igrac u istoriji NBA).Mozda gresim,ali ne verujem.

U onakvoj ekipi Lejkersa ni Jordan ne bi mogao da ih progura,

Kad je mogao sa Longlijem na centru,ej,Lukom Longlijem,da osvaja titule,mogao bi sigurno da izvuce vise iz ovakvih Lejkersa Smile U eri Juinga,Hakima,Robinsona,on igrao sa mlitavim Longlijem Smile Aaaaa,Longli Smile Smile Smile Imao je Pipena i Rodmana,a Brajant Shaqa i Orija,pa ti vidi ko je vise doprinosio ekipi i kome je bilo teze..

I jos jednom - Longli,buahahahahahahahahaha
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
SaF soldier = Plazma King
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Pretpostavljao sam,cak sam ga na ovoj temi i pitao da li je on 'obojica' Smile ,ali ostadoh bez odgovora Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mislim da je dosta vishe praznih pricha... kao shto i sam nash reche kada su mu dali nagradu i pitali ga "koja je poenta ove nagrade, da li dobija najbolji igrachi ili shta?" - "svakako je ne dobija najbolji, evo ja sam je dobio vec 2 godine uzastopno"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Bas je kralj ako je to izjavio..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
Kad je mogao sa Longlijem na centru,ej,Lukom Longlijem,da osvaja titule,mogao bi sigurno da izvuce vise iz ovakvih Lejkersa Smile U eri Juinga,Hakima,Robinsona,on igrao sa mlitavim Longlijem Smile Aaaaa,Longli Smile Smile Smile Imao je Pipena i Rodmana,a Brajant Shaqa i Orija,pa ti vidi ko je vise doprinosio ekipi i kome je bilo teze..

I jos jednom - Longli,buahahahahahahahahaha
Jordan je Jordan, najbolji igrac svih  vremena, ali da li bi vise uradio sa ovakvim Lejkersima nisam bas siguran, verujem da ne bi prosli...
Ja nisam pominjao Lejkerse sa Shekom i Orijem, vetj ovaj budjavi tim Lejkersa gde vetjina ne moze zitzer da da kada su sami, a Cikago je mozda imao Longlija, ali je imao i Pipena, Rodmana, Kukoca, pa cak i Kera...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.