2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 133054 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Pa ne mora neko da može da igra protiv Šeka da bi bio igrač...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Pa ne mora neko da može da igra protiv Šeka da bi bio igrač...
Ne, za njega bi bilo dovoljno da moze cuvati Zeljka Topalovica i ekipu sa gerijatrije.
Naravno da mora da moze cuvati svakog pa i najdominantnijeg igraca, narocito ako igra startnog centra u ekipi koja cak i misli napraviti nesto u toj ligi.
Ne mora da dobija svaki duel, ali mora nauciti da igra kao startni centar ekipe koja je u top 5 cele lige.. ili nek menja poziciju... ili sport Smiley

Nash edges LeBron to win NBA MVP award again
PHOENIX -- Steve Nash won the NBA's Most Valuable Player award for the second straight year Sunday, beating runner-up LeBron James by a comfortable margin

Most NBA MVP awards
6 -- Kareem Abdul-Jabbar (1971-72, 1974, 1976-77, 1980)
5 -- Bill Russell (1958, 1961-63, 1965); Michael Jordan (1988, 1991-92, 1996, 1998)
4 -- Wilt Chamberlain (1960, 1966-68)
3 -- Larry Bird (1984-86); Magic Johnson (1987, 1989-90); Moses Malone (1979, 1982-83)
2 -- Tim Duncan (2002-03); Karl Malone (1997, 1999); Steve Nash (2005-06); Bob Pettit (1956, 1959)
-- The Associated Press

The award was presented Sunday at a news conference at US Airways Center, where Phoenix won Game 7 of its first-round series against the Los Angeles Lakers on Saturday night.

"I have to pinch myself," Nash said. "I can't believe that I'm standing here today. I couldn't believe it last year, and to do it again is even more difficult to understand -- but I'm not going to give it back."

The Phoenix Suns point guard received 57 first-place votes and 924 points overall from a panel of 125 sports writers and broadcasters in the United States and Canada.

James of Cleveland had 16 first-place votes and 688 points overall. Nash's close friend Dirk Nowitzki of Dallas was third with 14 first-place ballots and 544 overall. Kobe Bryant of the Lakers had the second-most votes for first place (22), but was fourth overall with 483 points.

"Steve is not just a great player," Suns chairman Jerry Colangelo. "He's one of the few players who I believe have ever played who makes everyone better around him. There are very few players who have the ability to directly control the flow of the game, and he does it as well as anyone ever has."

The 32-year-old Nash is the ninth player to win consecutive MVP awards and 11th to win it more than once.

"Steve's a leader," Suns owner Robert Sarver said. "He's the face of our team, he's the face of the organization. He's a role model for a lot of people, including me, who look up to him for his ability to constantly motivate the people around him with positive encouragement, even in the face of adversity and when things aren't going well."

Nash praised his teammates and coaching staff for "a perfect environment for me to succeed and for our team to succeed, and for me to stand here today."

Last season, he directed the Suns to an NBA-best 62 victories. This year, the Suns lost Amare Stoudemire to injury and traded Joe Johnson and Quentin Richardson. Yet they still won 54 games and a second straight Pacific Division title.

This season, Nash had career highs in scoring (18.8 points), rebounding (4.2), field goal percentage (.512) and free throw percentage (a league-leading .921). He led the league in assists at 10.5 a game and finished sixth in 3-point percentage at 43.9.

"There was no way he had a better year than last year," Suns coach Mike D'Antoni said. "He just had another phenomenal year."

Others who have won consecutive MVP awards are Tim Duncan, Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird, Moses Malone, Kareem-Abdul Jabbar, Wilt Chamberlain and Bill Russell. Karl Malone and Bob Pettit also won it twice, but not in consecutive years.

Not bad company for a Canadian who wasn't expected to succeed in college basketball, let alone become an NBA star.

"I guess part of me just tries to find the comedy in it," Nash said with his usual self-effacing humor. "It's thrilling and it's comedic and it's unbelievable. I just feel extremely honored to be recognized. I just love playing and I love working at it, trying to get better and challenging myself. I'm really lucky to have a place to do that in my life. I've come a long way, and I've enjoyed it."

Source: Espn
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Au, jebote, sad je i definitivno...Brajant tek četvrti, Dirk treći Smile
A meni se čini da u poslednjih 10 godina ima malo više dobrih centara od onih koji mogu da čuvaju Šeka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
A meni se čini da u poslednjih 10 godina ima malo više dobrih centara od onih koji mogu da čuvaju Šeka...
Meni se cini da ti mozes da govoris o poslednjih 2-3 ako i toliko, i da je u tim godinama svaki kvalitetan centar mogao za cuva shaq-a, ne i da bude bolji od njega, ali svakako da ga cuva. A bilo je i igraca koji su bili veci od njega prema vecini kriterijuma osim dimenzija.
Citat
Au, jebote, sad je i definitivno...Brajant tek četvrti, Dirk treći
Ima li tu ista cudno? Nash je zasluzeno ili ne favorizovan od samog pocetka, a i pokazao je da zasluzuje deo tih simpatija. LeBron je pokazao da je lider, odigrao je vrhunski prvo krug playoff-a i pokazao da u narednih 5 godina moze da napravi zaista cudo uz samo malo kvalitetnije saigrace. Dirk je najstabilniji igrac lige.. covek daje svojih 30 poena uz 50% suta celu sezonu, hvata dosta skokova, isto sutira sa svih pozicija u bilo kom trenutku bilo koje utakmice.. covek nema emocije i nema oscilacije.. etc... tu je i Arenas koji sve vreme igra odlicno...
Svaka cast Kobiju.. ali nije bilo realno ocekivati da bude MVP .. Lepo je to sto je dao toliko poena, i sto je dao 50 u playoff-u, ali sta je bilo sa ostalim utakmicama...

Sto rece jedan moj kolega jutros.. Kobe je zakucao preko Nasha a onda je Nash u naredne tri utakmice nahranio saigrace da daju 70 poena vise od Lakersa... Nije lepo izivljavati se na malim ljudima sa ruznim frizurama...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Prikacim se na NBA.com da vidim sta ima,kad ovi vec palijaju,Sparsi vode 3 razlike minut pre kraja Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
A uostalom, nije odigran još nijedan meč ove serije, neće stvari sigurno biti iste kao prošle godine...
A SF, zanima me tvoje iskreno mišljenje o tome ko je MVP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Dallas     29   23   20   13                   85   
San Antonio     26   20   25   16                   87

Kod:
MIN FGM-A 3PM-A FTM-A OREB REB AST STL BLK TO PF PTS
Jason Terry, PG 33 6-18 1-3 1-2 0 2 1 2 0 1 2 14
Dirk Nowitzki, PF 42 8-20 0-1 4-6 4 14 0 2 0 2 2 20
Josh Howard, GF 37 5-10 0-0 7-8 2 9 0 1 2 5 3 17
Devin Harris, PG 14 1-1 0-0 1-2 1 4 2 0 0 0 1 3
Jerry Stackhouse, GF 35 10-21 1-3 3-4 0 2 1 2 0 1 3 24

Tim Duncan, FC 40 12-24 0-0 7-12 5 13 4 1 2 4 3 31
Tony Parker, PG 35 7-18 0-0 5-6 1 4 4 1 0 2 1 19
Manu Ginobili, SG 36 5-14 0-2 5-6 1 5 0 4 0 4 4 15
Robert Horry, PF 27 1-4 1-4 2-2 3 9 1 1 1 1 3 5
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Stekhaus promašio poslednji šut...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
A SF, zanima me tvoje iskreno mišljenje o tome ko je MVP
Slazem se sa listom, samo mislim da na njoj ima mesta za memorable mention Kidda, Arenasa, Billupsa, Duncana i Wade-a..
Ali Nash je definitivno uz Kidda najznacajniji igrac lige.. i za svoj tim.. jer je uprkos nemanju Amare-a napravio izuzetno jaku ekipu koja je imala odlicnu sezonu... Kidd ipak ima kvalitetnije saigrace i uprkos odlicnoj sezoni u ostalim aspektima.. sut mu je ocajan... Samo... ostajem pri tome da je NBA pre 5 i vise godina bila daleko bolja od ovoga.. i da su tadasnji MVP kandidati bili 3 klase iznad danasnjih...
Bice interesantno gledati Klivlend doduse... Ne ocekujem da mogu proci.. ali ocekujem da vidim koliko je LeBron veliki u novom do sada najvecem izazovu njegove karijere...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
A meni se nekako ne čini da je Kid toliko zaslužan za uspeh ovogodišnjih Netsa kao što je za uspeh onih od pre 3-4 godine. Ipak mu je tada najveća pomoć bio K-Mart, igrač za čiji je razvoj upravo on najzaslužniji, a danas u timu ima Kartera, koji je u stanju da preuzme veliki broj ofanzivnih obaveza na sebe. A uostalom, Kid već 2 sezone nije All-Star, i to nešto govori...Arenas je odličan igrač, ali ipak ne može da se poredi sa ovim iz vrha MVP izbora. Vejd je u pojedinim utakmicama igrao briljantno, onda se povredio, pa i nije igrao tako dobro, tako da on i nije baš među 3-4 najbolja iz ove sezone. Dankan nije imao neku sezonu, čak je pitanje je li on uopšte najzaslužniji za ovogodišnji uspeh Sparsa. A Bilaps je samo prvi među jednakim igračima Pistonsa. Ono što mene dosta intrigira je činjenica da novajlije u Klivlendu igraju dosta slabije nego prethodne sezone, što je kontradiktorno sa Džejmsovim asistentskim sposobnostima. Zato se meni ne čini da je LeBron MVP, jer ipak igrači moraju da igraju bolje kada dođu kod jedne takve superzvezde, a ne gore. Novicki ne čini svoje saigrače toliko boljima koliko podiže svoj tim i dovodi da u sam vrh NBA. Brajant je poprilično zaslužan za ovosezonski razvoj Smuša i Kvemija, a još je i imao impresivnu košgetersku sezonu. A Stiv je definitivno igrač koji najviše može da podigne igrača sa kojim igra, mada se meni nekako čini da on ipak nije MVP...
Moj izbor:
1.Brajant
2.Novicki
3.Neš
4.Džejms
« Poslednja izmena: 07. Maj 2006, 22:21:13 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.