2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 132588 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Da,i Denver je razocarao,ali,koliko znam,nije im igrao Kenion Martin(zvani zivotinja Smile ) tako da su bili dosta oslabljeni..Ispravi me ako gresim
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Petorica naših košarkaša na NBA draftu
Juta bi Perovića i Aleksandrova

NBA liga bi od 28. juna mogla da bude bogatija za petoricu košarkaša iz Srbije i Crne Gore koji su se prijavili za draft u njujorškom „Medison skver gardenu“. Nemanja Aleksandrov (FMP), Kosta Perović (Partizan), Tadija Dragićević (Crvena zvezda), Marko Lekić i Milovan Raković (obojica Atlas) nalaze se među rekordnih 30 košarkaša (prethodni rekord 17 iz 2001. i 2003) van SAD spremnih da zaigraju u najjačoj ligi na svetu.

Američki mediji procenjuju da Aleksandrov i Perović imaju realne šanse da već od naredne sezone počnu profesionalnu karijeru i to u istom klubu - Juti. „Saut Ajdaho pres“ piše da će „džezeri“ u drugoj rundi sa 46. pozicije uzeti Perovića, dok bi 47. pik bio Aleksandrov.

Centar Partizana na velikom interesovanju može da zahvali bivšem saigraču Nenadu Krstiću koga je Nju Džersi izabrao kao 24. pika na draftu 2002. Krstić je u drugoj sezoni postao starter u Netsima i uprava Jute se nada da će Perović krenuti njegovim stopama.

Kosta Perović je predstavljen kao dobar defanzivac kojem nije strano da na meču postigne 20 ili više koševa, zahvaljujući preciznom šutu i mekanoj ruci za 217 centimetara visokog igrača. Perović bi, praktično, u prvoj sezoni zamenio vremešnog Grega Ostertaga koji je najavio penzionisanje.

Nemanja Aleksandrov je pauzirao godinu dana posle operacije ligamenata levog kolena, što nije smetalo skautima Jute da debelim flomasterom podvuku ime 19-godišnjeg košarkaša FMP-a. Aleksandrov je ocenjen kao tip igrača Andreja Kirilenka, koji uspešno dobro može da igra na pozicijama niskog i snažnog krila.

Dragićević i Raković se vode kao nepoznanice, dok je Lekiću minus mala minutaža.

Najviše igrača iz Evrope prijavljenih za draft ima Francuska, čak šestoricu, ali među njima nije Žoakim Noa koji je sa Univezitetom Florida osvojio NCAA trofej. Sin slavnog tenisera Janika Noe oduičio je da se vrati na koledž kako bi na draftu 2007. bio među prvom trojicom.

Svi prijavljeni mladi košarkaši imaju pravo da se predomisle do 18. juna i da svoje ime povuku sa drafta.

A. Pijevac

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Ko bi rekao da ce Memfis biti pociscen,bili su jedni od boljih na svom parketu..Sa kladionicarskog aspekta gledano,mozda su i najvise puta probili hendikep kuci..Ja sam ocekivao bar dve njihove pobede,ali patka,ubise ih ovi kao zeceve

uneli su i veliku tradiciju u plej-of... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Mene su malčice iznenadili i Lejkersi, tj. više neprijatno Sansi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
da, tim koji igra tako tipichnu plej-of kosharku da posrne... neochekivano totalno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
"I wanted to be the first black person my baby sees. I want her to know how beautiful and sexy I am, and if she wants a boyfriend he has to be sexy like me." -- Shaq, on being there for his daughter's birth.

"You know, that's just crazy. I can't stand to lose 20 bucks when I'm playing. I'll get real feisty, tear up the cards or something." -- Gilbert Arenas, on John Daly's gambling losses.

Rookie petorke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Ko bi rekao da ce Memfis biti pociscen,bili su jedni od boljih na svom parketu..Sa kladionicarskog aspekta gledano,mozda su i najvise puta probili hendikep kuci..Ja sam ocekivao bar dve njihove pobede,ali patka,ubise ih ovi kao zeceve

uneli su i veliku tradiciju u plej-of... Smiley

Koliko sad imaju,0-12,0-13? Smile

Shaq me opet odusevio,stvarno je kralj Smile

I nisi trebao da stavis ovaj link za rookie petorke,uplasih se one male slicice Villanueve...Ruzan je kao pas(neki ruzan,normalno) Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Memfis ima 0-12
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
ma da, izgubili su 13 utakmica i 3 serije Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Vidis,nisam ni razmisljao o tome dok sam kucao Smile Jel moze ovako:Dalas ih je tako ubio da se vazi kao 5:0  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.