2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 203 204 206 207 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 132688 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Policija Los Anđelesa pokrenula istragu protiv centra Lejkersa Kvejma Brauna
Silovatelj humanitarnog karaktera
Igraču koji je svojevremeno tokom državnih praznika deci delio igračke otežavajuća okolnost podebeo "sportsko-kriminalni" dosije. "Nevin sam i spokojno čekam istragu. Advokati su me savetovali da ne širim priču o ovoj temi", kratko je rekao Kvejm Braun

Zove se Kvejm Braun, ima 24 godine. Centar je LA Lejkersa i optužen je za silovanje koje je navodno izvršio pre nekoliko dana. Ko bi rekao, jer bio je baš fin momak: izaslanik Nacionalne fondacije skupštine Vašingtona, tokom državnih praznika svojevremeno deci delio igračke, a porodicama ćurke i pakete sa hranom prilikom Dana zahvalnosti. Pravo iz srednje škole kao prvi pik na drafttu izabran je od Vašingtona, 2001. godine.

KOBE SE POKAJAO

Sećate li se leta 2003. godine i optužbe da je Kobe Brajant napastvovao devojku, zaposlenu u zimskom centru Vejl, u Koloradu? Dok se odmarao od operacije ramena Brajant je šarao okolo i u dokolici prevario suprugu. Posle latino-sapuničnog suđenja i suza asa Lejkersa, ustanovljena je presuda: Kobi nije kriv!
- Spavao sam sa drugom ženom, ali nisam uradio to na silu. Kriv sam za neverstvo, ali pred zakonom nisam. Kajem se zbog supruge Vanese i voleo bih da vratim vreme - rekao je tada Kobe Brajant.

Letos je talentovani centar prešao u LA Lejkerse. I onda, u "gradu anđela" počeo je da otkriva svoje "đavolsko lice". Umesto da od Kobea Brajanta pokupi samo košarkašku veštinu, Braun se malo zaneo i od slavnog superstara pozajmio opsednutost ženama. Diskoteke, žurke, hotelske sobe... Kada bi se pokoja dama pobunila, jer je Kvejov stas (211 cm, 110 kg) nije impresionirao, Braun bi prešao na grublje metode zavođenja. Tako bar kaže policija Los Anđelesa, koja je povela istragu protiv centra "jezerdžija" zbog navodnog silovanja.

Doduše, protiv Brauna nije podignuta optužnica, ali se njegov "slučaj" nalazi kod javnog tužioca. Navodi iz prijave kažu da je u noći između petka i subote, nekoliko sati posle 3. plej-of meča sa Feniksom, Braun silovao neimenovanu ženu, ali se ne precizira ko je podneo prijavu.

- Nevin sam i spokojno čekam istragu. Advokati su me savetovali da ne širim priču o ovoj temi - kratko je rekao Kvejm Braun, inače sedmo od osmoro dece u porodici, inače ponosan otac trogodišnje ćerkice.

Brauna je, naravno, zaštitio i trener Fil Džekson, koji je svom pulenu dao "jednostavan" savet.

- Kvejm treba da razmišlja samo o tri stvari: košarci, košarci i porodici. To je to - rekao je Džekson i uvrstio centra u startnu petorku na petom susretu doigravanja, koji su Lejkersi izgubili u Arizoni, uz nervoznu partiju Brauna (ipak postigao 14 poena).

Da li će Braun, kao i poznatiji saigrač Brajant, biti oslobođen optužbi saznaće se vrlo brzo, a otežavajuća okolnost za kolosa Lejkersa je podebeo "sportsko-kriminalni" dosije. Ako mu se nekoliko suspenzija iz tima zbog nediscipline tokom boravka u Vašingtonu mogu tolerisati, policiji će sigurno kao argumenti poslužiti dva Braunova hapšenja u prestonici SAD. Jednom zbog prebrze vožnje, drugi put zbog "sumnjivog" stanja prilikom vožnje. Izgleda da je sada, stvarno, gotov! Braunu se smeši deljenje rampi u "mardelju"...
N. Radojević

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
ali "kvejm" brown... prvo sam pomislio da je sportska centrala u pitanju, ali dobro, nisu samo oni takvo dno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
I meni je bilo smesno,al' kazem sebi,cim niko ne reaguje,"cuti Bobane,nemoj da ispadnes glup" Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Ali zato takodje prozvani mondo je dobro odradio posao:

Centar Lejkersa optužen za silovanje

Krilni centar Los Andjeles Lejkersa Kvame Braun nalazi se pod istragom zbog prijave za silovanje, ali protiv njega za sada nije podignuta optužnica i predmet se nalazi kod javnog tužioca koji traba da proceni da li je prijava osnovana.

Predstavnik za štampu policije u Los Andjelesu Džejson Li izjavio je da je, prema navodima iz prijave, Braun silovao jednu ženu u noći izmedju petka i subote, nekoliko sati pošto su Lejkersi zabeležili treću pobedu u prvom kolu plej ofa protiv Finiksa. On, medjutim, nije želeo da kaže ko je podneo prijavu.

Krilni centar Lejkersa je odmah demantovao navode iz prijave i u njegovoj izjavi koja je podeljena novinarima tvrdi se da je reč o lažnoj optužbi.

"Želim sve da uverim da sam potpuno nevin i spokojno čekam da istraga koju vodi javni tužilac to potvrdi. U ovom trenutku, po savetu mojih advokata, o tome ne mogu ništa više da kažem", rekao je 24-godišnji Braun.

Braun je bio u startnoj postavi Lejkersa, koji su poraženi u Finiksu 114:97, ali je bilo primetno da je veoma nervozan i već posle osam minuta sakupio je tri lične greške.

"Pre utakmice sam razgovarao sa Braunom i odlučio sam da ga ipak uvrstim u startnu petorku. Rekao sam mu da u ovom trenutku prioritet treba da mu bude košarka i da pokuša da se koncentriše na igru", rekao je trener Lejkersa Fil Džekson.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
• Vince Carter scored 34 points with 15 rebounds in the Nets' 92-86 win over the Pacers. Only three other starting guards in NBA history recorded 30-point, 15-rebound games in postseason play: George Gervin (1982, 39 points, 15 rebounds), Michael Jordan (1989, 40 points, 15 rebounds and 1991, 38 points, 19 rebounds), and Kobe Bryant (2001, 48 points, 16 rebounds).

• Carter's starting backcourtmate, Jason Kidd, recorded 15 assists. The Nets became the first team in NBA postseason history to have one starting guard with at least 15 rebounds and the other with at least 15 assists.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
 Bucks   23   26   17   27               93   
Pistons   39   23   35   25               122

Kod:

pos min fgm-a 3pm-a ftm-a off def tot ast pf st to bs pts
T. Ford G 29:13 5-8 0-0 0-0 0 3 3 6 4 0 2 0 10
M. Redd G 34:51 6-13 0-1 11-13 8 1 9 1 1 2 4 0 23
A. Bogut F 31:53 5-9 0-0 0-0 0 3 3 2 5 0 2 0 10
B. Simmons F 28:00 2-7 0-1 0-0 0 1 1 1 2 4 0 0 4
J. Magloire C 22:46 3-9 0-0 2-2 0 4 4 1 2 0 1 0 8

C. Billups G 29:58 3-5 3-3 8-8 0 5 5 8 1 0 0 0 17
R. Hamilton G 35:51 15-23 2-2 8-9 1 2 3 3 2 0 3 0 40
R. Wallace F 27:27 8-11 4-5 2-4 2 5 7 4 1 1 2 0 22
T. Prince F 28:54 3-8 1-2 5-6 1 2 3 3 2 1 4 1 12
B. Wallace C 34:06 1-3 0-0 0-2 4 10 14 3 4 2 2 1 2

Wizards   27   24   30   26   13            120   
Cavaliers   25   27   33   22   14            121

Kod:

pos min fgm-a 3pm-a ftm-a off def tot ast pf st to bs pts
J. Jeffries G 34:48 4-7 0-1 0-0 3 1 4 2 6 0 2 0 8
G. Arenas G 52:38 14-24 6-9 10-10 1 4 5 4 4 1 3 0 44
A. Jamison F 48:46 13-24 3-7 3-6 1 4 5 2 5 0 2 0 32
C. Butler F 48:01 8-16 0-0 4-6 3 8 11 5 6 4 1 0 20
B. Haywood C 20:32 0-1 0-0 1-2 0 2 2 0 5 0 1 0 1

L. Hughes G 47:57 8-19 1-3 7-10 1 2 3 3 2 2 3 1 24
E. Snow G 44:30 8-12 0-0 2-3 0 3 3 3 3 0 1 1 18
D. Gooden F 27:19 3-7 0-0 0-0 2 9 11 0 6 0 1 0 6
L. James F 46:07 14-23 0-1 17-18 5 2 7 6 5 2 4 0 45
Z. Ilgauskas C 21:07 3-6 0-0 0-2 1 4 5 0 4 0 3 1 6

A. Pavlovic    00:00
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Uglavnom bezopasni

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 188
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hehe, Bonzi stvarno igra maestralno ovu seriju...
A ja sam imao utisak da je Evans uhvatio Kejmana za bulju Smile
Nije za bulju, ali je malo falilo da bude "adios cohones" Smile
IP sačuvana
social share
Radivojevic je retardirano kopile!
Vujosevic je svinja debela!
E Petko debilu, sad si usrao motku!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Bice zanimljivo narednih par dana svakako...

SAS 3-2 SAC
PHX 2-3 LAL
DEN 1-4 LAC
DAL 4-0 MEM
DET 4-1 MIL

MIA 3-2 CHI
NJN 3-2 IND
CLE 3-2 WAS
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Ko bi rekao da ce Memfis biti pociscen,bili su jedni od boljih na svom parketu..Sa kladionicarskog aspekta gledano,mozda su i najvise puta probili hendikep kuci..Ja sam ocekivao bar dve njihove pobede,ali patka,ubise ih ovi kao zeceve
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ja nisam mogao verovati da ce Denver tako lako pasti i da ce se Spursi muciti sa Sakramentom.. al eto...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 203 204 206 207 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.