2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 133265 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Evo objasnjenje za one kojima inteligencija jaca strana,a ima toga,fala Bogu...
Pokusacu sto jednostavnije,da se ESPN mozgic ne preoptereti...

Da Brajant nije imao O'Nila,da je bilo koji drugi centar igrao u Lakersima tada,pa i Robinson u najboljim godinama,ne bi bilo ni jedne titule,jer je Shaq tad bio za klasu jaci od svih,i 90% su uzeli titule zbog njegove snage,a Brajant je bio samo figurica,mani se godina i sazrevanja...

Bilo koji od igraca koje sam nabrojao bi sa tadasnjim O'Nilom i Orijem osvojio 3 prstena,znaci nije on bio kljucni faktor,cak daleko od toga,sve zavrsnice su isle ili na mrguda ili na Orija.

Ni u jednom ozbiljnijem timu ne bi mogao tako da se preserava na terenu,jer se u timovima igra za pobedu,a ne za licni ucinak,samim tim ne moze se u proseku sutirati 30 puta po mecu.

Igrac koji jedan mec sutira 28-46,a sledeci  5-22,pa 10-27.pa 11-29,pa tako redom,za mene nikako ne moze biti najbolji,znaci nestabilan je,tj.omaklo mu se protiv Toronta i Dalasa,jer da vredi koliko ga ti hvalis,imao bi od 10 partija pristojan sut u 5,a ne od 10 da jednu bljesne,dve odigra prosecno,a ostalih sedam se ispucava i masi..

I da,nikad nece nista vise osvojiti,osim ako se ne pojavi neki novi Shaq..

Ako sad nisi skontao sta hocu da kazem,odustajem,jer prostije od ovoga nisam mogao.Mozda bi ipak bilo bolje da se drzis Sex and Fun foruma..
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zvezda titulu?! ÄŒak ni sa Kobijem

hahaha kako da ne...kako smo kup uzeli tako cemo i titulu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ovo je prva...
Nije problem prva.. problem su ostale..
Ozbiljan igrac moze sebi da dozvoli da podbaci u 2-3 od 20 utakmica , a ne da svi kolektivno dozivimo orgazam kad on ubode svaku trecu kako valja Smile
Citat
Igrac koji jedan mec sutira 28-46
Za tu jednu partiju stvarno kapa dole.. to je zaista bilo za istoriju i zao mi je sto nisam mogao gledati.. ovo ostalo... ~ 30 - 35 suteva + 10 penala = 25 - 30 poena..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Dobro, ali ipak to nije tako kod Krleta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Falzone

ma tvoji komentari su za humor sekciju a ne za dobru diskusiju...

ja sam vec sto puta rekao da lakersi uzeli titule najvise zbog o'nila,ali je bryant takodje imao vaznu ulogu i bez njega ne bi bilo ni titule...ajde reci mi kako to lakersi nisu uzeli titulu sa o'nilom,dzonsom,van ekselom i kembelom...ili orladno pre toga sa o'nilom,hardavejom,skotom,andersonom,grentom...i kakav bre ori,jeste on mi znacajan u nekim utakmicama ali je bryant bio daleko bolji od njega...i sam znas da su o'nil i bryant uvek davali priblizan broj poena i uvek su njih dvojicu uzimali kao najbolji tandem u ligi...sigurno ne bi lakersi osvojili totulu da nije bilo i bryanta uz o'nila...tu moju tvrdnju brani teza da je o'nil igrao i bez bryanta sa dosta dobrim igracima i nikada nije uzeo titulu...

i reci mi u kom to timu bryant danas ne bi bio lider...i koji to trener ne bi postavio kobe-a za glavnog igraca i bazirao igru na njemu...i koji su to igraci bolji od bryanta,to mi dokazi kako znas i umes...
i po tvojim recima ispade da je bryant igrac sa najgorim procentom suta u ligi,takodje ispade da samo on sutira ko nenormalan a da ostali igraci kao james,iverson,t-mek i drugi pogadjaju bez greske...ma odakle ti te glupe konstatacije...zasto je Zeljko Obradovic prokomentarisao oko kvalitetnih stranaca sledece"tesko je naci pravog stranca,i ja bih bio srecan da imam Bryanta u ekipi,ali sve ima svoju cenu"...zasto nije za primer uzeo nekog drugog igraca,sto bas Bryant-a,jer njegovo ime toliko lako pa uvek pada prvo na pamet trenerima kad spominju nekog nba igraca...

i da,osvojice lakersi jos nekoliko titula,evo samo cekaj da dojde Kris Bos sledece sezone (dosta se najavljuje) i ako stavno uspeju da uzmu Minga,to je Fil Dzekson rekao da je prioritet za sledecu sezonu...

a koliko vidim tebi nije mesto na ovim temama jer decko zaista nemas pojma...pa ti si bio toliko pametan pa si cak osporavao i one podvige protiv dallasa i toronta...toliko o tome...idi gledaj Kartera (15poena,20poena,5 poena,20poena,15 poena...hahaha)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
A zbog koga je Kobi uzeo te titule? Zbog Šeka
Zašto Lejkersi više nisu u vrhu? Nema Šeka
Zašto Majami rastura? Zbog Šeka
Niko nije rekao da je Kobi najgori. Ja kažem da je po svojim mogućostima najbolji, ali ih ne iskazuje u potpunosti. Iluzorno je veličati 40 poena uz 18 promašaja. Ali, ne isključujem mogućnost da se Kobi stvarno dokaže u plej-ofu. Do tada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Netsi posustaju protiv Reptorsa, Krle promašio poslednja 3 šuta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Kid stiže do tripl-dabla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
miami rastura zbog wade-a...
lakersi nisu u vrhu jer osim centra nemaju ni pleja ni visoko krilo,nek dodje u lakerse bilo koji all star igrac i eto njih na tronu ponovo,ionako detroit ima celu petorku all star igraca,san antonio ima bar 4 odlicna igraca,miami ima jos i williamsa i walkera...iverson uz sebe ima webera,a koga to ima kobe...odom i braun igraju potpuno razocaravajuce,na kraju ispade da je smus parket oslonac tima...

jel kobe jedini igrac kome koji ima 18 promasaja...sta je sa ostalim igracima,jesu li svi nepogresivi u sutu...plus odgledaj za promenu utakmicu lakersa,99% suteva bryanta su preko jednog ili dva igraca,uvek dok je na parketu ima flastera uz sebe,stalno ga udvajaju...i pored svega toga ima bolji sut od celog svog tima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Nije tačno, možda samo za 1-2% podiže šut svom timu. A uostalom, u pravu si, Lejkersi nemaju tim, pa nemaju ni rezultate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.