2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 133261 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ali pogledaj malo utakmice a ne samo statistiku...kobe bukvalni uvek sutira trojke preko ruke,pa ono kad je dao 81 poen torontu svi sutevi su bili preko jednog ili dva igraca...takodje kobe je igrac nad kojim se uvek igra flaster i stalno se udvaja...s druge strane dok sam gledao james-a on nikada ne uspeva da pogadja trojke pod pritiskom vec samo kad je ostavljen sam...sut mu nedozvoljava da sa lakocom se odbacuje u nazad i sutira preko igraca jer nema taj stil koji je imao jordan (a ima i kobe)...zatim idemo dalje,james nikada nije (i nece) uradio ono sto i t'mek kada je dao onih 4 trojke za 40-ak sekundi...

sto se odbrane tice kobe je vec godinama unazad redovno u prvoj odbrambenoj petorci lige,i uz bovena je najbolji odbrambeni bek u nba...iverson je takodje daleko agresivniji od lebrona...

i ne razumem kako to izjavljujes da se slazes da je lebron bolji od kobe-a i da je kompletniji...jel to opet neka tvoja statistika...kobe je daleko najbolji napadac u nba i jedan od najboljih u odbrani...jedan na jedan kobe je unistio lebrona kada su igrali lakersi i klivlend,plus sto su ga stalno udvajali...kad aje lebron postigao 12 trojki na jednoj utakmici,kobe jeste...kada je lebron 3 puta postizao po 9 trojki na utakmici,kobe jeste...koji je to rekord lebron oborio a da ga pre toga i kobe nije oborio (mislim na one rekorde za mlade igrace) i koje je to lebron rekorde oborio koje su jos jordan ili cembrerlend postavili,kobe jeste...

poredjenje kobe-a i lebrona je u najmanju ruku glupo,jer je i najvecim laicima poznato ko je trenutno najdominantniji igrac lige...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
2000 poena, 3000 poena, 4000 poena, 5000 poena, All-Star MVP, tripl-dabl, ima ih još mnogo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ali pogledaj malo utakmice a ne samo statistiku...kobe bukvalni uvek sutira trojke preko ruke,pa ono kad je dao 81 poen torontu svi sutevi su bili preko jednog ili dva igraca...takodje kobe je igrac nad kojim se uvek igra flaster i stalno se udvaja...s druge strane dok sam gledao james-a on nikada ne uspeva da pogadja trojke pod pritiskom vec samo kad je ostavljen sam...sut mu nedozvoljava da sa lakocom se odbacuje u nazad i sutira preko igraca jer nema taj stil koji je imao jordan (a ima i kobe)...zatim idemo dalje,james nikada nije (i nece) uradio ono sto i t'mek kada je dao onih 4 trojke za 40-ak sekundi...
... ajmo jos dalje.. niko od njih nece da prismrdi Sabonisu protiv nas s kraja osamdesetih Smiley Ni Saletu u finalu EP 95  Smile
Inace.. to sto si ti naveo je interesantno...
Ne znam gde gledas nba, posto je mi ovde nemamo, tj imamo je na kasicicu, ali ako kobe daje sve preko 16 ruku i 8 nogu a ima losiji procenat suta, znaci da ne ume da sutira kad je sam Smiley
Citat
i ne razumem kako to izjavljujes da se slazes da je lebron bolji od kobe-a i da je kompletniji...jel to opet neka tvoja statistika...kobe je daleko najbolji napadac u nba i jedan od najboljih u odbrani...jedan na jedan kobe je unistio lebrona kada su igrali lakersi i klivlend,plus sto su ga stalno udvajali...kad aje lebron postigao 12 trojki na jednoj utakmici,kobe jeste...kada je lebron 3 puta postizao po 9 trojki na utakmici,kobe jeste...koji je to rekord lebron oborio a da ga pre toga i kobe nije oborio (mislim na one rekorde za mlade igrace) i koje je to lebron rekorde oborio koje su jos jordan ili cembrerlend postavili,kobe jeste...
Kobiju je 10 godina trebalo da pocne da obara bilo sta... Jedna sezona ne cini karijeru.
Sto se rekorda tice.. oborio ih je mnogo u prve dve sezone... ja to ne pratim.. prate ovi klinci, napisace nesto vec.. znam da je bio najmladji sa triple double...
Citat
poredjenje kobe-a i lebrona je u najmanju ruku glupo,jer je i najvecim laicima poznato ko je trenutno najdominantniji igrac lige...
Shaq.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Citat
Shaq.
Citat
Nekad bilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa gledam nba preko satelitske...imam ceo paket espn kanala i redovno pratim nba kad god stignem...

shaq definitivno nije najdominantniji igrac lige,bio je to dok je igrao u lakersima i tada sam i ja to govorio bez obzira sto sam uvek vise gotivio bryant-a...ne znam jel neko od vas gledao ove i prosle sezone duele miami-a i lakers-a,u oba meca prosle godine i oba meca ove godine bryant je belezio po 40 poena a o'nil po 20 poena,caksta vise bryant mu je 2 puta zalepio bananu i ko zna koliko puta polozio loptu preko njega,a jednom mu i u lice zakucao (ova zadnja utakmica kad su lakersi napokon pobedili)...
i u kojim to utakmicama o'nil dominira kao sto je to radio pre par sezona...ako je bryant ove sezone 12-13 puta presao 40 poena,ako je davao vise poena za tri cetvrtine od cele ekipe (odlicnog) dallasa...ako je uspeo da premasi ko zna koliko rekorda i da se priblizi cemberlendu...pa sta jos da se doda...eto ko je najdominantniji svidjalo se to nekome ili ne...

a kako to da nikada ne komentarisete Jordan-ove i Magic-ove reci kada su izjavljivali da je Kobe trenutno br.1 i plus Fil Dzekson-ove reci koji je rekao da je Bryant bolji igrac nego Jordan sa 27 godina (sad kad krene SF sa statistikama ili neko drugi sa pricom da mu je ovaj trener pa mu tako dize moral...nemojte lupati gluposti)...pa toliko sam emisija gledao na espn-u ove sezone gde razni kriticari,analiticari,strucnjaci,treneri,igraci i drugi komentarisu u superlativu sve sto je Kobe postigao (narocito ove sezone) a vi i dalje kontrirate...pa dobro doci ce dan kada ce i kobe u penziju pa tada mozda (cisto sumnjam) james bude najbolji (wade ce biti najbolji...i vec je mnogo bolji od james-a)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
a kako to da nikada ne komentarisete Jordan-ove i Magic-ove reci kada su izjavljivali da je Kobe trenutno br.1 i plus Fil Dzekson-ove reci koji je rekao da je Bryant bolji igrac nego Jordan sa 27 godina (sad kad krene SF sa statistikama ili neko drugi sa pricom da mu je ovaj trener pa mu tako dize moral...nemojte lupati gluposti)...pa toliko sam emisija gledao na espn-u ove sezone gde razni kriticari,analiticari,strucnjaci,treneri,igraci i drugi komentarisu u superlativu sve sto je Kobe postigao (narocito ove sezone) a vi i dalje kontrirate...pa dobro doci ce dan kada ce i kobe u penziju pa tada mozda (cisto sumnjam) james bude najbolji (wade ce biti najbolji...i vec je mnogo bolji od james-a)...
Da li je trenutno br 1... mozda..
Za mene nije...
Ne sporim da je definitivno u vrhu..
Da li je bolji od onih pre njega...
Ni da primirise.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Alo bre majstore, kad je kobi toliko dobar, kako onda lejkersi imaju 29 poraza? ? ? ! ! !

[Edit by SerbianFighter: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 04. Mar 2006, 18:56:41 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Ne znam sto se trudite vise,covek ima krajnje jednostrano razmisljanje - najbolji = najefikasniji i to je to,a sto ga nema ni u jednoj drugoj kategoriji nema veze

MVP - Most Vefikasniji Player Smile

A Shaq je ubedljivo najdominantniji igrac bio bas u vreme kad su Lakersi osvajali titule,sve kljucne lopte su isle na njega,toliko o Brajantova 3 prstena...Sad je gromada malo zastao,jebiga godine,ali u plejofu ce biti opet ubistvo...

Da Brajant igra u iole ozbiljnijoj ekipi,ne bi imao ni blizu kao ovih 35 ppg,ovako,moze mu se..
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
tako je, tako je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ne cini tim samo jedan igrac...ne moze kobe igrati odbranu za svih 5 igraca,mada moze napad za 3...ali opet nedostaju dva zar ne...

salim se naravno ali ne mozes brkati babe i zabe...jel mi pricamo o kobe-u kao igracu ili o lakersima kao timu...

i da...bolji je od svih predjasnjih igraca,osim jordana...ali bice i od njega...

a ti Falzone bas znas da odvalis neku glupost...pa jesu li kobe i shaq isto godiste...dok su zajedno igrali o'nil je bio lider tima i bolji igrac to nema sumnje,ali tada je kobe jos sazrevao...one sezone kada su lakersi pukli od detroita tada je kobe definitivno postao lider tima i tada su pocele sve one svadje...cak sta vise ako mi ne verujes kupi knjigu od Fila Dzeksona gde je on sve lepo objasnio i gde mozes procitati da za Kobe predvisja da ce prestici jordan-a...a ko bolji njih poznaje od samog fila...ko...da nisi mozda ti veci strucnjak od njega...

i sto stalno zaboravljas da je kobe godinama u prvoj odbrambenoj petorci lige,a da je ove sezone uz bovena najbolji odbrambeni bek...i tome kad dodas da je najbolji napadac lige sta onda dobijes...ajde reci mi...

i kom to timu bi postizao samo 35 poena...i koji bi to igrac bio lider pre njega...ajde nemoj da si smesan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.