2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 113479 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Final           1   2   3   4   T   
East         28   25   41   28   122   
West    28   42   27   23   120

All-Star East   
    Field Goals   Rebounds       
    pos   min   fgm-a   3pm-a   ftm-a   off   def   tot   ast   pf   st   to   bs   pts   
A. Iverson   G   18:43   5-14   0-0   2-4   0   2   2   2   0   0   3   0   12   
D. Wade   G   25:56   9-11   0-0   2-2   3   1   4   3   1   2   3   1   20   
L. James   F   23:03   12-21   4-10   1-5   2   4   6   2   2   2   1   0   29   
V. Carter   F   16:32   2-5   0-0   1-2   1   3   4   2   3   1   2   0   5   
S. O'Neal   C   18:11   7-9   0-0   3-5   3   6   9   4   5   1   2   0   17   
B. Wallace       17:49   0-1   0-0   0-2   0   8   8   2   3   3   0   2   0   
C. Billups       11:19   6-10   2-5   1-1   0   4   4   7   1   0   2   0   15   
P. Pierce       10:31   3-6   0-0   1-2   0   2   2   1   0   1   0   0   7   
R. Hamilton       10:04   3-7   0-0   0-0   0   0   0   1   1   0   1   0   6   
R. Wallace       05:19   1-6   0-4   0-0   0   2   2   0   1   1   0   0   2   
C. Bosh       16:35   3-7   0-0   2-3   2   6   8   2   1   0   1   0   8   
G. Arenas       05:58   0-4   0-2   1-2   0   0   0   1   1   1   1   0   1   

Total       240   51-101   6-21   14-28   11   38   49   27   19   12   16   3   122   
    50.5%   28.6%   50.0%   Team Rebs: 9   Total TO: 16   

All-Star West   
    Field Goals   Rebounds       
    pos   min   fgm-a   3pm-a   ftm-a   off   def   tot   ast   pf   st   to   bs   pts   
K. Bryant   G   17:39   4-11   0-5   0-0   0   7   7   8   5   3   3   0   8   
S. Nash   G   18:58   1-2   0-0   0-0   1   4   5   6   2   1   2   0   2   
T. Duncan   F   16:36   6-7   0-0   3-3   6   4   10   1   2   1   5   1   15   
T. McGrady   F   18:04   15-26   4-10   2-7   0   0   0   2   1   1   1   0   36   
Y. Ming   C   16:54   2-5   0-0   1-2   0   2   2   1   2   1   0   0   5   
T. Parker       17:02   3-8   0-1   2-2   0   0   0   4   1   0   5   0   8   
S. Marion       13:51   5-9   0-0   4-7   4   4   8   0   1   1   0   1   14   
K. Garnett       10:33   1-9   0-0   0-0   2   7   9   4   1   1   2   0   2   
D. Nowitzki       08:42   4-8   0-3   2-3   3   3   6   0   2   0   0   0   10   
E. Brand       13:44   6-11   0-0   0-0   3   4   7   0   2   1   3   0   12   
R. Allen       13:44   4-13   0-7   0-0   0   2   2   1   2   0   1   0   8   
P. Gasol       14:13   0-3   0-0   0-0   6   6   12   1   1   0   1   0   0   

Total       240   51-112   4-26   14-24   25   43   68   28   22   10   23   2   120   
    45.5%   15.4%   58.3%   Team Rebs: 9   Total TO: 24

East   West   
Turnovers      16   24   
Fast Break Pts      24   27   
Biggest Lead      10   21   
Unanswered Pts      2   0   
Points in the Paint      64   70

MVP LeBron James.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Za gledanje vredelo samo zadnjih par minuta... inace mnogo opustene igre (previshe) i mnogo promasenih egzibicija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Yep.. prilicno dosadan allstar sve ukupno gledano...
Nije cak ni bilo mnogo poena....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Ma znao sam da će tako biti ...  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
SonyEricsson K800i
http://www.blic.co.yu/

Nemac nezasluženo najbolji trojkaš na Ol staru
Dirk Novicki prevario sat

Nemac Dirk Novicki nezasluženo je poneo titulu najboljeg NBA trojkaša na Ol star vikendu u Hjustonu. Novicki je u finalu sa 18 poena pobedio Džilberta Arenasa (16) i Reja Alena (15), ali košarkaš Dalasa nije ni trebalo da se plasira u triling najboljih šutera. Razlog, Nemac je poslednji šut šarenom loptom (dva poena) u prvoj rundi pogodio u trenutku kada je vreme isteklo. Snimak je jasno potvrdio da je Dirk Novicki zakasnio, što znači da bi sa 12 poena ostao iza Alena (19), Arenasa (14) i klupskog kolege Terija (13).

- Jednostavno, nisam mogao da uhvatim ritam. Pogađao sam sa pozicija koje su me ranije mučile, dok sam sa sredine reketa bio neprecizan sto odsto. Znam šta se dogodilo, ali ne mogu da vratim film - priznao je Novicki.

Džejson Teri ništa nije zamerio Novickom (213 cm) koji je postao najviši pobednik u 20 godina dugoj tradiciji šutiranja trojki na vikendu svih NBA zvezda. Prethodni rekorder bio je naš Peđa Stojaković (205 cm), pre Nemca jedini Evropljanin sa trofejom. Prvi evropski košarkaš koji se takmičio u tricama bio je takođe Nemac Detlef Šrempf 1987. (izgubio u finalu od Lerija Brida), a kasnije su sledili Rimas Kurtinaitis (poslednji 1989. sa devet poena), Dražen Petrović, Novicki, Stojaković i Vladimir Radmanović (poslednji 2005. sa šest poena).

Omaleni (175 cm) Nejt Robinson iz Njujorka preleteo je preko Spada Veba za minimalni trijumf u zakucavanju - 47:46, ispred spektakularnog Andrea Iguodala (Filadelfija), na šta je Alen Ajverson prokomentarisao: „Pokradeni smo. Filadelfija je trebalo da pobedi“.

Publika u „Tojota centru“ bila je na strani Iguodala, ali je maštovita saradnja Robinsona i Veba (pobednika zakucavanja iz 1986) ipak presudila.

U takmičenju „Šuting stars“ pobedila je ekipa San Antonija (Parker, Veker i Ker), dok je najveštiji košarkaš Dvejn Vejd (Majami).

A. Pijevac
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
20/02/2006 | Izvor: B92, zvanicni sajt
All Star:Vejd za pobedu, LeBron MVP

Košarkaši Istočne konferencije pobedili su ekipu zapada u All star utakmici u Hjustonu sa 122:120 (28:28; 25:42; 41:27; 28:23).

U jednom od najuzbudljivijih duela u poslednjih nekoliko godina bek Majamija Dvejn Vejd postigao je odlučujuće poene za Istok koji je gubio i sa 20 poena razlike. Vejd je ubacio 20 poena uz fantastičan šut iz igre (9-11).

Za MVP-ja utakmice proglašen je igrač Klivlenda LeBron Džejms koji je uz 21 poen sa četvorkom Detroita bio najzaslužniji za povratak u meč i pobedu.

Najefikasniji na utakmici bio je Trejsi MekGrejdi koji je pred domaćom publikom ubacio čak 36 poena.

Odličnu partiju pružio je centar ekipe Istoka Šakil O' Nil sа 17 poena, 9 skokova i 4 asistencije, dok je njegov nekadašnji klupski drug Kobi Brajant imao slab košgeterski učinak sa 8 poena, 7 skokova i 8 asistencija.

Kod poražene ekipe, pored MekGrejdija zapažen je bio i Tim Dankan sa dabl-dabl učinkom 15 poena i deset uhvaćenih lopti, a zanimljivo je da se Po Gasol nije upisao u strelce ali je zato imao najveći broj skokova na utakmici, 12.

Igrači sa zapada propisno su se ispromašivali u šutu za tri poena. Rej Alen i Kobi Brajant zajedno su 12 puta šutirali sa te distance, bez uspeha. Jedino je T-Mek uspeo da pogodi za tri (4-10). 

Isti učinak imao je i LeBron, ali je u timu Istoka još i Čonsi Bilaps uspeo da postigne dve trojke. 

uskoro opširnije...
Priredili: Vujičin Igor, Čačija Željko

Izvor: B92-sport
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
"Samo sam koristio svoj talenat i eto nas do pobede", izjavio je Lebron Džejms, koji je uz 29 poena, imao i šest skokova, dve asistencije i dve ukradene lopte.

Neverovatno sebičan i samoživ komentar. Kao da je sam igrao, a ne da je deo tima. Užas.  Smile
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
A bas je pun sebe odvratan je!
Nek se ugleda na neke starije zvezde... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Pavlović:Boljom odbranom do pozicije startera
Utorak, 21. februar 2006. 14:16

Košarkaš Klivlend Kavalirsa i povremeni reprezentativac SCG Saša Pavlović, u poslednjih mesec dana izborio se za ulogu startera, igra sve bolje i kaže da se za taj status izborio, pre svega, zahvaljujući mnogo boljoj igri u odbrani.

"Na početku sezone trener je tražio samo odbranu, jer je znao da mogu da igram napad. Potrudio sam se maksimalno da popravim igru u odbrani, i posle povrede Lerija Hjuza, iskoristio sam šansu koju sam dobio. Odigrao sam nekoliko odličnih utakmica u startnoj petorci, moj ulazak u startere poklopio se sa dobrim skorom tima, što mi je mnogo važno i samo da tako nastavim", rekao je Pavlović u intervjuu za "Glas Amerike".

On ističe da je olakšavajuća okolnost to što igra sa Lebronom Džejmsom.

"Skoro cela odbrana protivnika skoncentrisana je na njega. Ostaju ti otvoreni šutevi i kad si sam treba to da iskoristiš. Ja sam pogodio neke šuteve i to je to", naveo je Pavlović.

Pre nego što se ustalio u prvoj petorci Klivlenda, Pavlović je imao dugu pauzu zbog povrede skočnog zgloba. Povredio se u Los Andjelesu protiv Klipersa 3. decembra, vratio u Denveru 18. januara i posle dva poraza svog tima - postao starter. Od tada, Kavsi imaju skor 11-4.

"Da, nikad u životu nisam toliko dugo bio van terena, mislim čak mesec i po dana. Teška povreda, skoro da sam slomio zglob. Međutim nisam, mislio sam da će biti teško vratiti se posle takve pauze, ali otvorilo mi se sve. Iskoristio sam to, i evo me na terenu.", istakao je Pavlović.

On je naveo da se ne opterećuje minutažom, iako je svestan da, kada se vrati Leri Hjuz, neće biti u stratnoj petorci.

"Nisam psihički slab. Naprotiv, mislim da sam baš jak u tome i verujem da će Hjuzov povratak samo još više da me motiviše da radim jače nego pre."

U medjuvremenu, klub se odlučio da iskoristi opciju u ugovoru i produži Pavlovićev boravak u Ohaju bar do leta 2007, kada će postati ograničeno slobodan igrač. Pavlović kaže da mu to znači, jer “lakše je igrati kad znaš da ti je i sledeća godina garantovana”.

Pavlović je prošle sezone bio na pripremama nacionalne selekcije, ali ne i u sastavu koji je razočarao na Evropskom prvenstvu u Srbiji i Crnoj Gori. Kao i ostali NBA igrači iz SCG, nije se čuo ni sa kim iz Saveza.

"Prošle godine je to bila trenerova odluka. Još se nisam čuo sa ljudima iz Saveza, tek sad je izabaran trener, i mislim da je to dobar izbor. Očekujem poziv, ali još je rano pričati. Najverovatnije ću se odazvati", zaključio je Pavlović.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Vin Bejker potpisao za LA Kliperse
Utorak, 21. februar 2006. 12:37

Dosadašnji slobodni agent Vin Bejker potpisao je ugovor sa LA Klipersima, preneo je AP.

Finansijski detalji i dužina ugovora nisu saopšteni.

Tridesetčetvorogodišnji krilni centar je prošle sezone igrao za Hjuston, a 2000. godine je sa reprezentacijom SAD je osvojio zlatnu medalju na OI u Sidneju.

Bejker, koji je u dosadašnjoj karijeri prosečno beležio 15 poena i sedam skokova po utakmici, četiri puta je učestvovao na Ol star mečevima.

Pre Hjustona, Bejker je branio boje Sijetla, Njujorka i Bostona, a poslednjih godina imao je problema sa alkoholizmom.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.