2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 132985 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Ala je Wade povezao zadnjih par meceva,svaki preko 35 poena i sut preko 50%,skokovi,asistencije...Svaka mu cast  Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
LeBron: Pavlović sve bolji
Cetvrtak, 16. februar 2006. 13:43

Kada su Klivlend Kavalirsi u proleće 2003. dobili pravo da prvi biraju na NBA draftu, na kome je glavna nagrada bio srednjoškolac Lebron Džejms, očekivalo se da će tim iz savezne države Ohajo krenuti putem koji su Čikago Bulsi prošli od dolaska Majkla Džordana u NBA ligu. Džejms je u prve dve profesionalne sezone potvrdio individualni kvalitet, ali njegov tim još nije uspeo da se plasira u plej-of.

Drugu godinu zaredom Klivlend je pre All-Star pauze došao do 30. pobede u sezoni i trenutno je jedan od najboljih timova na Istoku. Medjutim, prošlogodišnje iskustvo, kada su Kavsi u poslednjoj utakmici sezone ispali iz konkurencije za plej-of, opominje izabranike Majka Brauna da ne smeju da se opuste.

"Ne možeš nikad da budeš potpuno zadovoljan, ali mi osećamo da smo dobar tim, koji je na putu da postane izvanredan tim. Nedostaje nam jedan od bitnih igrača - Leri Hjuz i kada se on vrati, mislim da za nas nema granica", kaže Lebron Džejms u intervjuu za Glas Amerike i dodaje da je za uspeh tima u poslednjih nekoliko nedelja velike zasluge ima i Aleksandar Pavlović. Džejms ističe da ima veliko poverenje u 22-godišnjeg Baranina.

"Saša je sjajno odradio posao u Lerijevom odsustvu, pogadja otvorene šuteve, igra dobru odbranu… Njegove fizičke predispozicije i posvećenost timu su nam dosta pomogli. Igra sve bolje i vidi se da, sa većom minutažom, ima sve veće samopouzdanje", objašnjava Džejms.

Dvadesetogodišnji košarkaš kaže da ne oseća pritisak američke sportske javnosti i ne smatra da je preopterećen očekivanjima. Ističe da mu je košarka i dalje pre svega zabava i da će, kada ga taj osećaj prođe, verovatno okončati karijeru, a trenutno mu je jedini cilj da pomogne timu da bude što bolji.

"Siguran sam da će jednog dana moju karijeru ceniti po tome koliko sam titula osvojio, tako je uvek u sportu, titule su najvažnije… Navijači, novinari… svima su titule bitne i ako želiš da te smatraju velikim, moraš da osvajaš titule", zaključio je Lebron Džejms u intervjuu za Glas Amerike.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Krle je u pobedi Netsa na Bobketsima 95-94 bio 2. najbolji kod pobednika, iza Džefersona. Baš me zanima kako će sad Darko igrati sa ozbiljnijom minutažom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson 
Ma ko zna mozda ga i tu budu drzali na klupi.
Ali nadam se da ce se snaci i konacno poceti da igra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
I ja...Ali ko zna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
55. Ol star meč: Šakil na korak od legende
Cetvrtak, 16. februar 2006. 19:55

Tojota centar u Hjustonu od 17. do 19. februara biće domaćin NBA Ol star vikenda, šou programa u okviru kog će poslasticu predstavljati 55. utakmica „svih zvezda“ Istočne i Zapadne konferencije, zakazana za noć izmedju nedelje i ponedeljka u 2.30 časova po našem vremenu.

Po tradiciji, startne petorke su izabrali ljubitelji NBA lige iz celog sveta, a imena preostalih članova dobijena su u anketi trenera svih 30 ekipa. Za razliku od ranijih godina, kada su za startere birani mesecima, pa i godinama povredjeni i bolesni igrači, kao naprimer Grent Hil, Alonzo Moning i Vins Karter, ovog puta se mora priznati da su navijači svoj posao odradili sasvim korektno.

Prilikom početnog podbacivanja, na terenu će se u dresu Istoka naći Alen Ajverson (Filadelfija), Dvejn Vejd (Majami), Lebron Džejms (Klivlend) i Šakil O’Nil (Majami), a ostaje da se vidi ko će na poziciji „četvorke“ zameniti povredjenog Džermejna O’Nila.

Prvu postavu Zapada po izboru publike čine Stiv Neš (Finiks), Kobi Brajant (LA Lejkers), Trejsi Mekgrejdi (Hjuston), Tim Dankan (San Antonio) i Jao Ming (Hjuston).

Šakil O’Nil izglasan je u najbolju petorku trinaesti put zaredom, što ga svrstava u isti rang sa Bobom Kuzijem i Džonom Havličekom, odnosno na jednu stepenicu ispod Džerija Vesta i Karla Melouna. Veliki ugled kod fanova uživa i Tim Dankan, koji je od dolaska u ligu, 1997. godine, redovno bivao izabran u elitnu postavu Zapada.

Istok sa kvartetom iz Detroita

Iza trenera Detroita Flipa Sondersa, na klupi Istoka sedeće Čonsi Bilaps, Ričard Hamilton, Rašid Valas, Ben Valas (svi Detroit), Pol Pirs (Boston), Vins Karter (Nju Džersi), Kris Boš (Toronto) i naknadno pozvani Gilbert Arenas (Vašington).

Strateg Dalasa Ejveri Džonson na raspolaganju imati još Reja Alena (Sijetl), Tonija Parkera (San Antonio), Šona Meriona (Finiks), Kevina Garneta (Minesota), Dirka Novickog (Dalas), Poa Gasola (Memfis) i Eltona Brenda (LA Klipers).

Od „vidjenijih“ asova, ovog puta nije bilo mesta za Džejsona Kida, Karmela Entonija, Andreja Kirilenka, Sema Kasela, Majkla Reda, Zidrunasa Ilgauskasa, Majka Bibija...

Prvi put u istoriji treneri su u rezerve imenovali čak četvoricu članova jednog tima. U šest navrata dešavalo se da tim bude zastupljen sa četiri košarkaša, ali tako da su neki bili starteri, a neki sedeli na klupi. Toliko kvalitetnih pojedinaca imali su Boston (1953, 1962. i 1975. godine), Los Andjeles Lejkersi (1962. i 1998) i Filadelfija (1983).

Kako je sam izjavio, Flip Sonders neće propustiti priliku da svoje pulene pošalje na teren odjednom, a da je u Ol star tim Istoka izabran i Tejšon Prins, televizijski auditorijum u 215 zemalja sveta mogao bi u pojedinim fazama utakmice da uživa u duelu petorki Zapadne konferencije i Detroit Pistonsa, koji sa skorom 42-9 imaju najbolji procenat uspešnosti u dosadašnjem toku sezone.

Ričardson i Smit brane tron

Medju propratnim dogadjajima, kojih je sve više i više kako godine odmiču, i ovog puta najviše pažnje privlače takmičenja u brzom šutiranju trojki i atraktivnim zakucavanjima, smeštena u takozvanu Ol star subotu.

Bek Njujorka Kventin Ričardson ima priliku da udje u društvo u kom se već nalaze Leri Bird, Krejg Hodžis, Mark Prajs, Džef Hornasek i Predrag Stojaković, asovi koji su dva i više puta uzastopno pobedjivali u „cepanju mrežice“ sa više od 7,24 metra. U tom nastojanju probaće da ga zaustave Rej „He Got Game“ Alen, Radža Bel, Čonsi Bilaps, Dirk Novicki i Džejson Teri.

Mladi krilni igrač Atlante Džoš Smit brani titulu kralja zakucavanja, a medju izazivačima su debitanti Hakim Vorik, Nejt Robinson i nešto iskusniji Andre Iguodala. Na prvi pogled, ne baš najatraktivnija ekipa, ali ko zna, možda omaleni Robinson (175 cm) ponovi podvig Entonija Spad Veba, koji je 1986. pobedio na ovom takmičenju uprkos visini od svega 170 centimetara.

Krstić za čast svetskih prvaka

Nenad Krstić, jedini predstavnik Srbije i Crne Gore na ovoj manifestaciji, na parket će izaći već u petak.

Centar Nju Džersi Netsa izabran je u tim igrača koji se nalaze u drugoj NBA sezoni i oni će u okviru „izazova za rukije“ odmeriti snage sa selekcijom debitanata, u kojoj se pod stare dane našao Litvanac Šarunas Jasikevičijus.

Popularni Šaras 5. marta puni 30 godina, ali generacijski jaz unutar ekipe novajlija biće ublažen činjenicom da u njoj neće biti nijednog igrača koji je u NBA stigao direktno iz srednje škole.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Aroyo ce nositi 30
Milicic 31...

Gledam sad roster..
Ne bi trebalo da darko ima problema sa minutazom.. a sad kako ce je iskoristiti.. videcemo.. realno.. ne treba odmah ocekivati cuda.. ipak je 2 godine sedeo, ali ko zna...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
Pa za početak 15-20 min  u igri bi mu dobro došlo za uigravanje.
Ma kad je uspeo Pavlović ni za  Darka ne bi trebalo brinuti.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Rodman:"Ne daju mi da se vratim..."

Rodman...teorija zavere.

Jedan od najkotroverznijih sportista ikada Denis Rodman misli da mu zvaničnici En-Bi-Eja (NBA) neće dozvoliti da se vrati u Ligu i kaže da će se verovatno vratiti u Veliku Britaniju i nastavi igračku karijeru.

44-ogodišnji košarkaš, koji je za sada poslednju utakmicu u En-Bi-Eju (NBA) odigrao za Dalas 2000, tvrdi da su mu Toronto i Portland ponudili probu.

Ukoliko zaigra postaće najstariji igrač koji je ikada igrao u profesionalnoj američkoj ligi.

Rodman se plaši da će komesar Lige Dejvid Štern učiniti sve što može da spreči njegov povratak pa će Rodman morati da pokuša da potraži angažman negde drugo.

On je završio ugovor sa Brajton Bersima, ekipe sa juga zemlje. Za Brajton je odigrao samo tri utakmice. Na poslednjoj protiv Londona  je postigao četiri poena i imao devet skokova. Veče pre toga uhvatio je 23 lote protiv Njukasla.

Postao je veoma popularan u Britaniji, između ostalog i pre svega, zbog učešća u Velikom bratu u kojem su učesnici poznate ličnosti. Rodman je pre nekoliko sedmica ispao.

"Voleo bih da se zadržim na nekom mestu duže. To može biti Brajton ili bilo koje drugo mesto."

"Žele me u Nemačkoj, hoće me u Turskoj, mnogi ljudi bi hteli da me angaćuju ali ja bih voleo da potpišem nešto dugotrajno."

"Ne znam da li Brajton želi da se vratim. Moj raspored je prilično gust ali sam srećan iskustvom u Brajtonu i želeo bih da igram duže na jednom mestu."

"Ozbiljan sam kada je reč o potpunom povratku. Treniraću pet dana sedmično i nadam se da ću negde dobiti takvu šansu. Portland i Toronto žele da me vide na treningu."

"Privlačim publiku čak i ako sedim na klupi ... a tek ako sam na terenu! Dajte mi tih 10 miliona dolara."

"Biću prvi igrač koji će sa 45 godina zagirati u En-Bi-Eju. I ja to mogu. Čarls Barkli priča da će se vratiti ali morao bi da izgubi 20 kilograma da bi imao šansu."

Rodman je spreman da se bori protiv Šterna jer misli da će najuticajniji čovek Lige sprečiti njegov povratak.

"Nas dvojica se ne slažemo. On je razlog što već ne igram. Dve godine mi ne dozvoljava da se vratim." 

"Trebalo je da idem na kamp Njujorka ali je on blokirao moj odlazak. Trebalo je da probam u Denveru ali on ni to nije dozvolio."

"Iz nekog razloga me ne želi. Možda se plaši da će samo biti "Denis, Denis, Denis..." Ali zar ranije nije bilo Majkl, Majkl, Majkl (Džordan)...?"

Rodman naglašava da ima najbolji procenat dobijenih utakmica u Ligi i da godine nisu prepreka da ga čak i unapredi.

"Imam pet titula prvaka i nekoliko titula i Ej-Bi-Ej (ABA) lige i najveći procenat dobijenih mečeva u istoriji lige. Mnogi ljudi to ne znaju."

"Majkl Džordan nije vlasnik tog rekorda, ni Lari Bird, ni Bil Rasel. Ja sam."

Rodman je tokom intervjua takođe govorio o poređenju Kobia Brajanta i Majkla Džordana.  On je sa Džordanom osvojio tri "prstena".

"Ja ga zovem Bog. Zbog sposobnosti da uradi ono što je radio. Nema poređenja njih dvojice. Njegova lepota, ukoliko samo pogledate

njegovo telo, lepota njegove igre, on je sve pojednastavljivao kao Mihail Barišnjikov, kao igrač, kao atleta, kao visokoletač."

"Sam taj seksepil koji je imao na parketu, to je nešto što nikada ni jedan igrač nije imao, niti će imati. Bilo je divno gledati ga i biti njegov saigrač. Bilo je neverovatno."

"Sa Čikagom sam imao najneverovatniju avanturu kao sportista. Nismo mnogo pričali među sobom ali smo znali kako se oseća onaj drugi. Svakog dana smo znali šta će onaj drugi da uradi. Znali smo da smo povezani i osećamo jedni druge."

Rodman je za tri utakmice u Britaniji dobio 75 000 evra. Njegov bivši klub Brajton suočava se sa velikim poteškoćama jer im preti kazna sa obzirom na to da Rodman nije imao radnu dozvolu za prvi meč.

Sve ulaznice za poslenji meč su rasporedate po cenama od 22.5 do 60 evra. Prodati su svi programi po ceni od 7.5 evra a pretpostavlja se da je prodaja u klupskoj radnji bila znatno veća i dostigla četvorocifrenu vrednost.

Rodman se vratio u Sjedinjene Američke Države.
Priredio: Aleksandar Stojanović

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
U noći između petka i subote počinje Ol-star
Usamljeni Krstić

Nenad Krstić je sa 22 poena u pobedi Nju Džersija nad Šarlotom (95:94) potvrdio da će biti glavna zvezda meča između novajlija i „sofmora“ (igrači sa dve godine iskustva) na Ol-star vikendu u Hjustonu. Krstića u noći između petka i subote očekuje duel sa prvim pikom na draftu 2005, Australijancem hrvatskog porekla Endrjuom Bogutom.

- Vrhunac karijere svakog igrača je da se pojavi na Ol-staru. Priliku sam dočekao kao član „sofmor“ tima, što je pravi put da jednog dana zaigram i u glavnom programu, u meču Istoka i Zapada. Gledaoci od nas očekuju zabavu i siguran sam da ih nećemo razočarati - rekao je Nenad Krstić, jedini srpskocrnogorski košarkaš na ovogodišnjem Ol-staru. Trener Dalasa Del Heris pored Krstića dobru igru može da očekuje i od prve zvezde drafta 2004. Dvajta Hauarda (Orlando), Ti-Džeja Forda (Milvoki) i Bena Gordona (Čikago), kao i od Argentinca Andreasa Noćionija (Čikago). Bogut je, bez sumnje, vođa rukija za koje će igrati i iskusni 30-godišnji Litvanac Šarunas Jasikevičijus, zamenik Peđe Stojakovića u Indijani. Drugog dana Ol-star vikenda na programu je takmičenje u zakucavanju i šutiranju trojki, na kojem, ipak, neće biti Stojakovića, ali je konkurencija, čini se, nikada jača (Alen, Bel, Novicki, Ričardson, Bilaps i Teri). Vrhunac u „Tojota centru“ dogodiće se u noći između nedelje i ponedeljka (02 sata ujutru po našem vremenu) kada će košarkaši Zapadne konferencije pokušati da se osvete Istoku za prošlogodišnji poraz u Denveru (115:125). Najviše podrške, logično, dobiće igrači domaćeg Hjustona, Jao Ming i Trejsi Megrejdi, a svi nestrpljivo očekuju duel dvojice trenutno najboljih NBA košarkaša, Kobija Brajanta i Lebrona Džejmsa. Zanimljivo je da će Zapad imati čak šestoricu stranaca, Dankana (Devičanska Ostrva), Parkera (Francuska), Gasola (Španija), Novickog (Nemačka), Neša (Kanada) i Minga (Kina), dok će kod Istoka igru voditi gotovo kompletna starna petorka Detroita - Ben i Rašid Valas, Hamilton i Bilaps (nedostaje samo Princ).
A. Pijevac

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.