2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 112555 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
Matori, on u proseku ima sut iz igre 45,2 % sto je prilicno dobro! Iverson ima 45,3 a Lebron ima 49, McGrady ima 42,3, Carter ima 45, jedino Garnet u proseku ima sut iz igre preko 50% tacnije 53,4 ali koliko on trojki sutne! A pogledaj i procenat suta sa slobodnih bacanja, tu ih pere sve!
Sve je receno, a ti sledetji put pogledaj bolje statistiku i mani se tih prica to mogu i svi ostali samo da forsiraju jos vise jer su smesne!!
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Pazi,decace,ja sam statistiku gledao pre nekih 3 nedelje,i sigurno nije imao 45.3%,sto znaci da je popravio u zadnje vreme.Dalje,sinoc je sutirao 46 puta za 42 minuta,a svi ostali zajedno 42,a tih ostalih ima 8(i slovima osam Smile ) .Jos dalje,dodaj tome onih 20 slobodnjaka,pa to prevedes sto dodje jos 10 suteva,znaci 56,alo 56!!!Pa Dzordana bi bilo sramota da zavrsi 56 napada,ali njemu to,ocigledno,nije problem.Imao je samo 2 asistencije,sto govori da je tempirao ovako nesto,a s obzirom sta se sve u NBA racuna kao asistencija,ne bi me cudilo da su mu i to napumpali..I da,prosek u karijeri,sa sve ovom sezonom i 36 ppg, mu je 23 poena,a recimo,Karteru je 24,Dzejmsu,koji moze samo ici na gore,25,a Ajversonu papku 27.8.Jebo ih patak,pa kako to,to..nije istina.."prapaganda" Smile

A ovo da bi jos mnogi mogli da imaju takav ucinak kad bi forsirali - potpisujem,a verujem i velika vecina ovde.

Videcu ako uspem da nakacim ovde direktene duele Kartera i Brajanta,samo za tebe prijatelju,mislim ponizavanja,zakucavanja i tako to,posto uvek cuvaju jedan drugog,pa da vidis 'who's the man',samo me jebe dial-up,a veliki su fajlovi..

Aj' budi pozdravljen
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Evo jos nesto zanimljivo : dok u plejofu vecina ovih vrhunskih igraca podize prosek poena,tj igra bolje kad je potrebnije,Kobi van Kenobi - pada.Karijera 23.1 a plejof 22.6,a recimo Novicki 21.6 - 25.1,T-Mac 22 - 29,Karter 24 - 26,Ajverson pajser 27.8 - 30.6...A mozda se u plejofu vise posveti kolektivu? Da, sigurno je to u pitanju..

C,C,C,ocigledno nije cuo za onu nasu: 'Na muci se poznaju junaci'  Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
Prvo, sorry za ono matori, ako je to bilo uvredljivo, ali to mi je uzrecica, nista lose nisam mislio, cak ne znam ni koliko godina imas! Nadam se da se ne ljutis, jer vidim ono decace!  Smile
Jeste popravio je statistiku, ali generalno gledano to u NBA i nije toliko bitno, siguran sam da tjes se sloziti! A sada mu je statistika prilicno dobra!
Jeste, u pravu si za broj suteva, ali pogledaj kakvu ekipu ima Bryant sada a kakvu je imao Jordan! A Jordan je sam rekao da smatra Bryanta jedinim svojim naslednikom!
Da, Bryant ima slabiji prosek poena u sezoni, ali zaboravljas da je Bryant igrao sa O Neal-om i da je jednu sezonu prakticno bacio zbog svega sto mu se desavalo!
Imam, verovatno, ta "ponizavanja" od strane  Cartera, ali ne znam da li ti imas slicne poteze Bryanta protiv Cartera? Imas linkove ovde na forumu, pa skini!  Smile
I da odgovorim na 2. post, zbog cega mu je prosek u play off-u slabiji, pa prosto zbog cinjenice da je igrao sa O Neal-om a zna se kakav je napad bio tada i da Bryant uglavnom nije bio prva opcija za postizanje kosa sto se ne moze retji za npr Iversona etc!
A sada, sa ovakvim timom, je sasvim logicno da ide sve na njega, a vidimo da tje ih to najverovatnije dovesti do play off-a!
I ne znam samo zbog cega imas takav stav prema njemu, procitaj tekst Dzikitja ima ga na ovoj temi i videtjes da to nije ni malo lako sutnuti toliko puta, a mislim da se i ostali, barem one koje si pomenuo  ispucavaju  ako ne i vise onda barem u istoj meri !
Pozdrav
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Iako će ova noć između nedelje i ponedeljka u NBA ligi ostati upamćena po fantastičnoj partiji Kobija Brajanta, i duel Sijetla i Finiksa ušao je u anale ovog košarkaškog nadmetanja.

Konačan rezultat, 152:149 u korist Radmanovićevih Soniksa, najveći je po ukupnom broju postignutih koševa u poslednjih 11 NBA sezona. Interesantno je da su oba tima ukupno postigla čak 32 trojke, a svih svojim osam dalekometnih pogodaka Rej Alen, koji je sa 42 koša i pobedničkim postignutim uz zvuk sirene na kraju drugog produžetka, dao je nakon završetka treće četvrtine.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
 Smile Ljudi, kad vec nismo u prilici da uzivo gledamo, mogli bi da se organizujemo, da nadjemo negde ovakve utakmice!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
au Falzone pa jer ti uopste vidis sta pises...Bryant je ove sezone bez konkurencije,ajde kad ce taj tvoj Carter,James ili Iverson da postigne prvo 62 poena za tri cetvrtine (cak vise od cele protivnicke ekipe) pa zatim da veze par utakmica sa po 40-50 poena onako lagano,i d ana kraju postigne 81 poen,od toga 55 udrugom poluvremenu (vise od cele protivnicke ekipe)...a ne zaboravi da je Bryant u onoj pozlednjoj sezoni sok je igrao sa Sekom (znaci pre dve godine) u jednoj utakmici takodje postigao 56 poena posle samo tri cetvrtine (u zadnjoj ni tada nije ulazio u igru,ko zna sta bi tek tada bilo)...i plus dodaj svemu ovome kako covek skoro uvek pogadja u zadnjim trenucima utakmice za  pobedu,pa jos dodaj to sto je jedan od najatraktivnijih igraca u istoriji,pa plus sto je godinama unazad jedan od najboljih odbrambenih igraca,itd,itd...treba o coveku knjiga ko Vujaklija da se napise,za sve sto je postigao za samo 27 godina...e da i 3 sampionske titule,i mvp all-stars utakmice...ma jos toliko toga...

ja razumem da ga ti ne gotivs,ima mnogo ljudi koji ga ne podnose,ali ne razumem kako neko moze takve gluposti da napise..kakav bre Carter,gde je on u zadnje 3 godine,jeste on dobar igrac ali je miljama daleko od Kobe-a,ista prica i sa Iverson-om,ako neko ima totalnu slobodu to je on,pa nikada nije uspeo da nacini takve podvige kao Kobe..a James treba jos da uci,on je tek daleko od Bryant-a...

idi malo i citaj prave nba diskusije,tamo gde diskutuju vodeci ljudi kosarke,strucnjaci,ljudi koji se bave nba analizama,bivsi i sadasnji igraci...svi se slazu da je kobe trenutno bez konkurencije na planeti i da je uz Jordan-a verovatno najbolji igrac svih vremena...a ako ovim tempom nastavi (a sigurno ce jos 5-6 godina igrati u vrhunskoj formi) predvidja se da cak moze i da nadmasi legendarnog MJ-a...

kada Kobe daje mnogo poena Lakersi uvek pobedjuju,da su izgubili sada i kada je dao 62 poena,onda bi ta oba podviga bila malo u senci,ali vidis da je timu mnogo bolje kad Byant uzme stvar u svoje ruke...pa pogledaj statistiku sinocne utakmice,Kobe je vise puta sutnuo od ostatka tima ali je imao i mnogo bolji procenat,znaci ako je on sam mnogo precizniji od ostalih 8-9 igraca,onda naravno da treba da dobije veliku slobodu u napadu,pa nece valjda na Walton-a ili Vujacic-a da igraju i grade taktiku,nemoj da si toliko smesan...

svi vodeci igraci u nba timovima imaju neogranicenu slobodu,ali niko nije uspeo da postigne preko 70 poena vec 12 godina (zadnji je bio Robinson sa 71 '94),cak ni MJ nije uspeo u svojoj karijeri da premasi tu granicu...voli ti koga hoces,ali mozes samo da se pokrijes usima kada izjavis tako nesto za Kobe-a koji je odavno dokazao da i Carter i Iverson i James i T-Mac mogu samo da mu donose vodu i peskire...

pravu moc Bryant-a ces tek videti,ko zna sta je sledece,lako se moze desiti da premasi i 100 poena,pazi sta ti kazem...a na SP u Japanu ce igrati za Dream Team i videces kako ce to izgledati,cistice protivnike sa po 30 i kusur razlike...

Kobe Bryant is the greatest basketball player right now and nothing can stop him...go kobe...go lakers...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Hocu zvaku necu kusur!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 371
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6630
nemam sta da dodam osim toga sto ga ne podnosim al 81 poena je za dizanje spomenika... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
                                                        KOMPARACIJA
          Poeni     Skokovi   Asistencije   Blokade    Krađe     Šut iz igre     Šut za 3       Sl. Bacanja    Izgubljene l.
Bryant     35,9   5,6            4,3           0,46       1,33        45,2%         34,6%          83,8%          3

James      31      6,7            6,2           0,87     1,55        49,3%         35,3%          74,3%          3,24

Iverson    33,2    3,3           7,5            0,21     2,03        45,2%         34,2%           78%            3,18           

McGrady   25,6    6,9           5               0,92    1,12         41,7%        31,6%            76,5%         2,92

Carter      25,1     5,9          4,3             0,68    1,08        45%           36,9%             83,6%         2,41

I, ono najbitnije, EFFICIENCY:

Bryant          +27,64

James          +29,21

Iverson         +26,31

McGrady        +22,24

Carter            +22,92
« Poslednja izmena: 23. Jan 2006, 22:46:00 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
E, Brajant ima jače brojeve od Ajversona, bolji rezultat tima, a objektivno slabiji roster!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.