2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 130853 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Touch Cruise
Ma da, sa ovim sastavom doci ce do plej-ofa i onda ce ih neka ozbiljna ekipa pojesti za dorucak!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Denver : Washington [54:52] 110:116
Houston : Toronto [43:48] 81:94
Memphis : Portland [43:39] 89:79
Minnesota : New Orleans [49:28] 88:69
Boston : Utah [47:39] 101:89
New York : San Antonio [35:56] 96:109
Orlando : New Jersey [40:46] 85:96
Indiana : L.A. Clippers [46:3]8 97:75
Philadelphia : Golden State [61:50] 111:100

Nasi igraci:
Cabarkapa (klupa) 8 minuta, 6 poena, 3/5 iz igre
Krstic (starter) 22 minuta, 6 poena, 3/7 iz igre, 4 skoka, 3 blokade
Jaric (starter) 29 minuta, 10 poena, 4/6 iz igre, 1/1 za 3, 3 skoka, 5 asistencija
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Solidne igre naših, prvo, solidna minutaža i sasvim ok učinak.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Steta sto Cabarkapa ne dobija redvno 15-20 minuta, pa da zaista pokaze koliko vredi.

Sto se tice lakres-a posle loseg starta sada su ozbiljan prospekt za play-off, jos kad bi Odom igrao kako ume Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 8.0.4
mislim da Cabarkapa nikad jos na terenu nije pokazao ono sto svi pricaju o njemu.Da je visa klasa nije dokazao ni u buducnosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Peđa i Bonzi na listi povređenih

Dva veoma značajna igrača Sakramenta Bonzi Vels i Peđa Stojaković "ispala" su iz tima zbog povreda. Bonzi će biti van terena najmanje 3 nedelje zbog povrede prepona dok će Peđa na klupi biti oko nedelju dana zbog bola u leđima.

Kingsi su loše startovali u sezoni, imaju skor 10-15 i nadali su se popravljanju te statistike jer ih očekuje serija od sedam utakmica od kojih će šest odigrati kod kuće. Ipak, u tu seriju ulaze bez dva ključna strelca.

Vels u proseku postiže 15,1 poen po utakmici dok Stojaković ubacuje 17.

Kevin Martin će u startnoj postavi zauzeti Velsovo mesto ali je neizvesno ko će menjati Peđu.

Sakramento dočekuje Dalas u noći između četvrtka i petka, a slede im i utakmice sa Portlandom kod kuće i Klipersima na strani. Posle toga će odigrati četiri utakmice u svojoj dvorani a gosti će im biti Boston, Filadelfija, L.A. Klipersi i Indijana.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Čabarkapa nije zvezda niti ikada može biti  nosilac igre neke ozbiljne ekipe. On njega ne treba očekivati previše.
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Rezultati utakmica odigranih u noći izmedju 22-23 dec.

Cleveland «   31   26   14   37   108   
Chicago   26   27   26   21   100   

Dallas «   33   21   19   32   105   
Sacramento   21   28   23   23   95

Od naših ni Stojaković ni Pavlović nisu bili u timu.

Chi - A. Nocioni (Pts:21, Reb:10, Ast:3)
Cle - L. James (Pts:37, Reb:5, Ast:6)
Dal -  D. Nowitzki (Pts:37,Reb:10,Ast:4)
Sac - M.Bibby (Pts:22)
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
intervju : Darko Miličić
Ne mogu više
Najbolje plasirani Evropljanin u istoriji NBA drafta i dalje "greje klupu" bivšeg šampiona Detroit Pistonsa

Iako su Darku Miličiću, najbolje plasiranom Evropljaninu u istoriji NBA drafta, odlaskom Larija Brauna s klupe Pistonsa predviđani bolji dani u ekipi iz Detroita, to se nije dogodilo. Bolje rečeno, Flip Sonders, novi trener Detroita, samo je nastavio primenu Braunovog shvatanja košarke, u kojoj se najčešće koristi šest do sedam igrača tokom svih 48 minuta jedne NBA utakmice.

Bivši prvi strateg Minesote Timbervulfs je sjajno rezultatski krenuo u svoju prvu sezonu s klubom iz savezne države Mičigen i trenutno Pistonsi imaju najbolji odnos pobeda i poraza (20-3) u celoj ligi. Nepromenjena prva petorka od prošle sezone se zaista čini strahovito jakom i predstavljaju gotovo nepremostivu prepreku za većinu klubova u ligi.

Sedeći na klupi iza Bena i Rašida Valasa, Dejla Dejvisa i Antonija Mek Dajsa na poziciji centra, praktično se ništa u pogledu minutaže našeg reprezentativca nije promenilo smenom šefa stručnog štaba Pistonsa. To i ovaj 20-godišnji Novosađanin potvrđuje u ekskluzivnom intervjuu za Start.

- Naravno da sam apsolutno nezadovoljan mojom trenutnom pozicijom u klubu - kaže Darko Miličić. Ništa se nije promenilo, a evo, već mi je treća sezona kako grejem klupu Detroita. To će morati veoma brzo da se promeni.

* Kakav vam je odnos sa novim trenerom Flipom Sondersom?
Ma odnos je fenomenalan, tu nemam nikakve primedbe. On je sjajan trener, od koga mogu puno da naučim, ali isto tako je bilo i s Larijem Braunom. Nikoga nema da mi kaže šta ja to radim pogrešno i šta treba da unapredim kako bih dobio zapaženiju ulogu u ekipi.

* Nisu ništa pomogle ni vaše zapažene partije tokom Letnje NBA lige u Las Vegasu?
Jedno je NBA liga, a drugo su te utakmice koje se igraju tokom leta. Mislim da je za mene bilo važno što sam se pokazao u dosta dobrom svetlu u Vegasu jer je tamo bilo jako puno skauta i trenera drugih NBA ligaša. Barem su na taj način mogli da vide da moj visok izbor na draftu nije bio slučajan.

* Šta vam onda preostaje?
Klub je produžio moj "ruki" ugovor na još jednu godinu posle ove tekuće. Mislio sam da je to dobar znak, ali vidim da sam se prevario. Tražiću razgovor sa Sondersom i Dumarsom. Ja ovako više ne mogu...

* Znači, moguć je i odlazak iz Detroita?
Naravno, ali je jasno da je to sve u rukama uprave. Jeste da mi je tek 20 godina, ali kakvu reputaciju mogu da napravim u Ligi ako sam, kao drugi s drafta, dospeo do toga da imam mizernu minutažu.

* Detroit je fantastično startovao ove sezone. Da li ste mišljenja da je vaš klub najveći kandidat za šampionski prsten ove sezone?
Apsolutno! Atmosfera u ekipi je fantastična... Da nema ovih sjajnih momaka u timu, već bi mi odavno preseo dolazak u Ameriku. Oni su zaslužili da se ponovo okite šampionskim prstenjem i mislim da ćemo to i učiniti. Naša osnovna prednost u odnosu na druge jake timove poput San Antonija jeste u tome što imamo potpuno netaknutu prvu petorku i što se momci poznaju u dušu i bukvalno žive jedan za drugog na terenu.

Nismo lumpovali

Šta mislite o osudama koje je pre i nakon povlačenja s mesta selektora na račun igrača izrekao Željko Obradović?
Mislim da te reči selektora Obradovića uglavnom nisu na mestu. Jeste, svi su znali za sukob Jarića i Rakočevića, ali to nije remetilo jednu zaista sjajnu atmosferu među svim igračima tokom priprema, kao ni tokom utakmica u Novom Sadu. Stvarno smo svi mnogo želeli uspeh reprezentacije i možda je i to bio jedan od razloga što se to nije dogodilo.
Vi, konkretno, optuženi ste od strane bivšeg selektora da ste mu tokom utakmice na turniru u Atini ljutito odbrusili kada nije dosuđen faul u vašu korist.
To sam rekao u toku utakmice, a tada su strasti uzburkane, jer sam mislio da sam u pravu. Na to sam dobio odgovor da ćutim jer sudije koji sude ovakve utakmice nisu "indijanci". Ne razumem zašto je takva moja reakcija toliko zasmetala selektoru.
Koliko se "lumpovalo" i izlazilo tokom priprema i utakmica u Novom Sadu?
Znam da će zvučati čudno, ali, koliko ja znam, jedini grupni izlazak koji se desio je bio onaj jedan u Atini. Ja mislim da smo mi igrači bili zaista izuzetno disciplinovani oko toga i da su optužbe na naš račun po tom pitanju potpuno neosnovane.

* Vi ste jedan od retkih košarkaša kome je nedavno Evropsko prvenstvo i učešće u dresu našeg nacionalnog tima pomoglo da se nametne, kako u reprezentaciji, tako, možda i u NBA ligi. Da li su vam ljudi iz Pistonsa komentarisali vaše igre u dresu reprezentacije tokom proteklog leta?
Da, rekli su mi da su me gledali, ali uglavnom na pripremnim mečevima. Rekli su da im se svidelo kako sam igrao, pogotovu u fazi odbrane i kako sam branio koš blokadama, ali se na tim kurtoaznim rečima, nažalost, i završilo.

* Da li su vam možda prigovorili što ste potrošili celo leto na pripreme s reprezentacijom?
Niko mi nije direktno rekao ništa protiv mog učešća u reprezentaciji. Džou Dumarsu se svidela ideja da prođem kroz pripreme, a pogotovu što sam bio uvršten u tih najboljih 12 igrača koji su igrali na Evropskom prvenstvu. Bilo mu je važno da barem u tim mečevima dobijem određenu minutažu, kad je već ne dobijam u klubu.

* Kako gledate na budućnost naše reprezentacije?
Ne pratim baš toliko sva dešavanja u Savezu, ali znam da imamo dovoljno stručnjaka koji će moći da poprave ovo trenutno stanje u kojem se našla naša seniorska reprezentacija. Naši ljudi ne shvataju da, jednostavno, dođu ti periodi slabih igara i rezultata i ja sam čvrsto uveren da ćemo već u Japanu sledeće godine na Svetskom prvenstvu pokazati svetu svoje pravo košarkaško lice. Ja ću se, naravno, ako za mene bude bilo mesta u reprezentaciji, uvek odazvati pozivu ma kog selektora.
Prodajem vozni park

Tokom leta ste rekli da planirate da prodate sve automobile kojima raspolažete osim jednog "mercedesa". Da li ste to zaista i uradili?
Evo, čekam da mi istekne lizing na ovim ostalim kolima koje posedujem, i onda ću ih prodati. Ostavljam samo "mercedes CL kup" za izlaske u grad, ali će mi trebati i još jedan kamionet jer u Detroitu često pada sneg i onda je teško probijati se sa sportskim kolima kroz tu zimu.

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
San Antonio : Toronto [49:46] 95:90
Phoenix : Washington [55:57] 111:112
Orlando : L.A. Lakers [40:54] 88:104
New York : Utah [47:45] 98:90
Minnesota : Portland [49:48] 83:91
Milwaukee : New Orleans [44:45] 101:94
Miami : New Jersey [41:36] 88:95
Memphis : Chicago [45:36] 95:77
Detroit : Golden State [50:42] 97:85
Denver : Houston [52:37] 108:86
Cleveland : Indiana [52:40] 94:89
Charlotte : L.A. Clippers [49:56] 88:97
Atlanta : Philadelphia [58:55] 111:108
U toku: Seatlle : Dallas (nek neko objavi kasnije)

Nasi igraci:
Krstic (starter) 29 minuta, 4 poena, 1/10 iz igre, 8 skokova!
Cabarkapa (klupa) 17 minuta, 2 poena, 1/3 iz igre!
Jaric (starter) 40 minuta, 12 poena, 6/17 iz igre, 3 skoka, 5 asistencija, 5 ukradenih lopti
Pavlovic i Rebraca i dalje nisu na spisku.
U toku: Radmanovic 4 minuta, 6 poena, 3/3 iz igre! (nek neko objavi kasnije)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.