2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Predsezona 07/08  (Pročitano 31375 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Siemens 
Malog Italijana nisam gledao, jer proslu sezonu maltene nisam uopste pratio, malo play-off i to je to. Uprkos tome, ne vidim razlog zasto bi bio slabiji od Nowitzkog? Jeli neko gledao Nowitzkog u rooki sezoni? Ja jesam, i nervirao se sat ce takvi idioti u NBA, a vidite sta je sad. Dakle, tek krajem 2008 mozete poceti da ga pljujete ako vam se ne svidja Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung i5700 + D880
Meni on deluje (najblaze receno) pogubljeno na terenu,nit' dise,nit' mirise... Nikad ga nisam video da progovori nesto treneru,saigracima,protivnicima ili sudiji,kao da ga boli qrac za sve. Ne znam ni koju poziciju igra,trebao bi da je neka cetvorka a nema snage,ledjna tehnika nula,licem prema kosu ne igra uopste jer mu je i ulaz smesan... Ima tu "meku ruku" i to je to - po meni,mnogo tanko za nekog ko je bio prvi pik. Ali kao sto kazete - videcemo.

Ja imam premijerov ceo paket od jula meseca i nisam do sada primetio da zaključavaju neke portale ili prenose  Smile...Ne znam da li imaju u planu ove godine da prenose NBA, ali za sada ostalo radi sve OK. Bundes liga, Premier Liga, Primera, Liga šampiona...sve fercera kao švajcarski sat  Smile... neki put slika malo zakoči na minut,minut i po najviše ali ništa strašno  Smile

Ono sto sam napisao se odnosilo na prosli plejof a kako je sada - ne znam. Drug mi je snimao 90% meceva sa Deporte-a jer je premiere uglavnom bio zakljucan a i bilo je manje prenosa nego kod ovih spanaca. Mozda su braca Rusi nasli novu semu,za dugotrajno otkljucavanje Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Premiere radi ima 2-3 meseca bez problema, ima i opciju za nemacki i originalni jezik  Smile ali kod mene nece sport portal samo filmski
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
par blic vesti...

-The Celtics are one of four teams courting free agent Esteban Batista, according to his agent Marc Cornstien. The Bobcats, Suns and Pacers are targeting him as well after he played well above his head for Uruguay at the FIBA Tournament in Las Vegas.

-Former NBA player Byron Houston was sentenced to four years in prison for violating probation on an indecent exposure conviction. District Judge Ray Elliott said Houston was given numerous chances at rehabilitation. "Mr. Houston, I gave you every opportunity at the rehabilitation process," Elliott said. "At some point when the rehabilitation prong fails, the punishment prong has to come to the forefront." Houston's defense team said he suffers from bipolar disorder and other mental illnesses.

debeli mi je bash bio kralj dok je igrao, zao mi ga je Smile

-Allan Houston will work out privately for the Nets on Wednesday and scrimmage with the team.

-According to an online translation of Andrei Kirilenko's Russian blog, he is officially asking to be traded by the Utah Jazz.

-The Bucks signed free agent guard Royal Ivey on Tuesday.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung 
I bilo je vreme za Kirilenka, osim odbrane ume ponekad i koš da pogodi.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
update oko batiste, ide u boston definitivno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
JAZZ: Kirilenko done with interviews

Facing the threat of possible fines, Andrei Kirilenko is done with interviews after his latest with the Russian Sport Express newspaper.

Kirilenko's wife, Masha, e-mailed Thursday to say Kirilenko had talked to his agent and been warned by the NBA that he would face fines if he continued to talk about the Jazz.

"According to him players are not supposed to talk openly about things like this unless they wanna be fined," Masha Kirilenko wrote.

The Jazz will not fine or suspended Kirilenko based on anything he says. He would face sanctions if he didn't report to training camp by Oct. 1.

Although Kirilenko talked in his latest interview about playing in Russia
, that is not possible as long as he is under contract to the Jazz. The NBA and FIBA have agreements to honor each other's contracts.

ovaj je i potpuno odlepio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Sto odlepio,bas bi leg'o nekom Himkiju ili Dinamu iz moskovskog regiona...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
bolje neka ode u vladivostok, mozda bi mu se tamo prochistio mozak...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Two sources have confirmed to the Contra Costa Times that guard Troy Hudson has agreed in principle to a one-year contract with the Golden St. Warriors.

Citat
Deron Williams thinks Andrei Kirilenko can be a real asset for the Jazz next year, but only if he brings a better work ethic.
"If he's coming off a screen on one side and Matt [Harpring] is coming off a screen on one side, who do you think you're going to pass to?" Williams said. "You think you're going to pass to the guy you see working every day in the gym or are you going to pass to the guy who never works on his shot but yet wants to shoot 'em every time?" AK-47 has some serious work to do to win back his teammates, it appears.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.