2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Pred Sezona 05/06  (Pročitano 20146 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Umro Džejson Kolijer iz Atlante

Beta/AP

Centar Atlante Hoksa, Džejson Kolijer, umro je u subotu u 28. godini, verovatno do posledica srčanog udara, saopštio je NBA tim iz Džordžije.

Portparol Hoksa Artur Triči rekao je da ne može da iznese nikakve detalje za sada, a nije rekao ni gde se Kolijer nalazio kada je umro.

Kolijer već pet godina igra u NBA, a prve tri sezone proveo je u Hjustonu. U karijeri je u proseku po meču postizao 5,6 poena i 2,9 skokova. U Atlantu je prešao 2003. godine. Kolijer je igrao za univerzitet Džordžija Tek, odakle ga je 2000. godine draftovao Milvoki kao 15. "pika" ukupno.

Sta rade ovi sportisti u zadnje vreme Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Orlando - Nju Orlians 101:83
Majami - Šarlot 72:82
Nju Džerzi - Njujork 84:93 [Krstic (starter), 20 minuta, 12 poena, 5/11 sut, 5 skokova]
Memfis - Vašington 104:79
Čikago - Boston 116:97
Milvoki - Klivlend 91:89 [Pavlovic nije igrao, povreda kuka]
San Antonio - Hjuston 87:95
Denver - Portland 112:85
Finiks - LA Klipers 87:90 [Rebraca povredio koleno]
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Dallas - New York 104 : 102

Minesota - Detroit  80 : 91
Milicic (klupa) 20 minuta, 10 poena, 0/5 iz igre, 10/12 sa penala, 5 skokova, 6 blokada
Jaric nije igrao zbog povrede zgloba

Golden State - Sacramento
Cabarkapa (klupa) 3 poena, 1/4 iz igre, 13 minuta
Stojakovic (starter) 15 poena, 4/9 iz igre, 5/5 sa penala
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Milicitj 0/5 iz igre 10/12 sa penala..  Smile
ali 5 skokova i 6 blokada... lep ucinak...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
E Rebarce je tako malerozan da je to strasno. U nekoj prethodnoj poruci sam i napisao samo da izbegne povrede i izbrisao istu recenicu kad evo povreda.

Milicic ce biti najbolji bloker u ligi ako ovako nastavi i u sezoni...

Pedja se popravlja, samo tako majstore, namesti ruku.
« Poslednja izmena: 17. Okt 2005, 17:54:06 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Šarlot - Atlanta 94:88
Hjuston - Sijetl 93:85 Radmanovic (klupa) 17 minuta, 10 poena, 2/7 iz igre, 2/3 za 3
Čikago - Minesota 89:97 Jaric jos uvek povredjen
Juta - Finiks 95:106
« Poslednja izmena: 18. Okt 2005, 08:35:28 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Bas me interesuje da li ce Pedjica da se opameti oko reprezentacije iduce godine?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Mislim da taj covjek nema toliko izrazen patriotski duh (da mu je to pitanje zivota i smrti kao nekim igracima), ali treba mu to opravdati...
Covjek je kao klinjo otisao u Grcku, tamo je i vojsku sluzio, zena mu Grkinja itd... Mozda on to ne shvata tako kriticno kao mi ovdje.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Kraj za Alena Hjustona

Najplaćeniji igrač Njujork Niksa Alen Hjuston saopštio je u ponedeljak da prekida igračku karijeru zbog serije povreda.

Hjuston koji je uz Marberija,Ričardsona i Kraforda trebalo da čini jednu od najjačih spoljnih linija u ligi borio se prethodne dve sezone sa povredama kolena.

34-godišnji Hjuston je dva puta učestvovao na All star utakmici, a osvajač je i zlatne medalje na OI 2000. u Sidneju.

U prethodne dve sezone Hjuston je odigrao samo 70 utakmica ukupno, a prošle godine je imao prosek odd „samo“ 12 poena, što je bio njegov najslabiji učinak od ruki sezone.

“Učinio sam sve što sam mogao da se vratim, i završim karijeru na način na koji sam ja želeo. Medjutim, moje povrede mi to nisu dozvolile“ rekao je Hjuston koji je tokom 12-godišnje NBA karijere prosečno ubacivao 17.3 poena.

Medjutim, igrač koji je trebalo da bude temelj šampionskih nada Niksa, postao je kamen oko vrata timu kada je 2001. potpisao šestogodišnju ekstenziju ugovora vrednu 100 miliona dolara i tako postao nedodirljiv za trejdovanje.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uveden dres kod u NBA ligu

U memorandumu koji je u ponedeljak dostavljen svim klubovima NBA lige navodi se da će od 1. novembra u najjaču košarkašku ligu biti uveden dres kod.

Igrači će morati da nose odela kada učestvuju u aktivnostima koje organizuje liga, uključujući dolaske i odlaske sa utakmica, kao i kada daju intervjue i učestvuju u promotivnim kampanjama.

"Ako time pokušavaju da promene imidž lige, ja se u potpunosti slažem", izjavio je igrač Finiksa Šon Merion.

Neki timovi su pravilo oblačenja i ponašanja već uveli.

Trener Portlanda Nejt Mek Milan je poznat po striktnim pravilima ponašanja koje je uveo u svoj klub. On je zabranio nošenje trake za glavu i upotrebu mobilnih telefona u klupskom autobusu.

"Važno je da igrači shvate da moraju da poštuju ligu i navijače. Moraju biti profesinalci u svakom momentu", rekao je Mek Milan.

ap

Od sada će igračima biti zabranjeno da nose sledeće odevne predmete:

• Majice bez rukava

• Šorceve

• Majice kratkih rukava

• Lančiće, medaljone i priveske preko odevnih predmeta

• Naočare za sunce u zatvorenom prostoru

• Slušalice (ne odnosi se na klupske autobuse, avione i svlačionice).

Igrači će biti u obavezi da nose sportsku odeću ako su na klupi a nisu u sportskoj uniformi.

"Mislim da je to dobra odluka. Tako ćemo se osećati opuštenije", rekao je Šon Merion.

Ali ne misle svi igrači da je uvođenje dres koda u najboljem interesu za imidž lige.

"Razumem da to rade da bi mi izgledali ozbiljnije kada su u pitanju značajni sastanci i veliki korporacijski poslovi. Ali mi ne spadamo u tu vrstu velikog posla. Naša publika je više naslonjena na hip – hop kulturu. Mislim da je u pitanju loš marketinški potez", rekao je novi igrač Sansa Radža Bel.

Komesar Lige Dejvid Štern će u toku sledeće nedelje objaviti spisak kazni za igrače koji se ne budu pridržavali novog pravila.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
lepo pravilo... samo mislim da se mnogi igraci nejte sloziti...  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.