Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 21:13:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koji vam je najbolji?
NBA Live 2006
NBA Live 2005
NBA Live 2004
NBA Live 2003
neki stariji
NBA Live 07
NBA Live 08
NBA Live 09
NBA Live 10
NBA Live 14
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Live  (Pročitano 21338 puta)
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovih dana igram NBA 2005, i to Dinasty mode. Posto sam prevazisao treci nivo ukljucio sam cetvrti (super star), pa sam posto prvi put igram taj nivo tezine, napravio jacu ekipu, a samim tim i skupu (Stojakovic, Megrejdi, Karmelo Entoni, Stiv Frensiz, Dirk Novicki i. t. d.). Medjutim izgleda da sam se zajebao, posto mi pise da mi je "salary cap" 42 miliona, a "salary room" -55 miliona?!
To znaci da ne mogu da trejdujem i da dovodim slobodne igrace dokle god sam u minusu.

Hteo bih da pitam one koji su igrali dinasty, da mi daju savet, da li da pocnem iz pocetka sa jeftinijom ekipom, ili da se nekako oslobodim "salary room". Pokusavao sam cak i da otpustim jednog igraca, cija plata je bila 10 miliona (Bibija), ali je minus i dalje 55 miliona.

A da, jos samo da pitam, mogu li da se draftuju igraci na kraju sezone, ako nema mesta u salary cap-u ?

Unapred hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia E72
Pa pazi, svi timovi osim Bobketsa, Hornetsa, Hoksa i Nagetsa ti startuju sa minusom u kepu. Možeš bez problema da trejduješ igrače i pikove, ali samo ako su plate igrača unutar 20% (ili možda 15%, nisam siguran) razlike. Otpuštanjem igrača ništa nećeš postići, osim što ćeš otvoriti prostor u rosteru za neki eventualni trejd. Gde god igrač igrao, on mora da zaradi tu svoju platu do kraja (da nije tako, zar misliš da bi Veber i dalje imao angažman Smiley )
E sad, najlakši način za otvaranje prostora na seleri kepu jeste neproduživanje ugovora sa igračima kojima ugovor ističe prvog sledećeg leta. Ukoliko nemaš dovoljno takvih igrača, najbolje trejduj sa nekim klubom koji ih ima Smile
Toliko od mene za sada, pitaj šta god ti treba, ne mogu sad ničega više da se setim, a mogu da se pohvalim da imam prilično iskustva u Dynasty-ju, tako da... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
SonyEricsson 
Igra  je strava....ja sam u Dinasy modu u 2006-ti stigao do 2114! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia E72
Igra  je strava....ja sam u Dinasy modu u 2006-ti stigao do 2114! Smile
2114 ili 2014?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
SonyEricsson 
Greska do......2014 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
[quote author=Vexen link=topic=107771.msg1658997#msg1658997 date=1154822471
 Možeš bez problema da trejduješ igrače i pikove, ali samo ako su plate igrača unutar 20% (ili možda 15%, nisam siguran) razlike.
Citat

Izvini,ako bi mogao da mi bolje objasnis, sto se trejdova igraca tice, to u vezi sa platama mi nije jasno. 20% razlike cega, i kojih to igraca.

Ja recimo hocu da trejdujem Bobi Dzeksona za Bilapsa ( posto mi treba jaci plej), a plata Bobija je 3 miliona,a Consija 5 miliona. Da li to znaci da plate igraca koji se trejduju moraju da bubu priblizno iste ( 20% + -), da bi mogao uopste da se realizuje trejd ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia E72
Znači Smiley
A to tebi znači da moraš još jednog relativno slabo plaćenog igrača da dodaš u taj trejd Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A ako ja recimo nemam takvog igraca, kako da dovedem neko "levog" igraca iz slobodnih igraca, t.j. koji uslov treba da se ispuni kod takvih igraca sto se plate tice.

Hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia E72
Pikove možeš da draftuješ koliko hoćeš, dok slobodne agente možeš da dovodiš ako ih plaćaš manje od jednog miliona, koliko ja znam. Naravno, možeš i skuplje ako si van cap-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To onda znaci da bi onda trebao da dovedem nekog igraca, cija je plata manja od milion po sezoni, i to tako sto bi potpisao jednogodisnji ugovor, pa ga onda draftujem.

Da li to znaci da bi mi za trejd Bobi Dzekson - Consi Bilaps trebaju 2 takva igraca, posto je Consijeva plata 2 miliona veca?

A da, zanima me da li se dobijaju neke pare , ako se osvoji titula, ili jer postoje neki prihodi, kojim se "puni" salary cap?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 21:13:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.