Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:42:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K15  (Pročitano 51547 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
ако играш жџојстиком онда може да се дрибла. ја на тастатури играм без тога.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Ma jok, na tastaturi. Tu ne moš se dribla i zakucava?
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Не могу се сетим, давно било кад сам одигро последњу утакмицу, ал мислим да дриблинг не постоји него само на стрелице лево десно шибаш. Бар ја нисам имао дриблинг, нисам имо дугме за то. Вероватно и постоји а ја нисам знао. Јуро степ мислим да има да се намести. Е сад, конзоле су ту у предности јер имаш и аналоге и та срања. Закуцавање ти је дуже држање дугмета за шут и брзог трчања. Значи у исто време. Залетиш на кош и не пушташ брзо трчање и шут. Куцање из места исти фазон, држиш оба дугмета.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 1580
Zastava San Pedro de Macorís
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.94
mob
Samsung 
Mozes da driblas imas one pro stick i onda na to driblas stiskas vise puta, ako drzis onda sutira nekako drugacije nego obicno. Smile
IP sačuvana
social share
Све сто сад хоћемо је да будеш опет она права Звезда као некад пре, у нама и даље тече крв црвено бела сто се лила за тебе, ајмо сад гласније за оно због чега се зиви због чега се умире.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
SonyEricsson k 850i
Meni je Q+D zakucavanje, na ove dole sam rasporedio driblinge,  X,C,V,B, na space stavis brzo trcanje, i sve ti je onda lako dostupno..

Mada je mnogo bolje igrati na dzojstiku..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Ja igram na džojstiku i dribling mi je ono R2-L2. A zakucavam (Dwayne Wade Smile ) tako što pritisnem na dole oba analoga.

Tako nekako Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Uz'o digram 14, i ono, baš odličan sam. Jes da mi je ovo prvi NBA posle 2005.  Smile al baš ne umem. Kren'o onu asocijaciju i zemio Hokse, ubio me Dalas 25 razlike na otvaranju sezone. Heris i Elis su mi blizance pravili, ne znam dal sam ih jednom zadrž'o u prodoru.

Kako da driblam i da jebeno zakucam? Jel ima krosover, juro step, ulaz, i te fore nekako da se odrade? "Umem" da postujem, i da pozovem pik.  Smile

Prostick у контролама намести на нумеричкој тастатури 2 4 6 8 то ти је најзгодније на тастатури.То ти је дриблинг/кросовер,а кад држиш то и кренеш на улаз онда иде еуростеп или нека финта при полагању.

On-The-Fly Coaching ту користи за нападе,то ти није оно да се цимаш да одрадиш целу акцију него имаш пар основних кретњи,пост ап,изолација,позивање акција из аута...у одбрани постављаш зону и сл

Play Call ти је кад акцију да позовеш..то је добро кад играш асоцијацију можеш и сам да правиш у опцијама целе акције па после да играш

На коју тежину играш?Потписјуј рони бруера одма,5мил за 3 године одма на почетку сваке асоцијације кога год да узмеш  Smile и немој много да трејдуш то смрди можеш са филом да направиш топ екипу одма на почетку тако
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Ma beži u kurac, smrdi igrica žešće. Ofanzivne skokove mi hvataju kako oće, bacanje ne mogu da pogodim. Šutir'o sam 6/17, pa 8/21. Protiv Toronta vodim 15 razlike na poluvremenu, i Lauri mi u drugom ubaci 25 poena i dobiju me na kraju jer sam jedno bacanje pogodio od osam. Posle s Lejkersima mi Svegi ubaci 42 poena  Smile

Horford i Milsap su dva hendikepa ozbiljna. Iz reketa sam primio na 3 meča u proseku 50 poena. Matori Brend dominira, bolji od obojice. Nisam dir'o težinu, koja je na početku na toj igram, al kapiram da je to negde druga ili treća od pet.

Nisam ni hteo da trejdujem, potpis'o sam Korija Magetija, i ono, isto igra k'o i u pravom životu. Razmišljam da uzmem Nju Orleans ili Portland, al me igrica opasno nervira.

Prostick у контролама намести на нумеричкој тастатури 2 4 6 8 то ти је најзгодније на тастатури.То ти је дриблинг/кросовер,а кад држиш то и кренеш на улаз онда иде еуростеп или нека финта при полагању.

On-The-Fly Coaching ту користи за нападе,то ти није оно да се цимаш да одрадиш целу акцију него имаш пар основних кретњи,пост ап,изолација,позивање акција из аута...у одбрани постављаш зону и сл

Jel onda mora da kontrolišem kretnju na numeričkoj, ili je i dalje na strelice, a brojevi služe za finte? To on d flaj sam sreo negde, al rek'o otkud znam šta je, ionako sam hendikepiran, još mi samo fali da zakuvam neki šut sa pola terna kad slučajno povedem.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2014, 01:17:59 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Имаш слајдере да подешаваш за скок и остало... скок је највећи баг на игрици.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
SonyEricsson k 850i

Ja za skokove nisam primetio neki bag, ali za ukradene lopte je glupo sto lagano mozes da imas u karijeri preko 10 ukradenih po utakmici, u sezoni sigurno 25 po utakmici..
« Poslednja izmena: 26. Sep 2014, 08:52:50 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:42:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.