Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:43:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2k14  (Pročitano 41486 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Ko je jebena Obrva?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0

А ко је Јанг?

Иначе добио Булсе којима нису играли Ноа, Таж и Батлер. 108:59. 108:59!
Јеботе.

Одбрана и контре. Тајм оф позешн ја 14 минута а они 21. Отприлике је јасно како су ми ишли напади.
32 стенције, 10 крађа, 15 банана! Дејвис 3, Песоа лудак невиђени цар 4.

Шамперт дабл дабл разуме се, 21п 11ас.
Гарнер 15п 7ск.
НЕДАРА 17п, 7/7, 3 тројке, 5ск.
Остали се лагано распоредили. Са Клејом никако да ухватим шут.
ПЕСОА! Ма какав манијак. Огроман је па сам га бацио на 4 кад су ови спуштали Денга доле. Чувао сам га мало Гарнером који је мобилан а уместо Мориса спуштао сам Песоу. Са човеком сам успео да наватам понеку тројку из корнера, пре свега десног, иначе је оперисан од билокаквог шута.А на четврорци је процветао. 9п 6ск 5ас 3ук 4бл. Олараунд плеја.

На овој утакмици сам лепо могао да видим како је изгледала моја друга петорка пре ових трејдова. Слејтер неки, Снел, Тиг, све билмези од којих се одмакнеш и само чекаш. Лако играти. А ја се са таквом екипом мучиом ко Христ да дам кош.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
HTC Sensation

А ко је Јанг?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

jang.jpg
(12.86 KB, 328x154)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Kuku majci. Zubata obrva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Igrica je sranje. Nije mi jasno zašto sam ovoliki mazohista, valjda pokušavam da verujem da je dobra. 11 puta sam primio koš u zadnjoj sekundi napada (jer mora tako jelde). Rouz za 19 minuta 35 poena. Uaaaaaaaau. Spejsdžem karate kids. Rouz ne treba da ima veći overal od 82. Igrica je sranje.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Добио у Вашингтону, био појачан за неиграње Вола.
25:20, 25:21. Дакле -9 на полувремену. Губио и 14 разлике, пред крај смањио.
Е онда креће одбрана. Трећа 33:18, четврта 20:7.
94:75, фала пријатно.
Меч добила спољна линија, у трећој се разјарили Раш и Клеј поред стандардног Шампа. Бил је царић.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Добио Кливленд, слична утакмица. Преокрено опет у трећој.
Шамп је легендица, а Обрва.... 11 поена, 14 скокова, 8 банана Smile Од тих 8 једно 5 је било на Ирвингу. Приметио сам да Ирвинг апсолутно игнорише све кад крене на улаз, и чим бих приметио да ме пролази кад контролишем Шамперта мењао бих на Обрву и чекао га а њиховог центра игнорисао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Изгубио кући од Нетса 100:92. 8-9 скор имају, ал осетио сма на својој кожи све појединачне квалитете које имају.

Цела текма егал, на почетку треће ја кренем са другом поставом ал они оставе прву и ту ми оду на 4 разлике. До краја јебеног мечам са се ко Исус мучио да надокнадим јебених 4 разлике. Пирс је чуд, 25 поена 12 скокова. Ма иди. Остале сам некако укротио, једино сам се са Бруком мучио, крљали се он и Обрва све време.

Код мене Клеј 26 поена, Шамп 10п 14ас 7изг, Обрва 10 скокова.

Добра текма, напета. Таман да начнем живце пре Звезде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Изгубио још једну неизвесну завршницу, од Филаделфије која сада има 14-4, и то тако што ми је Тони Роутен, ЈЕБЕНИ Тони Роутен дао 3 тројке у последња 2 минута, укупно за 3 5/5 Smile ТОНЗ ЊРОТТЕН!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
HTC Sensation
Aaaaaaaa jebemlitisemenku.

San Antonio u gostima...sine kakva tekma,ko da su znali da bas ovakve volim da igram  Smile
Igrali smo vec u dosadasnjem delu i dobio sam ih kuci,nemam pojma koliko,ali se secam da sa njima mogu da igram. Odlucim otrilike po pocetku meca ko je od tria Dankan/Manu/Parker mozda najlosiji i krenem da ga jebem da se ne sastavi...jedino tako ako neko od njih trojice podbaci,ja mogu da dobijem.

Mec je krenuo ko iz snova,stegli smo odbranu zeeestoko,lepo gradili kso,kontrolisli igru,videh od pocetka da je kod mene raspolozen Farid a kod njih mozda najsmoreniji Dankan,e reko tu si! Svako put kad je dobio loptu na postu je bio udvajan,svaki put na distanci sam ga pustao,eventualno ako krene nesto da mrsi ja sam ga faulirao...

Epilog takve taktike je 23-11 posle prve 1/4. Uleteli smo u nastavku sa drugim postavama,Foj i Jang su odrzavali prednost,skok je i dalje radio,cak je i Dramond krenuo da igra basket...u jednom trenutku bilo i +17... aonda standardno zuti minuti i napuni me onaj mali Majls plej...kraj poluvremena +6

Znao sam da ce do kraja biti jebeno,znao sam da moram da odigram nenormalno dobro da bih ovo dobio...krenulo se ipak u 3/4 po njihovom ritmu,krenula je jurnjava i kos za kos,koliko god moji igraci bili raspolozeni ipak to je njihov tempo i ne mogu im nista...odbrana automatski ide slabije, u napadu i dalje nismo toliko iskusni...kraj 3/4... trojkom Manua 3 razlike za njih.

Smorio sam se ko vepric,jebote znojim se i peglam najbolje sto mogu a ono gubim. Al ajd,odma u prvom napadu izjednacim i krenulo se u rovovsku bitku. Onako jos nista nisam doziveo,toliko dobre odbrane na obe strane se jos nisu videle na ovoj igrici. Farid poludeo,zakljucao reket,lupao je koga je stigao,pocev od Dankana,preko Dijaoa,do proecelavog argentinca...oni na drugoj strani ko PAO u drugom poluvremenu,ne mogu dva pasa da spojim,Lenard krade ko lud,ledjima ne mogu nista,Parker ko osica...cimamo se tako klackalica kurac palac i u poslednih minut ulazimo sa pola ksoa za mene. Opet fenomenalna odbrana s moje strane,u napadu idemo na Farida dole...kurac. Opet odigramo zversku odbranu,opet idemo na low post,opet kurac..sreca odbije se od obruca,Dramond skoci,novi napad,20 sekundi do kraja,bacim Galinariju i resim da trosim vreme jelte...medjutim Lenard izbija loptu iz ruku i u kontri poentira...pola kosa 11 sekundi.

Malo mi je vremena za neku uigranu akciju,ne znam sta da radim,bacam Galinariju opet na low post,jebiga,igramo prtoiv Lenarda,trte mrte kuracpalac,okrenem se,kao fejdvej,vidim nema kurca od ovoga...PRC...faul!

To lutko,1.7 sekundi do kraja dva slobodna za mene...ja gola voda(mislim figurativno,imam neki poremecaj sa znojenjem),Galinari ladan ko spricer,znam da ima dobar izzbacaj i precizan sam s njim al sine ruke drhte...koncentrise se on,koncentrisem se ja...PLJAS ulazi prvo. To sine imam produzetak...ajmo drugo,tresem se ko prase pred spricanje,uzima loptu,pogled mu se gubi u daljini(Bodiroga style)...HVUŠ bez koske!!

Jebi mamuze u usta ih jebem...sad nemam snage za Zvezdu da se nerviram. Sut sa celog terena,naravno nista i delirijum u San Antonio Gardenu ili kako se vec zove..uglavnom poslednja cetvrtina 11-7 za mene

Farid 20minuta 15p,9sk,4banane

69-68   Dovidjenja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:43:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.