Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 07:44:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2k14  (Pročitano 41546 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Разбио ме Портланд. Прво полувреме сам био ОК, у другом тотални распад.
Лилард.... па нешто најбоље што сам видео откад играм 13 и 14. Оно је невероватно. 34 поена, шут 17/19. Лик прође Шамперта, уђе у рекет, онда стане и крене да хакимује и да ми обрће Шамперта и Драмонда ко магарце, и онда се између њих провуче и положи ко из пичке. Срамота шта ми је радио. Стојећки пишем ово, вибрира све.
Код мене само Шамперт на нивоу, 24 поена.

Друга петорка ми је очајна. Једини који могу кош да дају су Недара и Лен. То је отприлике ко ДеМаркус Нелсон и Коста Перовић. Моште мислити какви су онда остали.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Trejdovao sam Nejta u Hjuston za pika iz prve runde i nekog Kovingtona rukija, 2 na 3 pozicija. Teo da oslobodim mesto Foju i Furnijeu, kao i Hamiltonu. I taman što sam ga trejdovao Foj se povredi.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
SonyEricsson к750и
tukoh pistonse 10 razlike, smit mi ubacio 40 fazon. mnogo kul sam naucio sa tompsonom i varejaom na niskom postu, idzuvaju.

skor 18 9, moracu prebacim i ja na hof, al sto je najjace niko mi se do sad nije povredjivao ni u jednom sejvu
IP sačuvana
social share
Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње.     Е то вам је Црвена звезда.     Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине.

Edit by shone83: Maksimalno dozvoljeno četiri banera!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Meni se češće povređuju van mečeva nego na meču.

Prvi meč od trejda i odmah lagana pobeda, iako su me pritisli dabome na kraju. Pobeđen Sakramento na strani 97-91. Odbrana sjajna. Vilson ušo u ritam, Galinari ko i obično, Furnije nije loš, čak ume i iz prodora faul da iznudi, Andre Miler doktor, Farid konačno skakački na nivou. Odlično Farid sarađuje sa Hiksonom napred. Dva niža igrača na postu, ne deluje loše. Nisam mogao da čuvam Torntona, možda bi ga Foj sačuvao. Ovako Čendler, Furnije i Andre ništa. Dobio minutažu i Artur, može bolje.

Sledeća sa Torontom koji ima 5-2. Ja sam na 2-3.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(208.81 KB, 1366x768)
2.jpg
(191.94 KB, 1366x768)
3.jpg
(288.48 KB, 1366x768)
5.jpg
(286.74 KB, 1366x768)
« Poslednja izmena: 05. Nov 2013, 00:11:27 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
SonyEricsson к750и
prsnuh od atlante jebene 56 33 me odvalili u skokovima suncetjebem

muku mucim sa skokom
IP sačuvana
social share
Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње.     Е то вам је Црвена звезда.     Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине.

Edit by shone83: Maksimalno dozvoljeno četiri banera!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ја добио Лејкерсе. Губио цео меч до 15 разлике. Једном спустим ан 3 ал они одма врате на 10+. На крају стегнем и престигнем их у поиследњих минут ипо. Једва сам Брајанта укротио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Nije problem da ti Brajant da 40, problem je što će Henri, Farmar, Džonson, Hil i ekipica da daju 80.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Нема њих. Друга сезона.
Чалмерс Мерион Бренд Монро Ајзеа....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
 Smiley 1
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
HTC Sensation
Jebe me siutacija sto kuci nemam internet,pa odigram neku dojajnu tekmu i onda dok je jos sve vruce ne mogu da vam prepricam ovde...a onda posle nekoliko sati kad sam na polsu ili gde vec gde imam net onda nije to to...tako je bilo protiv Dalasa,sjajna tekma pobedih 3 razlike valjda.

Poslednje 2 protiv Golden Stejta i Filadelfije.

Protiv GS bila mnogo lepa utakmica,i napeta...bukvalno ceo mec bila klackalica,lepo samkontrolisao Karija i Kleja,nisam im dao da disu,jebao me malo Li sa skokovima u napdau,al na to se vec ne obazirem. Negde pred kraj poluvremena odigram zverski i odem na +10.jos da bude dobro po mene on ubaci drugu petorku...al kurcina,neki majmun Daglas,sutne 4/4 za 3 i imo 2 ulaza...uspeo da izvucem egal na poluvremenu  Smiley 1

U istom klackalica ritmu se islo do kraja,vise me nije brinula prva petorka GS.samo Daglas vise da ne ulazi...i sto je najbolje-i nije do kraja. Kidali smo se tako,bilo lepih poteza,trojka na trojku,Loson pratio Karija u stopu,Jang imao neke vazne poene i onda u poslednjih minut napravim neke bas pocetnicke greske,on mi napravi seriju 5-0 i udjem u penal zavrsnicu. Foj me vracao 2 puta sa brzim trojkama,medjutim Kari ima fazon sa slobodnjaka 105% i na kraju 92-90. Mnogo mi je krivo,al jebiga kriv sam...

Fila

Prilicno rasterecena utakmica za mene,sa malom tahikardijom na kraju. Jeste da su po overalu 29ti i sve to,al mene nekako uvek znaju da izmaltretiraju ti autsajderi,medjutim izgleda da sam prelezao decje bolesti i vec u prvoj cetvrtini stekao +12 i opustenije nastavio mec. Bila je to lepa prilika da uvezbavam nove akcije i tako je i bilo,bukvalno ceo mec sam isao sa +12 do +15 bilo jepo za igrati,svi bili raspolozeni,sut sluzio kako treba,opet kad god sam hteo i da spustim dole i to je radilo-milina.
I onda stara boljka,on krene da stize i pogadja trojke,stigne na kos razlike cak,medjutim,opet malo stegnem odbranu,napravim im neke nerezonske suteve,lepo zagradim kos,u napadu rutinski odradim ono sto sam uigrao...na kraju lepih +7

Mnogo mi se svidja sto se trudim i uspevam da lepo rasporedim i minutazu i poene,kad vidim na kraju tekme onaj box score otprilike imam oko 6-7 dvocifrenih,opseg je recimo od 15 do 7 poena svako ko ulazi u igru. Niko se ne izdvaja i niko nije najgori. Dets d spirit.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 07:44:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.361 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.