Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:02:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2k14  (Pročitano 41592 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Poraz od Lejkersa 103-92. Nejt je očajan. Kapa dole Galinariju.

Ja bre ni za koga od ovih Emptijevih nisam cuo  Smile

Aj pa srecno Crnjo...tj trebace ti dosta srece pogotovu u igri odbrane. Jedino sto mogu da ti savetujem je da forisras Foye-a obavezno i igraj ledjima sa Faridom,obavezno  Smile

Izvalih tek na kraju da Farid nije loš leđima, brzo se okrene. Zato je u odbrani mnogo loš. Ajd tu i tamo banane, lupaju ih Hikson i Mekgi, al užasno grade reket. 7 ofanzivnih skokova je imo Kejmen i 16 ukupno.
Ima jedna dobra akcija za Nejta, Foja, Čendlera i ostale bekove, kad centar napravi blok pleju i onda plej doda samom beku za 3.
Andre Miler ladno ima low post skill kockicu.

Dobro je što Foj nema više šut da zabacuje nogicama iza Smile sad je do jaja, mnogo lep izbačaj. Al igro mi samo 7 minuta i dao 3 poena.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(193.74 KB, 1366x768)
« Poslednja izmena: 03. Nov 2013, 21:54:20 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
HTC Sensation
Evo nek ti i Empti kaze koliko piydim na to gradjenje kosa,pogotovo ono odbije se lopta,padne na yemlju,skakuce i ne mogu da nacentriram igraca do nje nego dodje protivnik i uzme je...

Sto se igraca tice,kao neke fore koje sam provalio

Loson-mnogo dobro krade lopte,ima bolestan ulaz i najbolje gadja trojke sa cela
Robinson-mnoooogo lep sut iskoristi to,ovo ostalo nista posebno
Foye-bolesnik generalno al iz coska ne promasuje,odbranu kida
Furnije-takodje odlican,dobar i ledjima i u prodoru za 2+1 jedino u odbrani tanak
Mekgi je isto dobar ledjima,mada ja ga cesto koristim protiv ovih tezih centara,dam mu loptu na visokom postu,pa neka finta suta i krenem u prodor,obicno bude brzi od cuvara i lako poentira...
Za GAlinarija da ne pricam video si vec sve da je ubica odkle oces

Rendolfa,Milera i Artura slobodno zalivadi za neke bek ap igrace,nisu ni za kurac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Sad sam igro sa Minesotom, i opet naravno ide ono što igrici smanji ocenu za 50. Opet vodim ceo meč 15 razlike i uvek stignu da bi bio zanimljiv meč. E sad jebiga nekad ja pobedim nekad oni. Gola golcata govančina. Vrhunac utakmice na minut do kraja pri nerešenom rezutatu Rubio baca alejup Brueru koji zakucava iza leđa Smile Smile Smile A inače... ček, da sednem... Bruer mi je dao... ček, bolje da legnem... e sad... 26... 26 poena... KORI BRUER Smile Smile Smile sve iz šuteva, 10-15 šut Smile Lav mi je dao mislim 5 ili 6, šutnuo je isto tako nešto puta. Nikad oni neće napraviti realnu igricu. Nikad.

E sad, što se tiče igrača. Nejt leti na tribine i verujem da parket Pepsi centra, a kamoli nekog drugog, neće videti. Tu minute uzima Rendi Foj dabome, koji jeste promašio 2 otvorena šuta kad se rešavalo, al je zalivadio 3 trojke za razliku od onog pajdomana. Furnije će takođe dobiti neku minutažicu tu.
Milera dabome ne dam ni za Teletovića... on je razlog što sam uzeo Denver, al me nervira što ne može da igra više od 15 minuta, mada sad će igrati kad ovaj sedne na sedište B6, ulaz C.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Није ми јасно како ти се тако дешава да изгинеш на крају. Мени се то десило у вр главе двапут, рачунајући и 13, а ја сам стизао разлике неколико пута. Сећам се да сам окренуо и 20+.

Не знам какав је Рендолф на 14, ал на 13 је набијао преко 80 оцену за 2 сезоне улажења са клупе.
Лиферуј Нејта у Вориорсе за Клеја Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
HTC Sensation
Sad sam igro sa Minesotom, i opet naravno ide ono što igrici smanji ocenu za 50. Opet vodim ceo meč 15 razlike i uvek stignu da bi bio zanimljiv meč. E sad jebiga nekad ja pobedim nekad oni. Gola golcata govančina. Vrhunac utakmice na minut do kraja pri nerešenom rezutatu

Mozda ih trenira Pedulakis  Smile

I mene nervira ta pojava,doduse da ne gresim dusu,nekad se i desi da lagano privedem kraju a nekad pogadjaju sve zivo i igraju odbranu ko PAO al ajd...nije nezanimljivo. Nezanimljivo je to sto bar jos jedno mesec dana necu supeti toliko da se uigram da igram ravnopravno sa Oklahomom,Majamijem,Njujorkom itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
O ovome vam brat priča... bez Fejvorsa. Olmajti Džeremi Evans zvani rivrs džem alejup.

Vi meni sad kažite jel normalno da uvek 3 četvrtine odigram do jaja odbranu a onda primim 41 poen?

Ne smej se Ćofi nego nam se pridruži u mukama Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(205.07 KB, 1366x768)
« Poslednja izmena: 04. Nov 2013, 01:01:30 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Brat najbolji košarkaš univerzuma

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Добио Баксе рутински. Био и 29 разлике, на крају само 99:89.
Имао сам целих 17 скокова Smile 29 стенција, 20 закуцавања, дао сам 70 поена из рекета, само 7 пута шутнуо за 3. 9 крађа 7 банана.
Раш и Гарнер су мацани. Коначно нашао шут са Рашом, сад сипам, као и слободна са Гарнером. Гарнер иначе доста ситнији од Милсапа са којим је као поређен, снаге нема лош је у одбрани али зато фино завршава око обруча и туче са полудистанце. Раш прангија страшна а куца ко Картер.

Џрамонд за Кантера и 2 пика.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Izgubio 20 razlike od Detroita kući. Mnogo loš je Denver, nemam skok apsolutno. Bolje skačem u napadu nego u odbrani. Odbrana takođe kriminalna. Džejson Kapono bi igrao bolju odbranu od Galinarija. A da ga guram na četvorku tek tad ne bih imao skok. Na centra ne mogu da spustim jer su sva trojica pikenrol igrači.

Nejt je završio, gotovo. Samo ne znam koga da uzmem za njega, kad bogalj ima 2 miliona platu. Nikako ne mogu Derozana koji ima 9. Neću Kleja.

Doveo sam Dorsija Smile i imam 1-3. I Foj je kurac izgleda.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2013, 03:16:27 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:02:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.