Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:06:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2k14  (Pročitano 41651 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung 
Meni je ukupna FG statistika skroz realna, kreće se između 40 i 50% max. retko kad iznad. Kažem ti, bilo je mečeva gde su oni imali tipa 49% a ja 41%, ali bilo je i obrnutih situacija...Na pr. uspeo sam Atlantu da zadržim na 39%.

Pokušaću ovih dana da ti postavim neke skrinove da vidiš kako izgleda.

Još ja igram na 12 minuta i skroz mi realni rez. dolaze. Zavisno od protivnika ume da bude i ispod 90 a ume da pređe i 110.  Smile

Btw. ako rešiš da probaš ove slajdere smanji za nijansu faulove, sve i svašta svira ako ostane ovako kako su ovi likovi stavili.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 22:14:18 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
 Smile Smile Smile na 12 minuta i tolko poena? Pa to je do jaja. Ja sanjam već 4. godinu da igram 12 minuta na realan rezultat Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung 
Smile Smile Smile na 12 minuta i tolko poena? Pa to je do jaja. Ja sanjam već 4. godinu da igram 12 minuta na realan rezultat Smile

Da, ja tako igram. Odigram 1-2 utakmice dnevno ali trudim se da to bude kako treba. Mnogo mi je bolji filing tako... Smile

Kako ide skrinšot na 2k? Pustiću ti par sličica sa mojih utamica da vidiš kako izgledaju statistike...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ја не играм са акцијама, мада могао бих рецимо једну да набацим, ону да чекам да ми играч прође кроз блокове па да му дам да опали. То ми противници увек раде, плеј стоји горе и тапка тапка а у рекету макљажа и само чекам да видим који ће њихов да се извуче да бих са плејом затворио тај угао додавања.
Ето рецимо могао бих то да одрадим, иначе не волим то са акцијама. Далеко више бих волео да могу да одрадим неки дриблинг. Дискриминишу тастатуру матер им јебем.

Иначе Црњо мислим да сам провалио наскок. Брзо трчање (код мене W) и држање шута (D) је куцање, јел тако? Е кад кренем на улаз и идем на куцање, деси се да ми нека громада скочи непланирано на банану па се усерем и брзо пустим D, и тад ми играч наскочи и брже боље поново притиснем D да бих завршио. Дакле изгледа треба само пипнути D док се држи W и играч наскаче. Нисам сигран ал може бити да је тако.

Добио сам Пеликане у дојајној текми, а онда изгубио од Кливленда. Кад ме крене шут онда јебем, ал то је тако ретко да немам речи. Мисим Еван Тарнер е, и Малколм Ли, и ПиЏеј Такер Smile
Недовић лагано изгуро Маршала са резервног плеја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
Иначе Црњо мислим да сам провалио наскок. Брзо трчање (код мене W) и држање шута (D) је куцање, јел тако? Е кад кренем на улаз и идем на куцање, деси се да ми нека громада скочи непланирано на банану па се усерем и брзо пустим D, и тад ми играч наскочи и брже боље поново притиснем D да бих завршио. Дакле изгледа треба само пипнути D док се држи W и играч наскаче. Нисам сигран ал може бити да је тако.

Pa da. Reko sam to već. Samo pipneš D, al neće uvek da uradi.

Da, ja tako igram. Odigram 1-2 utakmice dnevno ali trudim se da to bude kako treba. Mnogo mi je bolji filing tako... Smile

Kako ide skrinšot na 2k? Pustiću ti par sličica sa mojih utamica da vidiš kako izgledaju statistike...

Ideš prvo na properties na 2k ikonicu, pa onda compatibility, pa onda štikliraš disable desktop composition.
I onda kad oćeš da napraviš skrin, ideš print screen i u pejntu ga pejstuješ. To je to.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung 
Ok, prvom prilikom ti puštam skrinove...

Kad se igra sa akcijama (mislim kad navežbaš akcije) onda se igra sportije i smislenije pa je moguće da na 12 minuta dolaze realni rezultati. Jer x puta se desi da ne prođe akcija pa moraš da improvizuješ i onda ide realizacija u zadnjoj sekundi napada. Ali jbg. to je draž košarke.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Ne mora akcija da  bude istrcavanje. Ja pola akcija ne ispratim do kraja. Bitno mi je da mi se igraci krecu po terenu. U pola akcije zovnem pik. Cesto zovem trojku na stranu da bi pod 45 spustio dole, da ne iseku. Kad Pekovic ili Lav imaju mismec zovem to.  Imam jednu sa bekdor utrcavanjem Bruera kad hocu da igra ledjima, kad mali ostane na njemu.

Koriste dosta posto nemas dribling i ne mozes da probijes ili napravis kos bez pika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Губио од Портланда 23:10, на полувремену водим 47:36 Smile
Тарнер 3 тројке у другој Smile Недара 7п Ли 8п Smile Фрај са клупе 7ск. Биће свашта до краја.

едит: па да, изгубио 94:90.
Мада ово није лоше, изгубио од директног конкурента за први пик Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2013, 02:41:32 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Добио ГС кући, зло текма. Кар 40 поена, убио ме улазом апсолутно, а срање је што му не мош ударити банану никако. Јеботе прође лоптом кроз руку играча. Смешно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
SonyEricsson к750и
ja przim sa cavsima sad, skor zonfic 14-7

dao dzeka za derozana fakera, dao bajnama za deandre jordana i kolisona.
kul ekipa, irving trpa i asistira, dzi, demarr i vejters trpaju, tristan i jordan skacu... bennet odlican, felix isto. karasev prangija
IP sačuvana
social share
Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње.     Е то вам је Црвена звезда.     Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине.

Edit by shone83: Maksimalno dozvoljeno četiri banera!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:06:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.