Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 11:22:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2k14  (Pročitano 41553 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
HTC Sensation
Ajd da i ja udarim neki presek stanja.

Za sad sam skontao da su moj nivo  ekipe Sarlot.Vasington,Klivlend itd...sa njima mogu da igram,nekad pobedim oko 10 nekad bude na egal na kraju ali cim ukrstim sa na primer Njujorkom ili ne daj Boze Majamijem odma to simuliram...ne mogu da se smaram bezveze kad sam bas nemocan.
Jednostavno  nemam igraca koji moze na individualni kvalitet da zaradi poene kad je gusto,svi su ovi moji ok i navikao sam se na sve al eto,prosle godine mi u ekipi bio Igudala i bezbroj puta me vadio kad je bilo tesko,imao je nekoliko akcija gde je u vecini puta zavrsavao precizno.

Mogu i sad da dovedem tako nekog al necu da ppterecujem budzet bezveze,mucucu se ovako jos malo pa da vidim kuda ide stvar...inace Galinari sad igra skroz korektno,Nejt je dobio vise minuta i lepo koristi,nekako sam ih lepse ukomponovao...cak idem cesce i na Mekgija i Farida,skroz ok momci,zadovoljan sam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Kud svi Turci tud i Vlajko Mustafa....

Minesota, superstar, 10 minuta, 82 utakmice.
Bez trejdova.
Kaningema uvek zaboravim da svucem.

4-1, samo me Kavalirsi dobili. Sad rokn'o Rokijeve pulene 97-86 kod mene u brdima. Raspodelio minutazu, svi igrali.

1. Spanac, Rus
2. Martin, Barea
3. Badindzer, Bruer
4. Lav, Vilijams
5. Pekovik, Turjaf sivonja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Shvatio sam da nema smisla više igrati ovu igricu. Vodiš ceo meč (između 7 i 15 razlike), protivnik povede prvi put na 40 sekundi do kraja i to održi i pobede. Nema smisla igrati. Njihov plej (nebitno koji) prolazi kao da nema nikog ispred, tvoj igrač neće da se "zalepi" za njega kad ovaj kreće u prodor, kao što je slučaj u obrnutoj situaciji. Džabe tebi i ančori i bruizeri i lokdaun difenderi, sve je to džabe. Igrica je teško govno, zaključak.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 00:59:22 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Prošli meč sa Čikagom, kakvu sam odbranu igrao u 1. poluvremenu, al džabe kad je igrica mnogo glupa i uvek te stignu, makar gubili i 200 razlike, stići će te i sa 3 igrača na parketu, recimo Snelom, Danlivijem i Tigom burazerom.

Pobedih Minesotu na produžetke 117:115. Mnogo šibaju trojke na holofejm, sve preko ruku. Vodio naravno ceo meč i na kraju me stignu. Jebem ti glupu igricu. Odjednom oni su svi Džordani. Nijedan normalan šut ne pogode, to su sve šutevi koji se ne viđaju na košarkaškim terenima. Mnogo smor stvar. Mislim, ja sa Njujorkom primim 117 poena od jebene Minesote.

Inače sam dao trojku 1.1 sekundu pre kraja sa Feltonom. Ušestorili Karmela pod košem i Rejmond sam samcijat, ko kap. A oni su izborili produžetak trojkom Martina, vraćenom trojkom inače, jer je Felton i u regularnom delu pogodio.

Odradio sam trejd. Dao jebenog Barnjanija od D+ skok i oba pika 2015. za Nenea. Debeli Artest razgrće po terenu. Čendler više ofanzivnih nego defanzivnih. U prva 3 meča 6.5 ofanzivnih skokova u proseku.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

3.jpg
(211.92 KB, 1366x768)
4.jpg
(213.47 KB, 1366x768)
5.jpg
(286.74 KB, 1366x768)
6.jpg
(257.62 KB, 1366x768)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ja сам дошао до закључка да не могу да играм ако немам шутере. Јебига ја имам само пик од акција, и ако прође то је до јаја, иде се накако на завршницу, ако не лопта иде напоље и онда или шут или поново пик. Другачије кош не могу да дам јер ја играча не могу проћи 1на1. Зато са Сансима не могу да пребацим 90 поена, мука жива.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Pa isti slučaj. Akcije nemam, samo uz pik i to je to, ako se nešto izrodi iz toga. U Njujorku nemam centra da spustim na post, nekad samo na Amarea, Čendler je ubogaljen štostoga tiče. Al zato na obojicu vrtim pik ko lud. I Felton i Amare i Čendler imaju ono da mož pik da vrte.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Покушавам дузмем Кајрија место Бледсоа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Ja сам дошао до закључка да не могу да играм ако немам шутере. Јебига ја имам само пик од акција, и ако прође то је до јаја, иде се накако на завршницу, ако не лопта иде напоље и онда или шут или поново пик. Другачије кош не могу да дам јер ја играча не могу проћи 1на1. Зато са Сансима не могу да пребацим 90 поена, мука жива.

Rubio ima skroz kul akcije, sa dosta kretnji i ono sto mi se svidja sa dva izbora u vecini slucajeva. I sta god odabrao opet se otvaraju dve opcije. Svidja mi se.

Sved ja mislim da sta god pozvao ono bude isto.  Smile

I dalje mi se ne svidja i opasno me nervira sto mi se igrac kad branim 1v1 krece kao Pinokio na kanapima i neretko se okrece oko svoje ose kad hocu da ga pomeram levo-desno. I to sve radi vrlo brzo, kao da ima recimo 75 godina.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 21:25:47 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung 
Novi roster apdejt:

http://nbasky.com/official-nba-2k14-roster-online-data2013-10-03/

Nemojte da ste tako skeptični, igra je skroz ok.  Smile Ja sam provalio neke solidne akcije iz plejbuka Reptorsa i sad imam 10-ak akcija koje vrtim. Do sad sam i ja gurao samo pik i post na visoke i to je to. Ali kad se uđe u foru sa akcijama to je sasvim druga priča.

Drugo, namestite slajdere i imaćete mnogo realniju košarku. Ono kako je po difoltu je katastrofa. Da se ne ponavljam već sam vam pričao da ljudi prave super slajdere. Ovo su najbolji koje ja znam (uz neke sitne korekcije)...

http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/667226-ja-money14s-nba-2k14-oneandonly-realism-sliders.html

Dešava se i meni da me stignu posle visoke razlike, ali u zadnje vreme uspevam i da ih iskontrolišem. Pobedio sam neke tekme sa po 10-15 razlike, ali sam znao i da gubim isto toliko (naročito od Majamija ili Hjustona).

Sve u svemu ne osećam "nepravdu" igre ni u kom slučaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
I meni su trojke 47... a midrejndž mislim čak i 46... i opet ulaze lopte ko lude. Ja pogađam tu i tamo, al njima sve ulazi, ma kakvu odbranu igrao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 11:22:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.147 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.