Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 22:30:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2k14  (Pročitano 41787 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Kazins maši zicer neometan, Horford na 0.9 daje koš preko ruku Kazinsa i Mutea, potom mi sam izvodi loptu i ne da tajm aut na 0.9. Alefčetr.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2013, 15:29:46 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Фила е. Развалили ме у првом, Рондо незаустављив на улазу. Водили и 24 разлике. Минут 20 до краја, смањио сам на -3.

едит: продужеци.
Лепо одрадим све, тражим блок, прође, њихов остане заробљен у блоку ал мој играч згази линију. Стално се то дешава, јако је тешко наместити се из кретње на линију.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2013, 16:48:36 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
ДОБИО! 101:97. Клеј!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
mob
Samsung 
Pronašao sam neke nove slajdere ali je to još uvek work in progress, tako da će biti još korekcija. Odigrao sam par utakmica sa tim slajderima i za sada sam zadovoljan. Igrao sam prijateljsku protiv San Antonia (ja uzo Dalas), na 11 minuta, superstar itd... Izgubih 8 (96-88) razlike, ali su sve statistike tu negde blizu realnosti. Procenat šuta njihov 47%, moj 43% (ispucavao sam se trojkama na kraju u pokušaju da ih stignem inače sam tokom meča držao na 45%). Procenti za tri takođe korektni, 30-ak% ja 12/30 oni 5/16. Imao sam 16 bacanja, oni 20 (prosek u prošloj sezoni 22 po ekipi).

Jedino što me jako nervira su ulazi, preterano AI igra na ulaze. Lik koji pravi slajdere predlaže da se attack the baskett smanji na 25, ja sam stavio na 35 (mislio sam da je 25 preterano malo) ali izgleda da mora još manje.

Ali dobro, makar neki pomak da se napravi. Uz još neke korekcije biće ovo uskoro skroz igrvo... Smile

Btw. krećem asocijaciju i uzimam Dalas  Smile Kalderona zaključam, provalim neke akcije i igranje. Doduše mora da se malo trejduje. Merion sa onom njegovom tehnikom šuta izluđuje. Imao 2 poena protiv San Antonia, blokirali su ga jedno 5 puta na otvorene šuteve dok se on namesti  Smile Smile
Boston hoće da ga uzme u trejdu za Džef Grina, Ja njima Meriona i pika iz prve runde oni meni Grina. Kako cenite to? Meni je ok? Kalderon, Monta, Grin, Dirk i neko pojačanje na petici i mogu da napadam neko solidno mesto na zapadu. U rotaciji ću imati Kartera, Herisa, one njihove klince...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Meni ne napadaju toliko sam koš odnosno ulaz. Ja bih voleo da mogu da igram 12 minuta i da rezultat bude skroz realan, na oko 195-200-205 poena.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
Ae skrinsotuj slajdere kad podesis kako treba.

Instalir'o i igr'o jednu cetvrtinu (10m, superstar) sa Voriorsima protiv Vizardsa. Vodio 25-23.
Igrac mi se u odbrani jedva pomera, cima se, ne mogu da ga kontrolisem kako treba.  Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2013, 20:03:04 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
mob
Samsung 

Ovo su originalni slajderi, ali sam ja sam pravio neke korekcije. Ne sviđa mi se da useru daju prednosti kod nekih stvari pa sam ja to sve izjednačio. Malo sam smanjio faulove, itd. E da, u glavnim podešavanjima oni koriste shooting type shoot stick, ja to stavljam na real player %. Ali u principu te neke sitnice zavise i od toga na koliko minuta igrate. Ko igra na 10 minuta verovatno bi trebalo da brzinu ostavi na difolt, ja igram na 11-12 pa onda malo smanjim da bi bili realniji rezultati.

Ako hoćete mogu i iz igre da skrinujem kako sam ja podesio slajdere, ali to mora neko da mi objasni kako da izvedem.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
ДОБИО! 101:97. Клеј!

25:16, 26:15, у трећој дошли до +24.
Онда друга постава крене са одбраном, трећа 27:16, последња 31:22. Са Томсоном сам дао двојку за изједначење 0,4 пре краја, иако сам стајао на тројци ал ето згазио је линију и само двојка. То ми је велики минус, без потребе играчи газе линију за 3.

Продужетак кренуо са 2 изгубљене лопте и одма -4. Ал стего сам одбрану, доле ставио ВУчевића и Варежаа да лупају банане и ватају скокове и добијем.

Добио чисто на шут, 16 тројки погодио, из рекета дао само четвртину кошева. 16 тројки.
У другом полувремену сам поправио скок, смањио драстичн изгубљене што је довело до бољег протока лопте и више асистенција.

Клеј 25п 4ас, Најт 19п 6ск 6ас, Барнс 15п 6ас, Хидо очајни проценти, не могу да му провалим избаговани Чубрило шут, Вучевић и Салинџер по 8ск, Варежао 7ск.

Одбрана је кева.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Izbagovan je Hido i van igrice. Eto vidiš da ulaze trojke ko lude.

Pobedio u Portlandu 90:88, iako sam vodio između 6 i 12 razlike sve vreme i lagano kontrolisao meč. Na kraju Lilard imao prodor za produžetak al omašio. Pojeo ih čika Džon Salmons za 7 minuta. Čaki Hejs radi mnogo jak poso pod košem sa njegovih 198cm.

Sad opet s Portlandom, al kući. Dan za danom.

Tek sad videh kolko me penali pojeli.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(221.69 KB, 1366x768)
2.jpg
(200.04 KB, 1366x768)
3.jpg
(290.33 KB, 1366x768)
« Poslednja izmena: 06. Okt 2013, 01:25:16 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Како ти бре 34 минута игра Гривис? Мени играчи умиру.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 22:30:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.