Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Dec 2025, 22:41:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2k14  (Pročitano 46835 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Lakše se sad završava ulaz kad ti je igrač ispred tebe, odnosno bolje su napravili pokrete.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Па добро не могу у њега да скочим, а фору не знам. И онда кад тако кренем на центра попијем банану и играча ми залепе за паркет.

И до јаја, Ален шут у последњој секунди, А+, промашај.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Kakav sad Alen?

Uzo Dalasa. Još vagam dal njih il Hjuston.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Uzo Kingse i sa njima nastavljam. Pobeda nad Denverom kući 96-89. Neviđena odbrana u 4. četvrtini u kojoj sam primio 18 poena. Dao 17 al primio 18, to je bitno. Posle 1. četvrtine Denver me nakrco 11 razlike, al proradila mašina u drugoj pa sam otišo na poluvreme sa +10. Trojke sam isprangijo (čitaj Paterson mačor sa Salmondsom gigantom) i to mi je na kraju izvuklo meč. Stigoše me na kraju, al onda na scenu stupa veliki Čak Hejs, koji ulazi u tim trenucima na parket i jebe keve. Ključni detalj njegova, ne ukradena, već izbijena lopta Nejtu, koja ide na njihovu polovinu i ističe vreme za napad. Bog.

Paterson isprangijo trojke 4/6, Salmons 3/5. Kazins 15p 6sk 3uk, Meklemor 14p, Vaskez 9p 4as i legendica Tomas 0 poena al zato burazer 6 skokova i 8 asistencija.
Nejt ne moš se čuva. Dobro je pa je Andre Miler bio dosta na parketu.

Moraću da se otarasim jednog krilnog centra. Landri/Paterson/Tompson. Sva prilika je da će to biti Tompson, al ne znam koga da dovedem tu, jer sam svuda popunjen. Ajde da kažem da sam najtanji na centru, gde imam Kazinsa i Hejsa, i na trojci, gde imam Mutea, Salmonsa i Outloa brata. Bolje trojku, pošto centra mož digra i Tompson sam.

I jedan hint da vam dam. Svaki put kad bace alejup prođe. I to bacaju sve neke spejs džem alejupove. Užas.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Крено сЈутом. Ставио четвртину на 8 ил 9 минута, не сећам се тачно.

Направио 2 трејда:
Лукас + Бидринс + оба пика из 2014
за Иша Смита и Екпе Удоа из Бакса

Смит + оба пика из 2015
за Патрика Милса из СПарса

Ови пикови из 2015 су били жешће вредни ал ја не волим регене па онда не волим да се бакћем са скаутингом и драфтом. Мого сам за пикове и Смита да узмем Чонсија рецимо, ал заболе ме.

Бурк и Милс плеј.
Буркс и Раш 2.
Хејвард и Џеферсон 3.
Фејворс и Еванс пф.
Кантер и Удо сентр.
+ Марвин и Гобер.

едит: Оверол 65  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Okt 2013, 10:32:16 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Изгубио прву од Језера, 95:82. Преокрети, губим пет па окренем на +4 па контра и тако 3 четвртине. Почетком треће оду на 8 ал их стигнем и престигнем, +3. Пред крај треће уведем другу поставу а Лекјерси оставе Кобија и Гасола и ту оду на +6. У последњој су стално водили од 3 до 9 разлике, пред крај кренем да се испуцавам јер нисам имо времена и оду преко 10.

Солидно сам одигро. Слаба је екипа, ови несрећници нема шансе да дају кош из контакта. Хејворд ме је толико изнервирао да сам хтео да бацим монитор кроз прозор, да сиђем доле да га покупим па да се попнем и да га опет зафрљачим напоље. Маши отворене тројке ко ништа, екслент А ал курчина. У одбрани катастрофа, ал ајде то је општепознато, ал зато пасинг 0 испод земље. Лепо одиграм направим вишкове и крене лопта да кружи и кад је требало да уследи његов пас у ћошак за Бурка натројку овај је баци на месец иако га нико не дира. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Џеферсон и Раш исто канта. Буркс 19, на крају сам му покварио просек. Фејворс 13, Кантер 10, углавном после пика. Са БУрком се мучио да нађем шут, чудноват је некако виси у ваздуху и баци је пола секунде након што пустим дугме. Лако попијем банану с њим. Ал зато 12 асистенција.
За Гобера је Тица Гагић.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.66
играчи стварно као да су пијани у појединим ситуацијама.кош фаул улази често.добра је.сад са рокестима идемо  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
I ja primetih to za košfaul.

Citat
Ови пикови из 2015 су били жешће вредни ал ја не волим регене

Imaće to kasnije u pečevima pravi draft prospekti. Na prošlom je bilo.

Meni je Hejvord u onoj jednoj utakmici dobar bio. Imo oko 16 poena i 6 asistencija. Fejvors ne skače uopšte, skače više Burks od njega. A Gober ima 50 overal jebiga.
Što se tiče izbačaja Burka, nemoj skroz da ga držiš, pusti dosta ranije, nema veze što on posle toga još zadrži loptu. Inače po overalu Juta je najgora ekipa, iako imaju bolje igrače od Filadelfije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.66

доминација почети може.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Hahahahaha da da, dobar je fazon za Bruksa, zato ih nisam ni uzo Smile kako si ga skrinovo?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Dec 2025, 22:41:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.