Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 22:57:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K13  (Pročitano 60340 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152

Naci odbrana betoncina standardno......naci jebem mamu usta onome ko je napravio ovu igricu

ubaci mi cikago za 5 minuta u 4oj koliko za celo poluvreme prvo alo bre!!!!!!!!! ovde sam ugasio i necu da igram vise

taman sam napravio tim pefektan ;(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Завршио прву сезону. Одиграо одлично, проглашен за рукија сезоне. Био сам водећи у асистенцијама, у последњем колу у директном дуелу добио Ронда ал ми није урачунато у ХоФ прогресу да сам био лидер у тој категорији. 15 поена, 5 скокова, 10 асистенција ми је просек. Шут пипно нисам.

Кренули смо катастрофално, онда имали неки низ од 5-6 победа, па опет катастрофа да би на крају сабили и нагурали 30+ победа. Како је ишло мислио сам да ћемо имати мање од 25. На крају 37-45. Мало фалило за плејоф, победа-две.

Нова сезона. Колко видим у тиму све исто, додат неки руки 61 оверол.

У лиги од битнијих ствари следеће:
Чикаго узо, туко ОКЦ 4:1.
Пекмен очо у Кетсе за 6 миља годишње.
Булси довели Брдмена Берона и Делонтеа.
Кавси потписали Криса Пола и Бренда. Начи Пол и Кајри, пишање.
Клиперси довели Нејта, Реја Алена, Блеча, Џермејна Онила и Барбосу.
Хокси потписали Игудалу, Теренса Вилијамса и Винса!
Хорнетси опет имали првог пика, узели двојку 76 оверол.
Јута узела Чонсару и Аренаса.
Никси довели Трејсија и Окура који је роло у Нетсима једно време.
Лејкерси Артеста и Микса заменили Стивеном Џексоном и Стеком.
Мевси довели Даркима да се ваде са дна.
Нетси довукли Кејмена реднека и Еди Хауса.
Нагетси довели Џека.
Пистонси узели Остина Деја и ЏејАра.
Спарси потписали Одена и Магетија.
Црњин брат Џи потписо за ГСЊ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Pa ti još igraš maplea
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Брате 80 текми. И две. Таман у паузама одиграм по једну.

Мислим се да тражим од ГМа да трејдује или мене или Лаурија, смор ми да опет играм двојку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Njihov sjaj je bio plav, mutan i čedan, Sjaj more

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Samsung starII
Koja jebena pobeda protiv Filadelfije. Dupli overtime, Batum heroj pobede sa 43 poena, 5 rebounda, 2 asistencije. Sutao je trojke 9/14, a ukupno 15/22. Kemba 15 poena, 7 asistencija, 5 steals. Na poluvremenu gubim 13 razlike, trecu ih pobedim 5 razlike, oni krenu da se odlepljuju u cetvrtoj, samo Batum ludak spici 2 trojke, jednu sa 9 metara.  Smile
23 rebounda sam imao kao tim. A mogu vam reci da je Bajnam najbolji centar. Covek u overtime i u cetvrtoj ubacio 20 poena. Boze mili. Ali pobedio sam idemo po prsten - jos jedan.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
MVP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Сморио се у Торонту. Играм двојку стално, Лаури држи кеца иако је за 3 оверол бољи а има доста лошију статистику од мене. Ја се јебем на двојци и то нисам увек стартер, ротирам се са идиотом Филдсом. Повредио се био и ДеРозан па смо се срозали, од 2-0 до 2-4.

Ту испиздим кад ме после жешће партије тренер груне на клупу и затражим трејд. Кукао сам на Лаурија, ГМ реко да ће то да реши трејдом и то њега. Одиграмо тих 6 текми, ништа се не мења, тренер једе говна (иначе не знам ко је тренер, Кејси је отеран па је дошо Данлап а у новој сезони нас од старта води неки други лик), екипу не дирају иако су говорили како ће да је ремонтују.. Калдерону је продужен уговор, дата сочна плата.. ма идиоти. Затражим трејд, наведем Атланту (Џош Картер Игудала), Индијану и не сећам се кога као избор.

Узела ме Индијана. За Агустина. Петорка ја са 82 оверолом, Џорџ, Грејнџер, Вест и Хиберт. Срећа радост. Остао и Грин лудак.

Прву смо звекнули Лејкерсе у Стејплсу. Карир хај 32 поена и 21 асистенција. Појео. После ме усро Лилард, дао ми 35.

Хепи хепи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S4
Ja sam MYcreer morao ispocetka, pao sistem bio. Uzeo me Milvoki, a igram dvojku, minutaza katastrofa, moracu muda svoja da oderem da pored Ellisa dobijem prostora. Sreca je pa se povrijedio nakon par tekmi i nece ga biti do kraja novembra.
E, planiram da krenem asocijaciju, a ne znam koga bih uzeo...ja obicno uzmem Lejkerse, jer za njih navijam, ali su prejaki, pa mi nije vise zanimljivo, pa ako ima ko kakav zanimljiv prijedlog, rado cu probati. Ja sam najblize da izaberem Indianu.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Uzmi Memfis. Ili uzmi Lejkerse al  namesti na superstar il holofejm.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S4
Igram na superstar, ali znam im svaku foru vise. Probacu Memfis, mada mi nije to to bez Geja. Mozda probam sa NOH ili sa Bobcatsima i da odmah ocistim cap isamim tim bolje pikove da imam.
E, da, stvarno cesto se desi da nakon prve sezone Klivlend dovede Pola i Irving bude 6. igrac...tu odma' slijedi ALT+F4.  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
da li postoji takmicenje u zakucavanju i trojkama u karijeri na pc?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 22:57:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.