Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:24:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K13  (Pročitano 60558 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Samsung SGH-E590
Pa odradili ljudi skauting i znaju sve tvoje akcije! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Gotov regularni deo sezone...na kraju sam bio prvi na Zapadu sa skorom 40-19  Smile

Jebiga,tacno se vidi da sam tu negde izmedju ol stara i superstara al nema saje bar jos neko vreme da se prebacim,uglavnom,iznenadjujuce dobar skor na kraju sezone,odma da kazem da nisam igrao svih 59 tekme,neke sam simulirao,ali sam veliku vecinu odigrao.

U plej ofu sam ukrstio sa San Antoniom. Jebem li ga sto su tek 8. uglavnom,zavuko mi komp kitu bas onako lepo. Al dobro,kolko sam video Dankana su trejdovali,sarenolik im je sastav,moram da se izborim sa Parkerom i Manuom i to je to. Nadam se da njih prolazim...kolko videh kostur do finala Zapada mi je lagano...

STo se igraca tice,najbolji ubedljivo,nosilac igre,poena i svega dobrog je Igudala. Majstor kosarke,napravili su ga bolesno dobro a ja jos bolesnije igram s njim. Prosek od 20 i kusur poena po mecu govori sve.

Loson je tu odmah za njim,medjutim kako je dobro krenuo sezonu,bivao je sve losiji,uglavnom je dobar asistent,oko 10ak poena i 10ak asistencija po mecu.

Dzordz igra dobro,izgleda da sam se privikao na njegovu tehniku suta i sad je ok. Dobar je skroz,pogotovo je ubica u odbrani,redovno ga stavljam da cuva najbolje protivnicke igrace i jebe keve.

Farid je zivotinjica,volim ga keve mi. U principu iako ima onu kosurdacu je neprimetan u igri, a na kraju statistika skoro pa uvek dabl-dabl. Neretko je i MOM...volim ga.

Galinari se pogubio,Dzordz ga je pojeo,ulazi sa klupe i ima neke svoje minutice,odigra po neku dobro,uglavnom je tu ako zatreba da prangija i to je to. Blago razocarao..

Bass i Mahinmi su ok. Onako,pouzdani su,dobro skacu,odbrana malo diskutabilna al ok,mislim da ce ostati obojica i sledece sezone.

Ismael Tomas...ono malo minuta sto igra odradjuje dobro. Po neka sistencija,po neki poenic,nekad zna da odigra agresivnu odbranu i to je.

Geri Nil je malo otkrovenje,ima fantasticnu pracku i nekad kad Igudala izdivlja uvedem ovog malog i objasnim malo taj neki sut iz daleka i poludistance ii tako to. Zadovoljan sam snjim,kao bekap SG je vrh.

Spliter-govno.

Vucevic je keeeeeva. Odusevio me mali,u skoku je neprevazidjen,u napadu na postu je pouzdan,bas sam ga zgotivio i trpecu ga.

Rendolf neki...to je neki klinja koji mi je u ekipi od pocetka i nikako da mu dam prostora,al po ocenama je zivotinja ona prava,monstruozno zakucava,ima preko 2.05 a pokretan ko Loson,i njega cu da trpim...

To je to,javljam se posle San Antonia...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
kolko sam video Dankana su trejdovali,

престо сам да читам овде
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Lagana pobeda u Indijani 95:90. Dali mi u 20 poslednjih sekundi 2 trojke, jednu od koša do koša bez koske. Smit i Entoni oko 20ak poena, Šampert 13. Ostali dosta manje.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S4
Randolph je masina Malkine! Tesko da mu i mozes dati prostora, ali se razvije ludjacki.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Prebacio na HoF. Dobio Bruklina 5 razlike. Bilo i 15 u jednom trenutku. Rubio posle prve sezone postane kosarkas. Pekovic i Lav standardni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
HTC Sensation
Citat
kolko sam video Dankana su trejdovali,

престо сам да читам овде

MAlo sam se zajebo,nisu ga trejdovali nego izgleda da vuce neku povredu pa malo igra...

Randolph je masina Malkine! Tesko da mu i mozes dati prostora, ali se razvije ludjacki.

Vidim da se dobro razvija i veruj mi da sam poceo sve vise da ga ubacujem,bice od njega nesto,mnogo mi zao sto mi komp trejdovao onog Furnijea, i on je bio zveric..

Moracu dupli post jebiga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
HTC Sensation
Kao sto sam i najavio  Smile

Odigrao sam vec dosta meceva u medjuvremenu tako da me popustila euforija posle meceva sa San Antoniom koji su bili uuuuultra do jaja zanimljivi i skratili mi zivot,uglkavnom stao sam sa izvestajem pred San Antonio:

Prva tekma
Egal sve vreme,mozda se neko odlepi na 4-5 al nista vise od toga,Parker i Djinobili klasika,al me Bler ubio. Mnogo je napucan i jak i mnogo skace i monstrum je,moracu da ga kupim. Uglavnom situacija sledeca,poslednji minut,egal...napad za njih,stiso sam odbranu najstrasnije,ubacio Tomasa na Parkera jer igra bolje odbranu od Losona..medjutim onaj mali glavonja krene na prodor na 5 igraca,i sto je najgore negde izmedju 34 ruke pogadja. Jebem li mu mamicu odvratnu ja. U sledecem napadu,vidim da se i on naostrio najstrasnije,Igudala ne moze maltene loptu da primi i ja tu odigravam totalno neocekivano za njega,spustam loptu na post na Mahinmija koji za divno cudo ledjima lagano zavrsava i poentira. Napad za njih,Manu sutira skoro pa nerezonski i imam napad na pola minuta do kraja,ne znam ni sam zasto ali pomislio sam da Loson moze da probije i da tako uvaljam kos,medjutim kurcina,saban izlazi sa loptom u aut...ostalo negde oko 20 sekundi i napad za njih. A onda sou,lopta kod Manua koji trosi vreme....10 sekundi...vidim pravi se izolacija...i pre nego sto je krenuo na prodor (jer ne mogu da ga branim na prodoru) krenem agresivno da mu oduzimam loptu sa Igudalom pa makar i po cenu faula al makar ja da imam zadnji napad....i za divno cudo,kradem loptu....5 sekudni do kraja...Igudala krece sam ka kosu nigde nikog nema i ja onako hocu krvnicki da zakucam jebem li im familiju ruznu i stiskam komandu negde malo posle slobodnih bacanja...kad tuki,on se dize na skok sut  Smiley 1 pretrnuo sam...lopta udara u prvi,pa drugi obruc,necka se...2,1...kos. Mars u tri picke materine 77-75

Druga tekma

Buuukvalno preslikana situacija iz prvog meca,cak je preslikan i broj poena,samo sto je ovog puta malo drugacija pozicija sa napadima bila tako da su oni napadali na pola minuta do kraja,on se opredelio ovog puta na Blera koji je imao pa bukvalno mis mec sa Galinarijem,rezultat 75-75...medjutim zabar se tu pokazao do jaja i nekako uspeo da ga omete i promasi kos...tajmaut,lopta sa pola za mene.oko 20ak sekudni. Jebiga,nema ko drugi nego izolacija za Igudalu pa sta bude...sat krece da odbrojava,krenem na levo,ne moze,krenem na desno,kurac,krecu da me udvajaju,ja hocu da bacim Losonu za sut,medjutim izjebem se i lopta stize Faridu koji je sam na 5-6 metara,znam da ako sutnem sa njim,bice erbol...brzo odmah vracam Igudali(jebiga imam makar produzetak siguran i ako promasim)...3.2...neki kao sut iz driblinga unazad...BOMBA!!!! E tu sam se slogirao. I greg Popovic takodje...78-75

Treca tekma

Utakmica koja je donela najmanje neizvesnosti i ako sam mislio drugacije jer igramo u gostim,ipak vec sam im provalio sve fore i fazone,tako da je bilo laganih 10ak razlike na kraju. Ne secam se rezultata...

Idemo na Memfis...a dobra stvar je sto su ukrstili Oklahoma i Lejkersi i Lejkersi ispali... Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2013, 16:25:31 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
HTC Sensation
Idemo dalje...na redu je Memfis

Realno gledano,imaju roster da se smrznes,po overalima,jebu majke i bas sam se pribojavao ovog duela,i u regularnom delu sam se mucio sa njima,jednu jedva pobedio,drugu izgubio laganica. I sve sam ocekivao,da je Konli dobar,Zakarije standardan,Gasol isto...al da su Gejcinu napravili ko Brajanta nisam mogao da verujem...uglavnom

Prva tekma

Usali smo veoma ozbiljno,stisli od pocetka,igrali ziheraski,Dzordz se probudio,bio sve bolji,razigrali se i Farid i Bas,bas smo lepo igrali,s druge strane Gej me je trpao(kakva recenica jebote) ali su ostali bili prosecni. Konli se nije video,Zakarije slabo...ovi ostali,onako. Uglavnom,moze se reci rutinski smo priveli kraju,odlepili se na poluvremenu na 10ak i posle kad su krenuli sa presingom i visokom odbranom,tu se najbolje snalazim tako da je bilo bez problema. Iznenadjujuce...

Druga tekma

Eee,druga tekma je bila malo veci sou...krajnji ishod je bio isti,ali ono sto sam video da Gej radi nije nortmalno. P{oludeo sam od njega,na kraju 45 poena(od nekih 70ak) odvalio me. Sreca pa je ovog puta bio raspolozen Galinari,pored Igudale i Dzordza...

2-0 za Denver...

Moram da palim,o trecoj tekmi kad se vratim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:24:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.