Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 23:34:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K13  (Pročitano 60739 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Џони кога си дао за Васкеза и Аминуа?

Nisam siguran, mislim Bareu i Derika Vilijamsa.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Jes vala. Vilijams ima nenormalno spor izbacaj i mogu da sutnem samo kad sam skrooooooz sam. Tu guram legendu Kaningema tako da sam uzeo Aminua jer mi se uklopio sa platama da pokupim Vaskeza. Sa Bareom sam imao problem kad igra na 2 (na 1 Rubio i Supersonik) jer bukvalno u svakom napadu igraju ledjima na njega i to ne moze da se brani.

Sad mi Vaskez nezadovoljan pa ga dam u Dalas za 12. pika. Aminuu istekne ugovor k'o sto sam i planirao i dovedem Alonza Dzija.

Fala, fala, ovo je superstar.  Smile
Ustvari, sezonu sam odigrao na olstar, plejof na superstar, Na hol of fejm ne umem. Ne mogu da promase a ja imam realno losu ekipu za plej of tu. Doveo sam ovu trojicu da se ubrzam malo, videcu kako ce da izgleda pa mozda i krenem na HoF/

Au nisam znao da je plej of bio superstar  Smile
Ma cepaj HOF,jednostavno je,sto su oni bolji moraces i ti biti bolji,a koliko sam skapirao tajna je samo u odbrani koju iskreno stvarno ne znam kako ja da popravljam,pogotovo protiv Kobija,Dzejmsa i ostalih divljaka,o skoku da ne pricam...

I da,uvezbaj neku akciju  Smile

Znam da je u odbrani. Napad mi nije problem ali je svaki njihov sut kos. Dovoljno je da im igrac ima B- sut i ti si najeb'o. Mogu da ih branim ceetvrtinu ili dve al' 40 minuta nema teorije. Jedino da vidim da nastavimo sutradan.  Smile

Skok branis tako sto odes u opcije i smanjis slider za njihov ofanzivan skok na neku pristojnu cifru na kojoj imate isto skokova. Ja sam recimo smanjio na nulu  Smile i sad smo tu negde, po desetak i ja i oni. Za Haslema ova nula ne vazi.

Znam par akcija. Ima jedna gde Rus uvek zakuca al' mi bezveze. Fino mi se krecu igraci i bez akcija. Kirilenko, Lav i Kaningem pogotovo.
« Poslednja izmena: 17. Feb 2013, 16:41:58 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
je l menjao neko slajdere za kos uz faul?
strasno je ovo sto su napravili, covek ne moze zicer da pogodi ako je prethodno fauliran  Smile
ponekad pogode durant, kobi i kompanija. ali ponekad
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Tako je bilo i na ranijim. Kad napraviš faul ne mož da pogodi... al desi se nekad.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
znam zato mi i dodje da menjam slajder, al bojim se da ne bude jos gore pa da pogadjaju stalno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
HTC Sensation
Ja te slajdere nikad ne diram,kako je podeseno tako i igram jebemliga..

Neeeego,jebo mi komp kevu,ne znam sto,bio razmak izmedju tekmi jedno 5 dana i kad sam kreno da cepnem sledecu tekmu a ono sok,on mi trejdovo pola igraca,nemam autosejv nemam nista,a on mi mamicu mu jebem prodao Cendlera,Mekgija,Mozgova,Furnijea i Ajzeu Tomasa,u ekipi mi Teri,Prins,Bass i Pol Dzordz. Uglavnom ispalo da imam jednog pleja i ni jednog centra a ostalih ko govana,uzmem tu nesto da budzim i na kraju skrpim ovako nesto,ja sam bas zadovoljan iako sam po overalu losiji

PG Loson,Ishmael Smit  Smile nikad cuo za baticu al kao nije los..
SG Igudala,Dzordz
SF Prins,Galinari
PF Farid,Bass,
C Vucevic,Mahinmi..

Jebiga,ovo je najbolje sto sam uspeo i mnogo sam zadovoljan,oljustili smo Dalas i Cikago u gostima,mnogo sam popravio skok,a Farid je silovo Cikago sa 20 p i 15 skokova...jea  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Трејдуј Пронса за бекап двојку и ватра.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Posluso Emptija i trejdovo Prinsa,mislim da sam dobro prosao a moj salary cap jos bolje,umesto Prinsa (21M) sam doveo Geri Nila i Splitera koji zajedno nemaju platu 6M,dobio rezervnog SGa da menja Igudalu onih 5-6 min sto ovaj odmara a na trojci imam zestoku konkurenciju izmedju Dzorzda i Galinarija. Konacno sad i sa Spliterom sam se ugojio pod kosem tako da na poziciji centra konkurisu Mahinmi,Vucevic i Spliter pa cemo da vidimo ko je tu lepsi.

A srecan sam i sto Bass vise ne mora da glumi centra vec sam ga vratio na prirodnu PF poziciju da gusla sa Faridom. Do jaja mi je skockana ekipa,ipak i dalje se desi mnogo losa pertija pa smo tako pukli od NY,jebiga tamo ne znam koga pre da cuvam,ili svi dobro sutiraju ili svi skacu mamu im jebem ne mogu sa njima.

Odro Detroit,Indijanu,Milvoki...sledeca sa Portlandom. E da,pokuso sam protiv Detroita na superstar...i samo pokusao.

Brzo sam se vratio na ol star...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ja ću sad da probam na hol of fejm sa Denverom ili Njujorkom. Videću koga ću.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Posluso Emptija i trejdovo Prinsa,mislim da sam dobro prosao a moj salary cap jos bolje,umesto Prinsa (21M) sam doveo Geri Nila i Splitera koji zajedno nemaju platu 6M

Тоето. Прошо си феноменално.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 23:34:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.