Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:00:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K13  (Pročitano 59952 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Sreca u nesreci.Kapiram da bih te resio sa nekim Sarlotom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

His ''AIRNESS''

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pozdrav ljudi, imam jednu zanimljivu pricicu...

Dakle, igram association sa Knicksima, hall of fame, default game style, 5 minuta quarter i lepo pocnem. Uglavnom pobedjujem, u jednom trenutku i win streak je bio 9, poneku izgubim ali razumem sve je u redu, i onda oko pola sezone pre all star breaka, samo pocinjem da gubim, losing streak 3 pa dobijem, losing streak 4 pa dobijem jednu i prodje pola sezone ja jebeno gubim, dakle imam utisak da je citava igra skriptovana da lakse pocnes association a kad je pred pola i oko pola sezone pocnes lepo da gubis, i gledam ja statse nije mi jasno nista: Imam league leading scorera Karmela sa 27 poena po mecu na 66%FG (dakle 5 min cetvrtina!), Stodemajera sa najboljim FG u ligi 71%, konstantno visok FG na utakmicama. Ali me svaku, ponavljam svaku tekmu protivnicki tim nadskoci za vise od 5 rebounda, to najcesce bude oko 10 i vise ali retko nekad se desi da to bude 5,6,7. Imam Cendlera (Rebounding 99), Stodemajer (Rebounding 85) i nije mi jebeno jasno zasto se to desava? Znaci ne kontrolisem njih u paintu kada treba da se hvata rebound, lepo oni automatski skacu ali protivnici jednostavno samo hvataju lopte ko kruske, i na 5 min cetvrtina tih 10 tak rebounda predstavlja jebacku razliku. Gledam ja team stats: dzaba meni da sam 1st u scoring per game, 1st u FG, 1st u assists, 1st u steals, 1st u 3point percentage, kad sam 30th u Rebounding hahahahahaha. Pa se pitam, da li je neko od vas primetio nesto nalik ovome? Znaci stvarno nije fora, nerviram se zbog ebene video igre, da li kompjuter hoce da balansira to sto ih ja razvaljujem po scoring i fg pa me nadskacu, e zamislite kad mi Luke Ridnour upadne u reket i uhvati skok u napadu  Smile Igram protiv Clipersa i na kraju oni zavrse za 72%FG... Kako tako naglo mogu poceti da gubim vise nego sto pobedjujem kada imam odlican procenat iz igre? Moj utisak je da je video igra skriptovana da se to desi ako je potrebno da ne bih izdominirao sezonu. Jednostavno sam morao ovde da rage-ujem i da podelim ovo sa svima vama da vidim kakvi su vasi komentari i da li se nekome desava nesto slicno.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Jos 6 utakmica do kraja regularnog dela. Treci na Zapadu sa Minesotom i idem na Finiks ili Kliperse. Prebacio na Superstar, moze da se igra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Jos 6 utakmica do kraja regularnog dela. Treci na Zapadu sa Minesotom i idem na Finiks ili Kliperse. Prebacio na Superstar, moze da se igra.

Brate sto ne probas na Hall of fame?

Pozdrav ljudi, imam jednu zanimljivu pricicu...

Dakle, igram association sa Knicksima, hall of fame, default game style, 5 minuta quarter i lepo pocnem. Uglavnom pobedjujem, u jednom trenutku i win streak je bio 9, poneku izgubim ali razumem sve je u redu, i onda oko pola sezone pre all star breaka, samo pocinjem da gubim, losing streak 3 pa dobijem, losing streak 4 pa dobijem jednu i prodje pola sezone ja jebeno gubim, dakle imam utisak da je citava igra skriptovana da lakse pocnes association a kad je pred pola i oko pola sezone pocnes lepo da gubis, i gledam ja statse nije mi jasno nista: Imam league leading scorera Karmela sa 27 poena po mecu na 66%FG (dakle 5 min cetvrtina!), Stodemajera sa najboljim FG u ligi 71%, konstantno visok FG na utakmicama. Ali me svaku, ponavljam svaku tekmu protivnicki tim nadskoci za vise od 5 rebounda, to najcesce bude oko 10 i vise ali retko nekad se desi da to bude 5,6,7. Imam Cendlera (Rebounding 99), Stodemajer (Rebounding 85) i nije mi jebeno jasno zasto se to desava? Znaci ne kontrolisem njih u paintu kada treba da se hvata rebound, lepo oni automatski skacu ali protivnici jednostavno samo hvataju lopte ko kruske, i na 5 min cetvrtina tih 10 tak rebounda predstavlja jebacku razliku. Gledam ja team stats: dzaba meni da sam 1st u scoring per game, 1st u FG, 1st u assists, 1st u steals, 1st u 3point percentage, kad sam 30th u Rebounding hahahahahaha. Pa se pitam, da li je neko od vas primetio nesto nalik ovome? Znaci stvarno nije fora, nerviram se zbog ebene video igre, da li kompjuter hoce da balansira to sto ih ja razvaljujem po scoring i fg pa me nadskacu, e zamislite kad mi Luke Ridnour upadne u reket i uhvati skok u napadu  Smile Igram protiv Clipersa i na kraju oni zavrse za 72%FG... Kako tako naglo mogu poceti da gubim vise nego sto pobedjujem kada imam odlican procenat iz igre? Moj utisak je da je video igra skriptovana da se to desi ako je potrebno da ne bih izdominirao sezonu. Jednostavno sam morao ovde da rage-ujem i da podelim ovo sa svima vama da vidim kakvi su vasi komentari i da li se nekome desava nesto slicno.

Smile

To je bag neki..pisalo se cini mi se vec o tome,ne znam da li na ovoj temi.Ima neki patch da se to popravi,valjda...Inace i meni se desava ista stvar i manje vise svim ljudima koji igraju.
Mene npr nervira sto je namesteno da koliko god dobru odbranu igram [igramo isto,5min qtr,HOF] kompjuter ce svaki treci-cetvrti sut ubaciti koliko god on tezak bio pored barsa stajl odbrane..
Do sad nisam nikad zavrsio celu sezonu,uglavnom odigram po 15ak utakmica pa se smorim,pa promenim tim pa ispocetka..tako vec jedno 4-5 puta.
Sad sam sa Cikagom,odbrana beton - dao Denga i pika sa drafta za Grejndzera,Hamiltona,Gibsona i pika za Ibaku i Sefalosu, i Buzera i Robinsona za Shamerpta i Cendlera.Prva pet --> Rose,Shumpert,Grejndzer,Ibaka,Noa :O na klupi Hajnrih,Bogans,Sefalosa,Radmanovic,Cook,Belineli,Radmanovic,Cendler
Za sad sam 4-1,dobila me Indijana dok sam jos ima Denga retarda,mnogo me nervira njegov izbacaj nista ne mogu da pogodim sa njim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56

Brate sto ne probas na Hall of fame?

Probao. Nema sanse da se igra. U napadu kol'ko tol'ko funkcionise dobro ali ne mogu nista da odbranim. Sve pogadjaju. Ono malo sto promase pokupe centri i prikucaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4
To za naglu promjenu u snazi igre protivnika sam i vise nego primjetio kada krene plejof. A u finalu, iako igras na HoF, protivnik pocne igrati na HoF v2 ili nesto tako...uglavnom ubise nogama!
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Citat
Imam league leading scorera Karmela sa 27 poena po mecu na 66%FG (dakle 5 min cetvrtina!), Stodemajera sa najboljim FG u ligi 71%, konstantno visok FG na utakmicama.

Smile

Na koju foru sa Melom ubacis 27 poena za tako malo vremena? Jel' izlazi uopste? Zoves pik i kucas? Kol'ko ti daje cela ekipa?  Smile

Ja igram na 10 minuta cetvrtinu i najvise ppg ima Lav 17.5 pa Pekovic 16.8. Procentat Lava je ispod 48%.
HoF sam probao sad poslednje nedelje sezone, mozda me zato pokidase Niksi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

His ''AIRNESS''

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Nije tesko uopste. Igra mi 15.8 minuta po mecu, imam 2 akcije za njega kod kojih u 90% slucajeva ima open shot i jos sam mu malo povecao shooting atribute onim drill-ovima i vecinu pogadja. I jos jednu stvar cesto upraznjavam, 'on the fly coaching', i samo idem 'Anthony post up', i lepo ga Melo ugura dole i samo ih drkam up and under potezom.

A ja mogu da zakucam samo na alley oop ili kad ukradem loptu u tranziciji kada napadam sa leve na desnu stranu  Smile Zasto to, ne znam ni ja, ali posto igram na tastaturi i dakle kada u isto vreme drzim brzo trcanje, desnu strelicu (dakle kada napadam sa leve na desnu stranu) i sut - igrac ce mi zakucati. Ali ako napadam sa desne na levu stranu to znaci da treba da drzim levu strelicu ali onda igrac nece da zakuca, samo ce nastaviti tracnje, i onda moram da pustim brzo trcanje da bi on samo polozio loptu nekako ako ga do tad ne izblokiraju. Isto tako kada drzim dve strelice u isto vreme, za recimo neko kretanje ukoso prema kosu, ne moze da zakuca, znaci ima taj bag da drzanje tih tipki ne moze biti izvrseno u isto vreme, jedino kada napadam sa leve na desnu stranu i idem pravo na kos...  Cudno ali istinito  Smile

A sa timom belezim prosecno 57.5 poena po mecu, ali zbog skriptovanog rebounding advantage-a, isto toliko i primam, samo malo vise jer se nekad iznerviram kada gubim 10 razlike pa me na kraju dobiju i sa 20-tak..

Da se igra i CPU ponasa kao kad sam poceo sezonu sad bih imao neki skor tipa  40-17, a u stvari imam 30-27..

@Mare ih ti odmah opaki rebuild, dobri su ti to tradeovi, Shump je zakon, samo mu je kod mene rating spao za 7,8 Smile Stavio sam mu u rotaciji da je starter i ubacujem ga u prvu ali nije mi jasno sta se desava..
« Poslednja izmena: 27. Jan 2013, 17:35:12 od AIR#23 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Citat
Nije tesko uopste. Igra mi 15.8 minuta po mecu, imam 2 akcije za njega kod kojih u 90% slucajeva ima open shot i jos sam mu malo povecao shooting atribute onim drill-ovima i vecinu pogadja. I jos jednu stvar cesto upraznjavam, 'on the fly coaching', i samo idem 'Anthony post up', i lepo ga Melo ugura dole i samo ih drkam up and under potezom.

A tako, pa fino. Ja pikam bez zvanja akcija. Imam jednu za Kirilenka ostane mu samo da zakuca al' me smorilo posle dve utakmice. Mogu da mu nakrcam 120 poena.

Dobio u Juti na dva produzetka 138-134. Jebeni Fejvors 10 ofanzivnih skokova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ако земиш престен,у пакету са пекменом кући у Партизан па на ЕЛ прстен  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:00:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.