Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 16:59:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K13  (Pročitano 59937 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4
Imao sam na nekoj od prethodnih verzija, mislim 2k10. Moras da, nakon sto podesis u postavkama da ti niko nije lockovan, snimis izmjene u postavkama...save-save settings, pa load-load settings i onda kad krenes asocijaciju ostace ti kako treba.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2012, 00:59:30 od Vitto »
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Nije mi se desavalo nikada. Probaj da updatujes driver. Nvidia Uputstvo : http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=301261

ili probaj skidrow ver.

Sredio sam stvar. Podešavanja u samom drajveru su bila u pitanju, očigledno. Čačkao sam nešto, sve gurnuo naviše i upalilo je, šta god da sam uradio. Jeste da sam se zezao ceo dan, deinstalirao i drajvere i igricu, pa ponovo sve pešaka, al' dobro...sad bar znam šta je. Smile
Hvala u svakom slučaju.
Elem, igra je sasvim okej. Ne znam s čime bih je uporedio jer prvi put igram 2KNBA, pa me shvatite uslovno. Fizika igre je dobra. Možda me samo malo nervira izvođenje bacanja i akumulacija umora jer na kraju utakmice ništa ne mogu da pogodim, ali dobro. Što se rostera tiče, meni to i nije toliko bitno, ionako će se promeniti do kraja sezone do neprepoznatljivosti. Sviđa mi se što su tu neke klasične ekipe koje su mi mnogo drage. Možda malo fali i ono što se nekada na NBA LiveTu zvalo Dynasty Mode, ali okej. Sve u svemu, vredi.
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Malkine, si skinuo igricu jebote?
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Koliko stavite game speed?Nesto mi je mnogo mrtvo na 50 nisam dirao nista...igraci su mnogo kruti i svi imaju sut kao da su rahiticni ala Shawn Marion...Dosta drugaciji od proslog,ali nesto mi nije bolji .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Kod mene je na 54.

Izdali novi roster peč a ko da nisu... opet fali većina igrača iz Evrope odnosno Frilend, Šved, Teletović, Klaver, Priđoni, De Kolo itd. Mislim da je tu samo Šengelija. Nisu ama baš ništa promenili... sem što su ubacili Rašida, Šengeliju i još neke američke rukije. Nema na primer ni Sakrea i Džonson-Odoma iz Lejkersa. Ma užas.

Nije mi jasno sve to...
« Poslednja izmena: 01. Nov 2012, 14:54:20 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

бубили

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4071
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia c5
Zasto meni nece save, i uvek mi trazi na pocetku my player account?
IP sačuvana
social share
''s  ljudima sličnim nama sve je pozitiva
tenzije nema i nema agresiva
jer preko dana od blamta slika mi se manta
a uveče kad se raskantam spavam ko zaklan''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Što više igram sve mi se više čini da je igra teški fušeraj.
Dodavanja su katastrofa, recimo. Prebacujem ljude za njihovu visinu iz čistih pozicija a imam sasvim solidno dodavanje.  Smile
Čini mi se da šut i krađa lopte, recimo, uopšte nemaju veze s tim kako se izvode, već da je uspeh poprilično slučajan.  Smile
Pet dana mašem rukom da izbijem loptu čoveku koji mi je dribla bukvalno ispred nosa i ne mogu da mu je uzmem, a onda se on okrene "na kant" i ja, kao, izbijem loptu u trenutku kad je to najteže uraditi u stvarnosti. Šut je već posebna priča. Jebem liga ako znam kako su oni što su pravili ovo zamislili to. Potpuno random!
Takođe, ako dodajem loptu nekome, a slučajnmo je neko usput samo zakači, a ona ipak stigne do onog kome sam dodao, komp kaže "bad pass", smanjuje mi se "teammate rating" i ne priznaje mi se asistencija. Smile
Takođe, igranje nogom nekad jeste a nekad nije igranje nogom! Smile Smile
Publika, treneri, čirlidersice i, generalno, grafika 3d modela: očaj živi.
Toliko sitnica ima koje su mogle da ovu igru toliko boljom učine a nisu urađene samo zato što je neko to prevideo u žurbi i/ili neznanju. Morali su da izbace igru usred leta, kreteni. Žalim one koji su dali pare za original.
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

бубили

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4071
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia c5
Dobro, ne svidja ti se... a zasto meni nece sejv i trazi mi da pravim account pri svakom startovanju? skinuo sam neki generator ali ispostavilo se da je to laz i prevara...
IP sačuvana
social share
''s  ljudima sličnim nama sve je pozitiva
tenzije nema i nema agresiva
jer preko dana od blamta slika mi se manta
a uveče kad se raskantam spavam ko zaklan''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Pa i meni traži da pravim acc na svakom startovanju i jednostavno ne prihvatim licence agreement i onda je sve normalno.
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4
idite na nbaspot.com, imate  zamo crackfix za to na pocetku, meni k+toliko i ne smeta, oduzme mi 2 sekunde vremena.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2012, 23:40:59 od Vitto »
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 16:59:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.