Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 23:14:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K13  (Pročitano 59718 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC Sensation
Nego bre...mislim da sam konacno skockao ekipicu,uigravamo se polako,istakao bih dva meca vredna paznje u poslednje vreme prva protiv Njujorka a druga protiv Bruklina.

njujork je iznenadjujuce los iako ima standardan roster al im je odnos 11-22...ali ja znam da protiv njih uvek tesko igram. Jebiga Karmelo me drnda uvek,a ako ne on onda Sampert ili sad neki Braun ili S.Dz Majls...koga sam ja inace tamo trejdovao u nekoj kompenzaciji i pojeo govno jer je dobar igrac  Smiley 1

Uglavnom,prangijamo se celu tekmu,jebu oni,jebemo i mi...uglavnom ja cesce vodim,oni stizu i tako...na sredini trece cetvrtine napavim neku razlikicu,krenem polako vec da pravim plan da privodim kraju..tako i biva i toko polsednje cetvrtine i sve je bilo skroz do jaja do poslednjih minut,gde ulazim sa laganih 7 razlike...a onda Igi promasuje zakucavanje,Mo Vilijams izlazi u aut,oni daju naravno u svakom napadu poene i da skratim,6 sekundi do kraja 3 razlike za mene. lopta za njih i ja onako iskusno ko sto me je Dule Vujosevic ucio cekam da predju pola i pravim namerno faul i svesno idem na penal zarsnicu...normalno na 3 sekunde ja pravim faul,jos nisam u bonusu,lopta se izvodi na pola za njih,ja Pekovicem masem i ometam onog da izvede i odlicno to radim,majstorski uspevam da odradim tako da Felton dobija loptu skoko kod njihovog kosa...oladio sam se....Felton krece ka mojoj polovini,pravi kao neki bezupsesni driblin,ja ga cuvam sa Pekovicem zbog banane,on se baca u fejdvej i pogadja mamu mu jebem da mu jebem.

U produzecima izgubim...mnogo sam popizdeo....

Bruklin

Je tim koji nikad nisam jos do sad pobedio,ne odgovaraju mi ni Deron ni Dzonson za cuvanje,urnisu me..a i ako slucajno promase pokupi Lopez i skuca me. Medjutim,udjem u mec naostren do jaja...Igudala se istripovo da je difens men i krenuo da terorise Dzonsona,ipak deron me jebo u glavu. Medjutim da ne bude da oni igraju protiv neke tamo slabe ekipe iz denvera,meni se povampire Mo i onaj ruki sto sam ga uzeo u kompenzaciji centar,tip se zove Robins...

Majku ti jebem sta su radili,ono jos nisam doziveo....doziveo sam na primer da pre 3 tekme Orlandu na 7 min cetvrtina ubacim 96 poena(prosek oko 67)  ali ovakvo prskanje nekih igraca jos nisam video. Nije to na kraju izgledalo da su njih dvojica imali po 100 poena ali sta su pogadjali,kako je ovaj krao lopte a ovaj skakao i lupao banane+poene koje su davali je bila fantazija. Mo je bio bar 3/4 tekme onako ona ikonica vatrica,ultra nalozen. robins je lupio Bruku bananu ko Ziba drugi tempo nekad...vratio je u kos aut ispod njhovog kosa  Smile

Na kraju najsladja pobeda ove ekipe sa odlicnih 16 razlike nad odlicnim Bruklinom koji je drugi na Istoku odmah iza Majamija,...

Mo Vilijams opravdava ocekivanja,u poslednje vreme je cak bolji i od Igudale,Robins polako istiskuje Pekovica iz petorke i krade mu opako minute,mlad decko ima snage ko zivotinja...skocan,brz,moze da igra i cetvorku lagano.

Moram da pohvalim i bareu koji je dzoker total soker...Iljasova za sada samo u odbrani sluzi za skok,ali imam strpljenja ja za njega.

Opet mi se igra igrica  Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2013, 19:34:11 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Zanzibar
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Nokia 701
Ljudi moji imam jedan problem. Instalirao sam NBA2k13 na laptop i trza mi.
Intel Core 2duo 2.4GhZ
2GB RAM DDR3
VGA 1GB

Stavim rezoluciju na 600x400 i sve detalje na low i opet mi stopa? :S
IP sačuvana
social share
Treat her like a queen, fuck her like a slut!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"Зашто не бит' обичан, вољет' мале ствари, зашто свако мора бити главни?..."
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Нико није бескористан. Свако може послужити бар као лош примјер.
"За Партизан ништа није готово. Партизанов рекорд није не знам колико побеђених утакмица, него 13 узастопних титула."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung SGH-E590
Dobio sam poziv za takmicenje u trojkama sa Adamom Morisonom, steta sto za PC nema opcija da stvarno ucestvujem. Smile
Trenutno imamo skor 18-35! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

His ''AIRNESS''

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Opet nisam pisao neko vreme jer sam igrao ovu drugu sezonu sa Niksima, i vodim Indianu u plej ofu 3-0 i izgubim 4-3 i ispadnem u first round haha Smile

E sta sam sad uradio, nova sezona, ja rek'o ajde neki rebuild nesto, i resim da dovodim igrace sa Balkana ex-yu fazon Smile I mnogo je ekstra sad, ovo mi je tim:

-1:Shumpert
-2:Ivan Rancic (hrvatski rookie iz druge sezone)
-3:Carmelo
-4:Thomas
-5:Pekovic (dadoh Stodemajera u nekom lepom trejdu za njega)
-Tony Parker
-Rok Drobnjak (slovenski rookie iz druge sezone)
-Luka Jovanovic (slovenski rookie iz druge sezone)
-Darko Milicic
-Peja Jeremic (moj 27. pik iz Srbije koga nameravam da nabijem da bude rookie of the year Smile za sada sam primetio da mi ide extra pik i rol igra sa Rancicem i Jeremicom i predvidjam im strasnu buducnost Smile)
-Speights
-Vesely

Posto igram na 5 minuta cetvrtinu, sada dakle ovim starterima opet malo smanjujem minute i povecavam ovim rezervama i tako bas lepo cepam, ne moram sa Carmelom da dajem 30 poena svaku Smile
Tek sam na pocetku ove trece sezone, skor 3-1, ali nadam se da cu uspeti da odrzavam igrace srecnim i da ce mi ovo dobro ici. Nameravam da dovedem Dragica, ali ne znam sta cu imam ekstra Shumperta i Parkera, tu su naravno te vizije za neke 2, 3 sezone da ceo tim bude ex yu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Njihov sjaj je bio plav, mutan i čedan, Sjaj more

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung starII
Kako Air jaca koloniju Balkanaca u NBA-u.  Smile Smile
Ja igram sa Bobketsima druga sezona posle prstena, u trci sam za plej off.

PG : Kajri Irving i Toni Daglas i jedan fejl ruki
SG : Gerald Henderson i isto takodje fejl ruki, ali i Kori Bruer
SF : Nikolas Batum i Omri Kaspi
PF : Patrik Paterson i Endru Nikolson
C : Bogut i Mulens

Nadam se jos jednom prstenu, ali sam se sjebao kada sam izvrsio jedan glup trejd, dadoh sve pikove za mentola Badindzera.
IP sačuvana
social share
MVP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Ja igram sa Bobketsima druga sezona posle prstena, u trci sam za plej off.
Mora da igras na hall of fame. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Njihov sjaj je bio plav, mutan i čedan, Sjaj more

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung starII
Pa i igram. Burn noob.
IP sačuvana
social share
MVP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

His ''AIRNESS''

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Poznajem decka i igra na HoF, nema veze sto je sa Catsima, zna da igra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Завршио трећу сезону. Били трећи на истоку, прошли Кетсе и испали од Нетса 4:0. Тренер је ментол.

Слободан сам. У заинтересованим клубовима нема Кингса Smile
Отишо у Финикс, убедљиво, убеееедљиво најгору екипу у лиги. Играча преко 80 немају ниједног.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ja uzo Orlando i 3-1 u prve 4 utakmice. Skroz dobru ekipicu imaju. Mo Harkles jebač kevi.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 23:14:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.