Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 09:07:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K13  (Pročitano 59409 puta)
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung Galaxy S III
Kako ne postoji dribling ? Igram sezonu sa Chicagom i eto driblam sa Rouzom bez problema. Odlicno je odradjen.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Na tastaturi igraš? Kako se radi? Jel ima određeno dugme ili mora uz dugme za dribling da se stisne još nešto?

I kako se radi pomeranje noge dok stoji sa loptom, dete mu?
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4
Kako sam ja skontao, cluch dugme je sad gdje je na prosloj bio fake pass, tako da sad u napadu na to radis finte iz posta, naskok itd, a u odbrani se postavljas za faul u napadu. A sto se tice driblinga, mnoge driblinge igrac sam radi, ali mnogo su bolji na tipke za dribling, imas u kontrolama to da namjestis, s tim da ces morati da koristis jos 4 dodatne tipke.  Smile Npr, na jednu radi oklijevanje, na drugu probaci loptu iza ledja, a ako povezes brzo tipke za promjenu, uradi lijevu i desnu prednju promjenu i lomi zglobove Smile Glavne kontrole na tastaturi su mi na A,S,D,F i LShift za sprint, tako da sam driblinge stavio dvije gore(W,E) i dvije dole(C,V). Kad podesis idi na freestyle trening da se malo naviknes.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung SGH-E590
Dribling je na analog tako da mi botovi sa tastaturom moramo da koristimo 4 dugmica za dribling. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Koja filozofija jebote. Zajebi. Igraćemo bez driblinga.

Krenuo asosijejšn sa Hornetsima i u prvoj dobih vrlo jadni Orlando na jedvite jade, iako sam vodio celo drugo poluvreme oko 10ak razlike. Na kraju 95:93 na Ol-Star.

Gordon 22 poena i po 8 skokova i asistencija Smiley 1 Dejvis dobio šes lični Smile ljomber svaki drugi pokušaj da udari bananu potegne lika u glavu Smile Vaskez je isto dobar.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung SGH-E590
Jao koliko me nervira igrica, razvalicu tastaturu. Smile
Skoro u svakoj utakmici odigram sasvim solidno prvo poluvreme, a onda u drugom krene sve najgore da se desava. Ja nista ne mogu da pogodim, a komp me demolira. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4
Боли вас уво, бар можете да играте. Никако да решим овај проблем што одмах по уласку у игру изађе.
Provjeri PP, ako se vec nisi snasao.  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
ja na ovu igru ne mogu da se naviknem.. odbrana se igra katastrofalno i ako uspem da ih nateram da promaše, šanse su 80% da će mi uhvatiti loptu u napadu, što je još gore nego u 2k12.. reakcije igrača su takodje mnogo spore, treba im skoro sekunda da se pokrenu za skok ili blokadu i sve se uglavnom završava bezuspešno, a da ne spominjem što računar skače kroz mene, otima mi loptu iz ruku za skokove, kontre realizuje u 90% slučajeva pa makar ja imao i 4 igrača u odbrani, uglavnom ih ne diram zato što će mi svirati faul uz koš.. i preko svega toga, igra je sporija od prethodne.
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung SGH-E590
Ali zato LeBron kad krene na prodor odgura tri igraca iz reketa i zakuca monstruozno! Smile
Moraju slajderi mnogo da se menjaju...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4
Da, i ja sam tu malo mjenjao, povecao sebi skokove malo, i u napadu i u odbrani, smanjio blokade i sebi i kompu i jos neke stvari, sve pomalo doradjujem. A reakcije igraca definitino jesu sporije, sto onda ove vece atlete cini vecim monstrumima, sto je i realnije...ne moze vise svaki drugi igrac posterizirati nekoga. Takodje u vecini slucvajeva je tesko igrati odbranu, mozes igracu zaustaviti par driblinga, ali ce te eventualno proci. Ani npr. kad igras odbranu sa dobrim odbrambenim igracem( Artest) mozes bilo koga strpati u džep na bar 2 ili 3 cetvrtine ako se potrudis. Igra je realnija po meni, samo treba dosta navikavanja. Vec sam se driblinge uhodao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 09:07:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.