Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 10:53:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K13  (Pročitano 60139 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Bolje da nisi. Stavi neprobojno staklo ispred monitora, pucaces u njega za dva dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
HTC Sensation
Maaa vec sam vido foru za ofanzivne skokove...jebo ti ono,ne mozes kos da zagradis,jos sam standardno uzo Denver,,,pa kako bre neko da mi skoci pored Farida i Mekgija,Cendlera i Igudale bre,eeeej?
« Poslednja izmena: 07. Feb 2013, 00:04:56 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
U poslednje dve, pobeda nad Sakramentom 99-90 i poraz od Milvokija mnogo. Obe kući. Elis dao ravno 50 poena i to mu je rekord karijere. Prvo ga je čuvao Lu Vilijams. Posle toga Heris. Posle toga Ligins a posle toga Smit. Niko nije uspeo da ga sačuva. Horford pokidao Sakramenta. Imao 15 skokova od kojih 8 ofanzivnih. Protiv Milvokija slabo, samo 6 skokova. Jebiga, ne može protiv Sandersa, koji je imao 13 skokova i Dalemberta... paste sad... 12 skokova za 13 minuta. Ja kapiram da je on sinoć napravio rekord svih rekorda, al brale nemoj to da mi radiš.

Trenutno sam na 12-10 i 6. u konferenciji. Kući 10-4, van 2-6. Ide mi malo teži raspored. Šarlot kući, Majami na strani, Minesota na strani, Majami kući i Memfis na strani. To je do kraja januara raspored.

I dalje se razmišljam dal da produžim Herisa. Uštedeću oko 5 miliona ako ga ne produžim. Ima on dobrih utakmica, sasvim solidno igra. Za 19 minuta u proseku daje desetak poena uz procenat oko 44%. Ali guši Džef Tiga. Ko kec na desetku bi mi došo jedan dobar cetar u of sezoni, pred start naredne. Dao bih mu sve što imam, a posle pokupio neke veterane da ulaze sa klupe.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Зато лепо запикате мај карир..... и нервирате се подједнако.

Хау хард из ту финиш ен елиуп? Метер му јебем па сваку текму ми на то избаце 2 асистенције, а да не причам колико параплегичар Робин Лопез куждраву му матер јебем не уме да погоди зицер кад му спакујем. Једино да му и на табли фломастером нацртам коју тачку да погоди.
И не знам који је курац тренеру, Обрва и Гордон играју мање од 20 минута по мечу.. немам с ким да играм. Пушта усраног Риверса на плеја да дивља, ја на двојци немо посматрам како усерава сваки напад а онда ми куцају преко главе у контри.

Диго сам се на 70.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2013, 02:28:37 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
немам с ким да играм
Kako ovo zvuči jebote Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Како звучи?

Завршио сам ово горе писаније и крено против Хјустона. Ео већ полувреме. Одигро сам укупно 2 минута од 24. А ушао сам са клупе 4 пута Smile Јеботе одиграм по један напад и врати ме на клупу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.13
simonovicu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Smile Smile Smile Smile

Значи скочиш и само убациш лопту коју сам ту наместио поред обруча. Само је пипнеш и она уђе. И ја добијием асистенцију и трипл дабл и победимо. јебени Амину.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Прво полувреме против Никса, 73:63 водимо.

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Naci,ubedljivo najrealniji sketba je bio 2k11,ali ubedljivo...

Ovaj su bas dosta ubrzali i dozvolili da se metne 1000 poena ako igras run&gun...eo ja sam uzeo Denver i oni imaju 20 i neku odbranu u ligi al su zato jebaci u napadu...3. i tacno nikako drugacije od trci pucaj i ne mogu da igram,jer krsteno napad ne mogu da odbranim...

Ili da uzmem Cikago ili Indijanu pa da igram ko CSKA  Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2013, 13:01:57 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 10:53:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.338 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.