Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 02:10:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K13  (Pročitano 59964 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC Sensation
Pa da si otiso kod njega da te uci pikenrol pa i ajd...Stokton nikad dribling nije imo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.50
ovako zanima me dali moze da se promeni brend patika, imam jordan patike a sada bih hteo nike,uzgred cetvrta sam sezona?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
За ову игру је пуно дати 10 еура за ову игру. Ја ову игру играм бесплатно ову игру

Smile

Nemam dribling. Igram bez njega. To može samo na analoge. U stvari, može i na tastaturi, al da si hobotnica.

Dribling radiš na strelice, jednostavno. Di oćeš dideš, tu ideš. Kreneš u jednu stranu pa naglo u drogu. To ti je krosover i tako mož da pređeš igrača. Dobra fora je step-ap džamper, kad kreneš u prodor i samo pritisneš dugme za nazad, batica što te čuva ode po burek, a ti sam na šutu. Naravno, to će da pogodi Karmelo, Toni Alen neće. Ja mnogo dobro to radim sa Luom Vilijamsom iz Atlante. Šuteri to umeju.

Imaš recimo kod igrača kao dodatni skil. U kockicama. Recimo, Kobe ima da je klač šuter, da puca dobro trojke, da sam sebi lako pravi poziciju za šut itd. Ne znam šta još ima sve. Recimo da je igrač dobar u reketu, da je sabijač koji hasluje, koji kupi ničije lopte... pa onda lokdaun difender, anklbrejker, paser, pik-poket, šuter iz kornera itd. Ako imaš to recimo da može sam sebi da pravi šut, onda pogađa fejd-avejeve i te step-ap šuteve. Bruizer je recimo taj sabijač koji ne mora ni da skoči za loptu. Zbaci igrača sa sebe i doiti je. To ima Peković.

I da... nemoj puno da se nerviraš oko ofanzivnih skokova... biće ih puno. Bar 10 u proseku. Skakaćeš i ti, ali manje.

edit: i centri se lako pretrčavaju kad ostane na pleju... a i lakše se trojka daje preko centra.
« Poslednja izmena: 02. Feb 2013, 17:09:48 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Узо сам диграм каријеру. Направио сам чилца од 205, бека шутера. Све је кул ал много ми недостаје дриблинг, фали ми у контри рецимо или кад ми се укаже прилика за продор. Само мали цим ми треба да отресем противника и да се стуштим ка кошу.

Иначе не могу да укапирам полагања и куцања, увек ми се играч избагује кад треба да положи, некако се извије и изломи па лопта једва уђе. А да закуцам нумем.

Исто тако тешко ми је да играм одбрану. Кад противник промени правац мој играч се ротира ко да је на скијама на сред велеслалом падине у сент морицу. Док окрене овај већ очо.. Набијају ми се ту негативни поени, дају ми лако поене играчи које чувам. Сналазим се некако да излазим на линију додавања, ал кад приме лопту то је пола коша.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
У Портланду сам. Већ други пут ми се дешава да ме тренер у току утакмице шета на свих 5 позиција. Ово је друга текма коју сам одлично отворио. Стигао сам до Д оцене. Онда ме ставља на центра па ми Двајт убацује 10 поена и скида не знам нија колко скокова и приде ме још 100 кураца потерало јер не умем да играм центра и сад сам на Ц-. Јебо матер!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
 Smile

Navići ćeš se na čuvanje igrača. 2k je dosta drugačiji od Lajva po tom pitanju. Moraš koncentrisan da budeš. Isto tako, ako igrač ima lošu odbranu, mnogo teško čuva igrača. A fora je što to protivnik prepozna, pa recimo, kad je meni Korver u igri, sve idu na Geja. Dao mi je 29 poena, jebiga. Al zato kad stavim Smita na nisko krilo, Gej ga izduva... al me zato napuni jebeni Elington Smile

Meni je glup taj maj plejer mod. Zajebi bre to. Uzi ekipu i giljaj.

Što se tiče tih izvijanja, hoće to nekad kad predugo držiš dugme ili kad protivnik odbranu odigra dobro. Što se tiče zakucavanja, držiš zajedno brzo trčanje i dugme za šut. Naravno, uz kretnju ka košu, odnosno trk.

Ja sa Atlantom na Superstar imam trenutno 6-7. Ajde bre još neko digra, pa ko onomad da pišemo ovde.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Играћу ја сигурно. Ал прво ово мало, да навикнем ан команде.

Мада неретко се ухватим како после противничког шута ударам по Су да променим на центра и ухватим скок Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nec Vivaz U5i
Pa kako ce te igrati Buregdzije online ako ne kupite oridjinnale?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Mi možemo, zato što smo mnogo najjači.

2 pobede zaredom - Bruklin i Indijana. Obe kući. Bruklina tučem već 2. put. Odgovaraju mi. Sad sa Hjustonom na strani i ne vidim ko može da sačuva bradatog, pošto tu nemam visokog igrača. Jedino Ligins pridošlica iz Tandera da lokuje to.

Odradio sam jedan trejd. 3 ekipe učestvovale - Denver, Oklahoma i ja.

Denver dobio: Zazu Pačuliju, Nika Kolisona i DeŠona Stivensona.
Oklahoma dobila: Kostu Kufosa i Kori Bruera.
Ja dobio: Hašima Tabita, Timoeja Mozgova i DeAndre Liginsa.

Zvuči da je Denver najbolje prošao, al zadovoljan sam. Otero sam ovu dvojicu glavonja koji ničemu ne služe, a imaju solidnu platu, a doveo Hašima koji dosta pomaže pod košem. Ligins je dobar odbrambeni igrač. Ne igra puno, samo u nekim specijalnim situacijama. Odlaskom raspalog Stivensona, oslobodio sam mesto za rotaciju na bekovskim pozicijama - Tig/Heris/Lu Vilijams. Sjajan trio. Tu imam i Liginsa, vrlo solidnog šutera rukija Džona Dženkinsa (stvarno trenutno najbolji ruki trojkaš ove sezone), koji ne igra puno, al kad dobije šansu izbaca te trojke. Tu je i Morou. Timofeja ne razmišljam da koristim. Po meni dobar trejd.

Smit i Horford na nivou. Prvi oko 19 poena i 9.5 skokova, drugi 14 i 10. Lu Vilijams 15, Korver 10. Sad je Kajl isprangijo Pejserse sa 6/8 trojki. Ivan Džonson je legendica. Heris desetak.

To je to zasad. Posle 15 utakmica skor je 8-7 (6-3 kući, 2-4 na strani). Pozicija 4 na Istoku tako da Leri Dru radi dobar poso.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung SGH-E590
Koji ste botovi, igrate bez driblinga. Smile Na kojoj tezini igrate. Pro? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 02:10:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.