Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 20:06:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K12  (Pročitano 43813 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Samsung Galaxy S4
Nista za sad, a mislim da nece ni biti, jer je to, mislim, bas puno posla. Igra se uglavnom sastoji od sitnih .iff ( ili tako nesto) fajlova koji cine igrace i tesko je uraditi patch sa novim ekipama/igracima a da ne naprave hibride, crne ruke, bijela glava i tako ti bagovi.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Sony 
Pozdrav drugari. Smile
Počeh pratiti NBA konstantno već 2 sezone, al' nikako da nabavim igricu. Nisam ni mogao ranije, komp mi jedva podržavao PacMan. Smile Nešto mi se baš zaigra sad, a zadnja koju sam igrao je bila NBA 2008, i onako, bila je OK. Pa ako neko može u inbox da baci link za skidanje NBA 2K11 (provjeren, da ne skidam džaba sa ovim jadnim internetom), jer kako sam pročitao na prvih par strana, po većini nije bilo nekih većih promjena između '11 i '12, al' da '11 najbolja koju su igrali. Smile Hvala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S4
Ne znam gdje si citao da je '11 bolja od '12.  Smile
2k12 je mnogo bolja, to je naravno usavrsena i dotjerana verzija 2k11-ke, ali su dodali mnogo animacija, driblinga, sistem zvanja akcija je poboljsan, a o My Player mod-u da ne pricam!Obje igre su odlicne, ali je 2k12 kompletnija... po meni, najbolja sportska igrica za PC.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Слажем се. Мени су за сваки НБА увек најбитније ставке биле какви су покрети играча. То је доведено, засад, до врхунца.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S4
Sta bih ja volio da ubace kao neki mod, jeste mozda malo neozbiljno, ali bi bilo zabavno...naime, da, kao sto su stavili blacktop mod, da ubace neki gdje se takodje igra 5-5 ili 3-3 ali sa nekim And One potezima i zezancijama i sto je najvaznije sa nekim brutalnim zakucavanjima(a da ih nije tesko izvesti) npr. Blake over Perkins, Wade over Varejao ili Kobe on Dwight  Smile 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6864
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Apple Iphone 13
ee ljudi ajde pocetnicka pomoc....ja sam danas nabavio ovu igru i instalirao.....stvarno deluje mocno ali nekako posle svih onih upisivanja i ulogovanja dodjem do pocetka igrice ali mrka kapa!!!!moj gamepad nece da reaguje nikako i smorio sam se   Smile Smile Smile  kad igram pes ili fifu on radi super a ovde samo 2 dugmeta prihvata br1 i R2 ......ajde ako moze sto detaljnija upustva kako da to podesim posto mi se jako svidja igrica......hvala  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2012, 19:50:38 od provokator »
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S4
Ja igram na tastaturi, tako da ne znam koliko ti mogu pomoci. Ali da pokusam:
Nadji u igri gdje se podesavaju kontrole i ovako otprilike izgleda:
Sto je u napadu pas, u odbrani je da mijenjas igraca, to npr stavis na IKS
U napadu šut, u odbani krades loptu, npr stavis na KOCKU.
U napadu lažni pas, u odbrani take charge(postavljanje da iznudios faul u napadu) stavis npr na KRUG.
i sto je u napadu post up(igra ledjima, guranje) u odbrani je skok i blokada, stavis na TROKUT.
Sprint stavis na R1 i ima jos jedno bitno dugme, CLUCH, to stavis na L1 npr, u odbrani na to dugme igras intenzivniju odbranu jer se igrac spusti u stav, a u napadu na to radis driblinge, korisno je kad ides na polaganje i bacas ally-up.
Bitno je da namjestis i dugmad za kretanje, ono:move left, right, up, down, jer mislim da po defaultu ne budu namjesteni za gamepad.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6864
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Apple Iphone 13
znam druze ali ne mogu da se pohvatam sa komandama......mozes li mi dati neki screen gde tacno da podesim to za gamepad ??? ja udjem tamo u controles ali nista ne razumem kako i sta  Smile Smile Smile bas nista ne razumem....stoji mi igrica instalirana a ne mogu da je igram na tastaturi nisam vican tome....obozavam sportske igrice pogotovu fudbal i basket.....hvala u napred
« Poslednja izmena: 06. Mar 2012, 17:10:51 od provokator »
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S4
prije nego pokrenes igru, ukljuci gamepad u usb port.
Ides na Options-MY controller-sontroller setup.
Tu, u lijevom gornjem uglu biras cime ces igrati/upravljati, a u desnom gornjem mijenjas pogleda na napad i odbranu, odnosno sta dugmad koja si podesio znace u napadu i odbrani. To mijenjas mišem, dok ne konfigurises gamepad.Ja sam na slici namjestio da se igrac krece na analog umjesto na krstic, jer je tako komši lakše kad igramo, a ja igram na tastaturi. Evo ti par screen-ova, pa pitaj konkretnije sta ti nije jasno.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

nba2k12 2012-03-06 20-24-57-22.jpg
(112.85 KB, 1024x640)
nba2k12 2012-03-06 20-25-06-56.jpg
(115.15 KB, 1024x640)
nba2k12 2012-03-06 20-30-01-47.jpg
(69.75 KB, 1024x640)
nba2k12 2012-03-06 20-30-06-71.jpg
(68.25 KB, 1024x640)
nba2k12 2012-03-06 20-30-20-79.jpg
(68.64 KB, 1024x640)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Samsung Galaxy S III
Konacno izasao PC patch 1.01

« Poslednja izmena: 08. Mar 2012, 00:40:53 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 20:06:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.275 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.