Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:01:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2007  (Pročitano 25813 puta)
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
@Bratuc ovaj rezultat je extra. Smile

jbg shteta samo shto se teshko mogu napraviti ovakve statistike sa kradjama u 2007...
Ebote sad sam primetio da Milojevic ima 18 ukradenih. :yikes:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
možda je malo offtopic ali evo jednog pitanja:

pre 5 godina sam igrao nba 2k2 na segi dreamcast i mnogo mi se više sviđao od tadašnjeg nba live-a 2002...potezi su bili skroz realni i igrači fenomenalno urađeni...
sad već vidim da je izašla verzija 2K7 pomenutog basketa ali samo za xbox i ps2
pošto nba 2k7 ne postoji za pc, zanima me da li je nako igrao ovu igru na xboxu ili ps2 i da li može da je uporedi sa nba live-om 2007... ali realno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1

jbg shteta samo shto se teshko mogu napraviti ovakve statistike sa kradjama u 2007...
Ebote sad sam primetio da Milojevic ima 18 ukradenih. :yikes:

inache, ortak je u 2005 imao sa knightom 26.5 ukradenih po mechu u sezoni... zanimljivo Smiley

evo jednog punjenja jakog memphisa Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC HD2
Citat
inache, ortak je u 2005 imao sa knightom 26.5 ukradenih po mechu u sezoni... zanimljivo
Svaka mu cast...Ja sam isto u 5 imao sa njim prosecno oko 17 ukradenih Smiley ...Ne normalno su ga bili napravili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66

pre 5 godina sam igrao nba 2k2 na segi dreamcast i mnogo mi se više sviđao od tadašnjeg nba live-a 2002...potezi su bili skroz realni i igrači fenomenalno urađeni...
pošto nba 2k7 ne postoji za pc, zanima me da li je nako igrao ovu igru na xboxu ili ps2 i da li može da je uporedi sa nba live-om 2007... ali realno Smile
Citao sam opis i napisano je da je 2k basket neuporedivo realniji,potezi,igraci i ostalo.

Na 05 je bilo preterano nerealno uradjena odbrana,i stilovi i blokade.Secam se sa Big Benom 5 blokada po utakmici na 3 minuta u sezoni,ovde je to ispravljeno.Samo sto imam jednu ukradenu loptu po mecu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
izaso neki street nba al ne za pc ,valjda za  ps3 ili x box 360... verovatno ce i za PC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ostavi ti rezultat vidi qudriple double milojevica

a danas sam ja izigrao jednu kvalitetnu utakmicu protiv washingtona evo screen

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

NBA.JPG
(83.16 KB, 800x600)
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 23:23:10 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
premalo ofanzivnih skokova i kradji za tekmu od toliko minuta Smiley

a kako si uspeo da shutesh tek 11 trica za toliko vremena, tek mi to nije jasno Wink

btw, pishe se quadruple-double Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

De ste bili Srbi mili

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 582
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Svake godine, u oktobru, EA Sports izdaje godišnje nastavke svojih sportskih simulacija. Ni ova godina nije bila izuzetak. Ponovo su nam stigli novi NHL, NBA, FIFA, Madden, itd. Kao i svake godine EA Sports obećava velike promene i poboljšanja. Pred nama imamo NBA Live 2007, pa da vidimo kako to čudo izgleda.

NBA serijal ima zaista dugu istoriju. Neki od nas su ga igrali još davne 1997. godine na Sega MegaDrive 2 sistemu. Kako je tehnologija napredovala, tako se i igra usavršavala. Došli smo do 2007. godine i već se polako nazire posustajanje ovog serijala, jer malo toga se svake godine promeni, pa se i sa razlogom postavlja pitanje da li će ovoga puta nešto novo zaista biti uvedeno?

Počnimo od toga šta ovogodišnja verzija ima novo da ponudi. Gameplay je donekle redizajniran. Razdvojena je komanda za zakucavanje i za polaganje lopte, a ostao je prisutan taster za šut, što može ponekad da zbuni, ali se to ipak vežbom može prevazići. Takođe, promenjen je i sistem izvođenja slobodnih bacanja, koji je sada mnogo zanimljiviji. Srž igre čini Dynasty mod, u kojem vodite ekipu čak 25 godina, učestvujete u draftovima, skautujete nove nade, potpisujete nove ili raskidate stare ugovore sa igračima. Jednostavno, sve ono što jedan menadžer NBA tima treba da radi. U ovaj mod uneta je jedna promena. To je takozvani Team Chemistry. Šta je to u suštini? Svaka vaša odluka može pogoršati ili popraviti odnose u timu. Skautujete nekog igrača koji se ne bi uklopio u tim i eto vama pada Team Chemistry-a. Što je on veći, igrači su "raspoloženiji" za igru i pružaće bolje partije. Ostali modovi koje možete igrati su: sezona, obična utakmica, play-off i naravno neizbežni All Star Weekend. U ovom modu prisutna je All Star utakmica Istoka i Zapada, zatim takmičenja u zakucavanjima i šutiranju trojki, kao i utakmica Rookie-a protiv Sophmore-a. Igrači su ažurirani i sada su timovi onakvi kakvi će biti Tokom 2006/2007 sezone.

Pompezno najavljivana next-gen grafika će ovo godine ipak zaobići vlasnike PC računara. Grafika nije loša, naprotiv, izvrsna i tečna animacija u nekoliko navrata može vas navesti da pomislite kako gledate neki prenos prave utakmice. Refleksije i svetlosni efekti su takođe dobri. Međutim, nije to next-gen. Muzika i zvučni efekti su ostali na istom nivou kao i prošle godine, što znači veoma dobri. Komentatori korektno odrađuju svoj posao, sa dosta zanimljivih komentara i opasaka.

Čini se da NBA polako počinje da stagnira. U suštini donosi jako malo novina, a pretenduje da svake godine donosi sve manje. Bar dok EA Sports ne izmisli nove "rupe na saksijama". Ukoliko volite NBA i ako igrate svake godine nove verzije, onda će vam se i ova svideti.  Međutim, ako je ne odigrate nećete nešto preterano propustiti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1

pošto nba 2k7 ne postoji za pc, zanima me da li je nako igrao ovu igru na xboxu ili ps2 i da li može da je uporedi sa nba live-om 2007... ali realno  Smile
Ja imam 2k7 za ps2 igram ga ali je veoma slican ko 2k6 samo sto su izbacili neki 24/7 mod koji je bio ekstra,kao imas svog igraca i vodis ga kroz 1 na 1 meceve sirom Amerike...
Elem 2k7 je meni daleko realnija simulacija kosarke tj. nba utakmice.Sporo,napadi traju po 20 sekundi zato sto se ne moze lako naci resenje u napadu na bilo kom nivou tezine,nema nekih munja tipa freestyle superstars,x-factora itd. vec samo old-school kosarka.Razlika koja se vidi kada se igra je u tome da igraci na neki nacin imaju tezinu tromiji su neopisiva je ta razlika to mora da se proba i sto je najvaznije po meni finte se koriste pametno i kada je potrebno,igrac se pravom fintom u pravom trenutku moze lako izbaciti al je bitno iskoristiti to a sve se radi preko analogne palice i r1 dugmeta dok se ta ista palica koristi i za kretanje,to su oni nazvali neki Iso-Motion.Grafika je nekako lepsa,teksture su glatke,modeli igraca ne toliko lose odradjeni,atmosfera je ekstra docarana igraci pre utakmice ulaze sa trenerkama na zagrevanje pozdravljaju se itd.

Eto mog malog opisa po mom misljenju Nba 2k7 je REALNIJA SIMULACIJA od Nba Live 07 mada je po meni sa default sliderima Nba Live sasvim solidna arkada koja moze lako da prekrati vreme i da natera coveka da zaboravi na isto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:01:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.