Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Navijaci vs. "navijaci" ~ Ubijen zbog dresa Zvezde  (Pročitano 8868 puta)
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson v 600i
mafijoza ne sumnjam da si u pravu i nisam u mom izlaganju konkretno mislio na ovaj slučaj,sto puta je potvrđeno da najneviniji stradaju ali ima gomila drugih slučajeva o kojima novine a ni televizija nisu izveštavali,ja sam konkretno mislio na slučajeve o kojima sam lično upoznat tako da je moja konstatacija da su roditelji krivi na mestu možda čak i u ovom slučajuPri tom ne mislim na Dušanove roditelje nego na roditelje ubice(a) Ono što sam pročitao iz dulishinog posta potvrđuje moju tezu Gospodine LIliću niste vespitali i naučili dete kako treba da se ponaša u civilizovanom svetu
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia 
Nego sta nego tuziti b92,najneobjektivniji izvestaj ikada vidjen,izreziran kao u Milosevicevskoj eri,a cinici,pozivaju se na raznorazne demokratije i slobode ovoga ili onoga tipa.Koliko je pausalna izjava i koliko je smontirana sa jednim ciljem,govori i cinjenica da momak koji je takodje povredjen u napadu podivljale horde nije uopste iz U.C. prebacen na VMA ili odmah tamo odvezen.Momak je prekjuce pusten iz U.C. na kucno lecenje i u vecernjim casovima je sa roditeljima dosao u stan pokojnog Penic Dusana sa svojim roditeljima da njegovi roditelji izjave saucesce,u jednom trenutku je radi jakih bolova otisao do kupatila kako bi popio neki analgetik i kako je bio nervno rastrojen,uz lek je popio i cist medicinski alkohol od 98% koji je stajao na polici iznad lavaboa a sluzio je za ciscenje rana,jer ga je cesto koristio otac pokojnog koji radi posao gde je cesto izlozen povredama ruku i alkohol je prosto stajao tu u prirucnoj apoteci.Radilo se o neznatnoj kolicini,ali taj alkohol(tzv. cist)je izuzetno opasan jer jako brzo ulazi u celije itd.Momak se nadalje onesvestio u kupatilu i nakon sto su uvidevsi da ga nema,posle 5 min.roditelji i prijatelji su razvalili vrata kupatila,izvukli ga u nesvesnom stanju i zvali Hitnu pomoc,koja je J.K.prevezla na toksikologiju VMA.

Jel' to bilo tesko proveriti,a ne spekulisati i dati ljudima povod da sa pravom razmisljaju zasto je momak prevezen na VMA,a mogu postojati dva razloga:vojni je osiguranik ili je bio u alkoholisanom/drogiranom stanju pa je tamo odvezen na ispiranje.Kao plod takvog razmisljanja ljudi sigurno slute:pa da,bili su pijani i izazvali/vredjali momke i dobili zasluzeno,a to sto je Dusan Penic poginuo,eto,nesrecan slucaj.

Sve od pocetka je jedna velika proizvoljna izmisljotina od strane velikog broja medija.[b][/b]Straaaaaaaashnooo...
IP sačuvana
social share
Ovo je ime maloga decaka,koji je izrastao u najveceg neprijatelja Srpskoga naroda u novijoj istoriji..
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia 
@doc.dr,nisam"mafijoza" nego malijoza ili Mali Joza Smile

Slazem se da su u mnogo slucajeva roditelji krivi,ali ovi jadni ljudi(roditelji P.D.)Dragan i Ruzica to sigurno nisu,ako je neko davao maksimum u vaspitavanju dece,oni to jesu.Nadam se samo da ce se neko zaista zapitati gde je to pogresio u vaspitanju,Penici se nemaju sta pitati.
IP sačuvana
social share
Ovo je ime maloga decaka,koji je izrastao u najveceg neprijatelja Srpskoga naroda u novijoj istoriji..
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
A ti Anea ponovo stavaljaj naslove vesti o kojima blage veze nemas i pravi se pametna. Zbog takvih kao sto si ti ova zemlja i jeste u kanalu. Smile

Meni je od pocetka vest mirisala na neistinu. Sukob je bio u 6 ujutru u kladionici? Zar kladionice rade 24 sata?

Neka mu je laka zemlja.

Ako je zbog mene u kanalu, zbog vas sigurno iz tog kanala jos dugo nece izaci... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia 

Ako je zbog mene u kanalu, zbog vas sigurno iz tog kanala jos dugo nece izaci... Smile
Citat

Izvini,kojih to "nas"???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Cini mi se da se tebi nisam obracala...  Smile

I ne pisi poruku za porukom... postoji opcija Izmeni...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia 
Moze tebi da se cini ili pricinjava sta god hoces,ali za pocetak bi bilo ljudski da se izvinis ljudima zato sto si nasela na neproverenu i "montiranu"vest,i ono sto najmanje mozes,da u saradnji sa adminima promenis naslov teme,tako bi verovatno ispala drugacija od ovih sto su tu vest i objavili.

Sta da izmenim kad na jednu moju poruku ti postavljas pitanja i provociras,da ja moje postove stavim na prvu stranicu,a ti kao mod da pises svoje nakaradne istine u 105 postova,jel?

Izvoli brisi,banuj,ako zelis...

ps.po treci put menjam,izvini admine sto te degradirah,prepucavanje ne zelim,nije mi to manir,vec samo istinu.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 21:18:01 od malijoza »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Ne pada mi na pamet ni da se izvinjavam, ni da menjam naslov teme...
Ako imas zamerki, tu je uvek forum Pitajte ~ Predlozite ~ Prijavite gresku, opcija Prijavi moderatoru...
Ne vidim zasto dizes tenziju i trazis prepucavanje...

PS. Ja sam admin...

Citat
Sta da izmenim kad na jednu moju poruku ti postavljas pitanja i provociras,da ja moje postove stavim na prvu stranicu,a ti kao mod da pises svoje nakaradne istine u 105 postova,jel?

Izvoli brisi,banuj,ako zelis...

ps.po treci put menjam,izvini admine sto te degradirah,prepucavanje ne zelim,nije mi to manir,vec samo istinu.

Da si odvojio tri i po sekunde svog vremena i procitao moje postove sa ove teme, mozda bi i shvatio zasto je naslov takav...
Ja da treci put objasnjvam necu...
Takodje, to sto sam ti rekla da koristis Izmeni ne znaci da moras da mi odgovaras u jednom postu, vec da ne pises dva svoja posta za redom...
Da objasnimo to idiot friendly: tvoj post - neciji post - tvoj post...
I na kraju... jos jednom... nemam ambicija da se raspravljam sa histericnim ljudima... postoji nacin na koji se iznose zamerke na rad modova, a jedan od nacina nije verbalno izivljavanje nad njima...  Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 21:24:43 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia 
To ko je histerican moze se videti po tvom "histericnom odgovaranju"na svaki post,izgleda da ti imas malo problema sa egom,a/
A ja sam proveo ne tri,nego malo vise vremena na "tvojoj"temi,i vise nego dovoljno,a sad pisi i informisi ljude "objektivno" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Citat
To ko je histerican moze se videti po tvom "histericnom odgovaranju"na svaki post,izgleda da ti imas malo problema sa egom
Ti si histerican, ona je smirena i radi svoj posao... sto ce reci prenosi vesti, prati teme i upozorava ljude da se drze pravila. Da li se to tebi ili nekom drugom svidja.. apsolutno je nebitno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.