Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Navijaci reprezentacije Srbije iz Republike Srpske!  (Pročitano 18629 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson w700
Zato sto ne valja jer RS ce uvek biti Srbija.

Srbija Srbima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

vojvode doboj r.srpska

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia n70
Pa Keno papcino sto ne bi ti navijao za Srbiju.Ja sam iz Doboja i navijacka grupa iz Doboja Vojvode 1990 nas oko 60 isli smo organizovano na tekmu protiv Bosne.Bili smo na jugu odmah do gostujucih navijaca...Bilo je ludilo sta smo im sve radili mislim da ce se to tesko opet ponoviti ali sta je tu je..
Srpska u srcu,Bosna na k...u
IP sačuvana
social share
jedna je srbija kurvi je mnogo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Burek zajebant

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1546
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung sgh e720
0k navijaj za koga hoces ali se onda nemojte vi srbi (gradjani srbije) bunit sto BiH ima navijace u sandjaku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
0k navijaj za koga hoces ali se onda nemojte vi srbi (gradjani srbije) bunit sto BiH ima navijace u sandjaku
A jel mislis na na ekipu Torcida Sandzak, ili mislis uopsteno na ljude u Sandzaku, ili mislis na nesto trece? Dosta je dole kompleksna situacija, tako da sigurno ne navijaju svi za BiH (cak mislim da i u okviru TS ima onih koje uopste ne zanima nikakva reprezentacija). Sto se tice TS oni vise tesko da mogu da budu respektabilna navijacka ekipa, nemaju vise brojnost kao pre par godina, nema ih na gostovanjima,... Jedino sto je dobro kod njih je sto su se manje vise okanuli politike (koliko sam ja primetio ne nose vise transparente tipa: islam, dzihad, i slicne gluposti) i sad su vise u klasicnom ultras fazonu (tj. bar se trude da budu). Aj ako te ne mrzi napisi dal si mislio na njih ili na nesto drugo, pa da prodiskutujemo detaljnije.

Samo glupo je sto uopste poredis stanje u Srbiji i stanje u BiH. BiH je ipak drzava zasnovana na principu konfederacije, dakle Srbi su konstitutivan narod i imaju svoju teritoriju (RS). Dakle, ne mogu navijati za Bosnu kad se zna da reprezentacija Bosne predstavlja onaj drugi entitet. Pa cak i pripadnici tog drugog entiteta (Hrvati) tesko da navijaju za Bosnu vec navijaju za Hrvatsku. Znaci sasvim je normalno da Srbi navijaju ili za Srbiju, ili kad bi postojala reprezentacija RS (a posto reprezentacija RS ne postoji, navijaju za Srbiju). Gledao sam jedne prilike intervju sa nekim ljudima iz saveza BiH gde oni pricaju pricu kao svi u BiH bi trebalo da navijaju za Bosnu jer ta reprezentacija predstavlja sva 3 naroda, al to je prica za malu decu (svima je jasno da taj savez ne predstavlja ni Hrvate a pogotovu ne Srbe vec samo Muslimane ili kako sad kazete Bosnjake). Nadam se da kapiras na sta mislim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
A jel mislis na na ekipu Torcida Sandzak, ili mislis uopsteno na ljude u Sandzaku, ili mislis na nesto trece? Dosta je dole kompleksna situacija, tako da sigurno ne navijaju svi za BiH (cak mislim da i u okviru TS ima onih koje uopste ne zanima nikakva reprezentacija). Sto se tice TS oni vise tesko da mogu da budu respektabilna navijacka ekipa, nemaju vise brojnost kao pre par godina, nema ih na gostovanjima,... Jedino sto je dobro kod njih je sto su se manje vise okanuli politike (koliko sam ja primetio ne nose vise transparente tipa: islam, dzihad, i slicne gluposti) i sad su vise u klasicnom ultras fazonu (tj. bar se trude da budu). Aj ako te ne mrzi napisi dal si mislio na njih ili na nesto drugo, pa da prodiskutujemo detaljnije.

Samo glupo je sto uopste poredis stanje u Srbiji i stanje u BiH. BiH je ipak drzava zasnovana na principu konfederacije, dakle Srbi su konstitutivan narod i imaju svoju teritoriju (RS). Dakle, ne mogu navijati za Bosnu kad se zna da reprezentacija Bosne predstavlja onaj drugi entitet. Pa cak i pripadnici tog drugog entiteta (Hrvati) tesko da navijaju za Bosnu vec navijaju za Hrvatsku. Znaci sasvim je normalno da Srbi navijaju ili za Srbiju, ili kad bi postojala reprezentacija RS (a posto reprezentacija RS ne postoji, navijaju za Srbiju). Gledao sam jedne prilike intervju sa nekim ljudima iz saveza BiH gde oni pricaju pricu kao svi u BiH bi trebalo da navijaju za Bosnu jer ta reprezentacija predstavlja sva 3 naroda, al to je prica za malu decu (svima je jasno da taj savez ne predstavlja ni Hrvate a pogotovu ne Srbe vec samo Muslimane ili kako sad kazete Bosnjake). Nadam se da kapiras na sta mislim.

E Yebiga, ako je predsjednik saveza Jelic (pravoslavac) a potpredsjednik Dominkovic (katolik) kako to da taj savez predstavlja samo Bosnjake???
Onda je pravoslavce (ili kako ih vi sad nazivate Srbe) prodao Milan Jelic, zasto su onda svi glasali za njega?

Nista se ne podudara  Smile

Nego ta reprezentacija stvarno predstavlja sva tri naroda i jedna je od rijetkih stvari koje funkcionisu u BiH (mislim na igrace, ne na savez naravno) a zasnovana je na multietnicnosti. Za tu reprezentaciju igraju igraci svih nacionalnosti i stvarno me interesuje sta mislite o bivsim igracima Borca i Obilica (Grujic, Trivunovic, Memisevis, Mackic) sad kad igraju za BiH, jesu li oni s.u.p.c.i, prodane duse, izdajnici???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ma samo neupuceni mogu tvrditi da je rep BiH, Bosnjacka reprezentacija
pa ljudi pogledate li vi ikad sastav i vidite li imena igraca koji igraju za BIH
fakat mi nije jasno kako mozete da valjate takve gluposti  Smile

a sto se tice navijaca srbije iz rs-a , fakat me ne interesuju. ljudi imaju pravo da navijaju
za koga hoce, pa bilo to za zimbabve ili srbiju boli me k....... ja znam da ja navijam za drzavu
u kojoj sam rodjen i u kojoj zivim i volim je svim srcem  Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 00:04:22 od Tetak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
To sto je sad predsednik saveza Srbin vise se moze konstatovati kao trenutno stanje, ne verujem da je od pocetka bio na toj poziciji (a takodje nece ostati na polozaju zauvek). A to sto ima nekih igraca koji igraju tamo ili ovamo nije toliko bitno. Pa i Dzon Holden igra za Rusiju u basketu, i jel to onda znaci da reprezentacija Rusije predstavlja i Ameriku Smile Zna se kako stoje stvari u praksi, oni igraci iz RS koji nemaju dovoljan kvalitet da igraju za Srbiju igraju za Bosnu (i to samo poneki). Svi koji imaju neki kvalitet pre ce igrati za Srbiju. Sto Savo Milosevic nije igrao za Bosnu (da je hteo mogao je posto je rodjen u Bijeljini), ili Radmanovic u basketu (on je valjda iz Trebinja). Pretpostavljam da ovo sto vazi za srpske igrace, isto vazi i za hrvatske (mada iskreno ne znam dali i koliko igraca u reprezentaciji Hrvatske ima poreklo iz Bosne). Znaci za Bosnu ce igrati jedino Muslimani, i oni koji ne mogu da postignu odredjeni kvalitet da bi igrali za Srbiju ili Hrvatsku. Moze to sad vama da se svidja ili da se ne svidja, al to je cinjenicno stanje. A ovo sto je Boss30 pitao da li su Srbi koji igraju za BiH nekakvi izdajnici ili sta vec, sve zavisi, ima sigurno onih koji ce reci da jesu, al ima onih koji ce reci da nisu, ima i onih koji imaju neutralan stav (evo mene bas briga koji ce igrac da igra tamo ili ovamo, lepse je i normalnije da Srbin igra za Srbiju ali ako on ima drugaciji stav niko mu ne brani da sam donese odluku).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Sto Savo Milosevic nije igrao za Bosnu (da je hteo mogao je posto je rodjen u Bijeljini), ili Radmanovic u basketu (on je valjda iz Trebinja). Pretpostavljam da ovo sto vazi za srpske igrace, isto vazi i za hrvatske (mada iskreno ne znam dali i koliko igraca u reprezentaciji Hrvatske ima poreklo iz Bosne)
A Ognjen Koroman!? Moj komsija... Pa Danilovic, Bodiroga... Veliki sportisti!

Nego ta reprezentacija stvarno predstavlja sva tri naroda i jedna je od rijetkih stvari koje funkcionisu u BiH (mislim na igrace, ne na savez naravno) a zasnovana je na multietnicnosti. Za tu reprezentaciju igraju igraci svih nacionalnosti i stvarno me interesuje sta mislite o bivsim igracima Borca i Obilica (Grujic, Trivunovic, Memisevis, Mackic) sad kad igraju za BiH, jesu li oni s.u.p.c.i, prodane duse, izdajnici???
Jeste, samo sto se Srbi sigurno ne osjecaju najbolje. Kako to da je reprezentacija zajednicka, kad je na Kosevu (BiH-SCG) skandirano: Srbe na vrbe i ubi cetnika... Tesko je pricati o tim stvarima. Ako oni sebe vide u reprezentaciji BiH, OK treba ih postovati isto kao sto treba postovati i navijace iz RS koji navijaju za Srbiju. Iskreno ja sam branio za kadetsku reprezentaciju RS, ali kada bi mi neko ponudio da branim za BiH, dobro bi se zamislio i 70-80 % bih prihvatio, ali ne iz ljubavi prema toj reprezentaciji nego iz iskustva, napretka i rejtinga koji bi dobio igrajuci za BiH.  Smile

POKLON

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Ustani Srbine!.zip (1030.05 KB)
« Poslednja izmena: 23. Okt 2006, 12:49:55 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Malo radi, malo kradi, i Bog ce ti dati!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Smijesna je prica o tom nacionalizmu. Ja sam okorjeli TM87 i navijac BiH u bilo kojem sportu, ali ja kazem ako ovdasnji srbi vole tu Srbiju i navijaju za nju onda brate kofere u ruke i put pod noge pa u svoju dragu Srbiju, a ne mi ovdje u Bosni siriti nacionalizam i kojekakva sranja. Hocete drzavu, onda preko Drine pa koliko hocete navijajte za Srbiju i pustajte Od Topole....
I morate biti svijesni da vas 70% ljudi iz Srbije ne voli ko sto ne vole u Hrvatskoj ljude iz HERCEG BOSNE.
Mozete vi pisati bajke i bajkice ali to vam je tako i pomirite se s tim.
IP sačuvana
social share
Zuban-polje ispod Trebevića,
Rodi majka petnes' pitarčića,
Od Švabe se oglasila pišta,
Željo vodi, Baho se sekira,
Na sjeveru niko nema mira,
Na istoku sitna majka plače,
A spremila sarmu, dolmu, pače,
Za proslavu sve je spremno bilo,
O moj Bože, šta se ovo zbilo?
Oj, Avdiću, kukavče moj crni,
Od Švaba ti parice obrni,
Kakve pite i kakvi bakrači,
Šta ćeš kad je plavi Željo jači,
Hamo Granov zatvorio banku,
Štrumpfovi su pobijedili stranku!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Burek zajebant

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1546
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung sgh e720
Smijesna je prica o tom nacionalizmu. Ja sam okorjeli TM87 i navijac BiH u bilo kojem sportu, ali ja kazem ako ovdasnji srbi vole tu Srbiju i navijaju za nju onda brate kofere u ruke i put pod noge pa u svoju dragu Srbiju, a ne mi ovdje u Bosni siriti nacionalizam i kojekakva sranja. Hocete drzavu, onda preko Drine pa koliko hocete navijajte za Srbiju i pustajte Od Topole....
I morate biti svijesni da vas 70% ljudi iz Srbije ne voli ko sto ne vole u Hrvatskoj ljude iz HERCEG BOSNE.
Mozete vi pisati bajke i bajkice ali to vam je tako i pomirite se s tim.
  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.