Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Navijač Zvezde ubijen u Istanbulu!  (Pročitano 10033 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony xperia
Osumnjičeni za ubistvo navijača Zvezde: Potegao sam nož u samoodbrani

Sud u Istanbulu podigao je danas optužnicu protiv turskog državljanina osumnjičenog da je na smrt izbo srpskog navijača Marka Ivkovića

Policija privodi osumnjiččenog za ubistvo

Nedelju dana posle tragičnog događaja u Istanbulu i smrti navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića turska policija otkrila je identitet osobe koja je počinila monstruozni zločin! U pitanju je 53-godišnji Kadri Aktaš, koji je priznao ubistvo, ali nije želeo da prihvati optužbe na njegov račun, jer smatra da je sve učinjeno bilo u samoodbrani, premosi Mocart sport.

"Nož sam poneo na utakmicu nesvesno. Na njihove provokacije odgovorili smo kamenicama i metalnim šipkama. U međuvremenu ja sam doživeo šok, pošto sam zadobio težak udarac u nos. Tada sam zamahnuo nožem, kako bi ih oterao od sebe, jer nisam mogao da se pomerim od šoka. Osoba koja me je udarila bila je znatno viša od mene, plave kose. Osoba kojoj sam zario nož bila je drugačije građe. Jesam zario nož, ali ne prihvatam optužbe", rekao je Aktaš turskoj policiji, a prenose mediji iz te zemlje.

Prethodnih dana u pritvoru je bilo čak sedam osoba, osumnjičenih da su počinili stravični zločin. Pošto je Aktaš priznao ubistvo, ostali su pušteni na slobodu, a jedan od oslobođenih navijača Galatasaraja rekao je:
"Išao sam da gledam utakmicu i našao sam se usred haosa koji je nastao ispred hale. U jednom trenutku mi je policija naprskala sprej s biberom u oči i onda sam pobegao. Kasnije sam čuo da se i moje ime pominje među osumnjičenima za ubistvo. Kadira sam znao od ranije, a kada sam ga pitao šta se desilo, rekao mi je da ga je srpski navijač udario, ali da mu je odmah zabio nož u nogu. Kadir je imao posekotine po licu, od udarca", rekao je neimenovani navijač.

Podsetimo, sud u Istanbulu podigao je danas optužnicu protiv turskog državljanina osumnjičenog da je na smrt izbo srpskog navijača Marka Ivkovića tokom košarkaške utakmice Galatasaraj - Crvena zvezda prošlog petka u Istanbulu, objavila je danas turska agencija Anadolija.

Sud je, osim podizanja optužnice, takođe naložio da se osumnjičeni Kadri Aktaš zadrži u pritvoru do suđenja, prenela je agencija AP.

Preostala šestorica osumnjičenih za učešće u ovom zločinu su pušteni posle ispitivanja u policiji, ali bi protiv njih i dalje mogle da budu podnesene optužnice, navela je Anadolija.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije primilo je danas zvaničnu potvrdu turske policije da je pritvoreno sedam osoba zbog ubistva Marka Ivkovića.

731 SAT SNIMAKA SA 82 KAMERE SELAMI Altinok je pohvalio tursku policiju, koja je za nedelju dana gotovo rešila slučaj ubistva Marka Ivkovića. - Danonoćno smo radili da bismo rasvetlili slučaj koji je stvorio međunarodne probleme. Ne želim da otkrivam mnogo detalja, ali pregledan je 731 sat sa 82 kamere, pomagala je i jedna dvadesetočlana ekipa iz Ankare - rekao je šef istanbulske policije.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Nokia krntija
53 године и још увек хулиган. Ех животе... луталицо....

Citat
Nož sam poneo na utakmicu nesvesno

Логично  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Qtek 小米
Tурска је далеко од цивилизованог света, то је једна полуталибанска држава и ко је очекивао да ће сви учесници у злочину бити ухапшени, јер сада је сва кривица пала на овог чичу који ће на крају још испасти жртва.

Бојкот Турске !!!
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Tурска је далеко од цивилизованог света

nesto kao mi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Сад,колико су цивилизовани је веома дискутабилно али имају мурију за свако поштовање.
Није то лако међу оноликом популацијом пронаћи убицу..још она фора са тзв."убицом у дресу"..
профи одрађено.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Овај се потурио да лежи уместо сина, гарант. Јесте баш је он поно нож и улетео.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2014, 14:42:46 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
To sam i ja pomislio...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Гледај ми смо на неком идентичном ступњу дивљаштва и ја не познајем код нас лика који има и приближно толико година а да учествује у неким навијачким тучама, тј сигуран сам и да не постоји, нити у једној навијачкој групи код нас.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
53 године и још увек хулиган. Ех животе... луталицо....

Најлуђе године  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Гледај ми смо на неком идентичном ступњу дивљаштва и ја не познајем код нас лика који има и приближно толико година а да учествује у неким навијачким тучама, тј сигуран сам и да не постоји, нити у једној навијачкој групи код нас.

postoje i stariji
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.