Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Наведите своје лоше особине  (Pročitano 7480 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 1.0.3
mob
Motorola V3i
On je Mesija...

No, he IS Mesiah
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
.. mazga sam tvrdoglava [to je onako .. najupecatljivije] .. mislim da odatle krecu svi problemi .. inadzija da goreg nema, pogan mi jezik, a umem da budem ubedljiva. desava se [mnogo puta] da nisam u pravu, i znam da nisam, ali ne odustajem da sagovornika, tj "protivnika" ubedim u suprotno ... tuzno je da u vecini slucajeva uspem ..
.. ponekad mi se tako jebe za sve Smile da bih samu sebe mogla da iznerviram, da se ne radi o meni Smile
.. umem da cesto budem nefleksibilna kad su principi u pitanju, makar mi se to posle bilo o glavi do kraja zivota
.. ako ne moram da radim ... ni ne radim Smile [prevod: lenja buba kad mi se moze .. kad ne moze, nikom nista]
.. sometimes dozvoljavam nekim ljudima da mi se penju na glavu, i vise nego sto zasluzuju
.. ne diraj me - ne diram te, ugrizi me, i raskomadacu te ...
.. uh .. jedna jako losa, mozda i najlosija [losija od tvrdoglavosti], ne umem da zavrsavam stvari .. kad radim nesto, radim dok za problem nije izmozgano resenje, tj do pred sam kraj, cim je problem resen i treba samo obaviti rutinu, sve to fino privesti kraju i upakovati u gotov paket, dizem ruke i najmrskije mi se na to vratiti, izbegavam kadgod mogu .. tako imam gomilu nedovrsenih slika [ustvari mozda ih ima par dovrsenih], brdo nekih skiciranih ideja koje su ostale na skici ... fakultet koji vec 2+ godine zavrsavam, i nikako da zavrsim Smile .. i jos brdo stvari ...

to bi bilo na prvu loptu, a ima jos gomila stvari koje bi mogle da se dopisu, samo kad bih sela da ozbiljno sastavim spisak Smile
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
.. mazga sam tvrdoglava [to je onako .. najupecatljivije] .. mislim da odatle krecu svi problemi .. inadzija da goreg nema, pogan mi jezik, a umem da budem ubedljiva. desava se [mnogo puta] da nisam u pravu, i znam da nisam, ali ne odustajem da sagovornika, tj "protivnika" ubedim u suprotno ... tuzno je da u vecini slucajeva uspem ..
.. ponekad mi se tako jebe za sve Smile da bih samu sebe mogla da iznerviram, da se ne radi o meni Smile
.. umem da cesto budem nefleksibilna kad su principi u pitanju, makar mi se to posle bilo o glavi do kraja zivota
.. ako ne moram da radim ... ni ne radim Smile [prevod: lenja buba kad mi se moze .. kad ne moze, nikom nista]
.. sometimes dozvoljavam nekim ljudima da mi se penju na glavu, i vise nego sto zasluzuju
.. ne diraj me - ne diram te, ugrizi me, i raskomadacu te ...
.. uh .. jedna jako losa, mozda i najlosija [losija od tvrdoglavosti], ne umem da zavrsavam stvari .. kad radim nesto, radim dok za problem nije izmozgano resenje, tj do pred sam kraj, cim je problem resen i treba samo obaviti rutinu, sve to fino privesti kraju i upakovati u gotov paket, dizem ruke i najmrskije mi se na to vratiti, izbegavam kadgod mogu .. tako imam gomilu nedovrsenih slika [ustvari mozda ih ima par dovrsenih], brdo nekih skiciranih ideja koje su ostale na skici ... fakultet koji vec 2+ godine zavrsavam, i nikako da zavrsim Smile .. i jos brdo stvari ...

to bi bilo na prvu loptu, a ima jos gomila stvari koje bi mogle da se dopisu, samo kad bih sela da ozbiljno sastavim spisak Smile

@sarmice neko ti se ulogovao na tvoj user i lupa gluposti, molim te promeni pass Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak
Pol
Poruke 26315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
to je suha istina Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
to je suha istina Smile

slushaj ti, da mi pushtish sarmicu na miru inache ces imati posla sa mnom! Nadji sebi svoj nick, ja znam sarmicu i to shto pishesh je kleveta i laz,sarmica je predobra devojka i ona je super. Ona ce te tuzi a ja cu ti presudim ne budesh li se izlogovao/la sa njenog naloga i pustio/la sarmicu nazad Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...neko se zaljubio...

(sorry zbog offa)  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak
Pol
Poruke 26315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
@swimmer
to sto ti nista od navedenog [cini mi se] nisi osetio na svojoj kozi, ne znaci da nije istina Smile

@ces
ko? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile Smile
...sve se vidi,sve se zna,sarmice.... Smile Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@sarmica [tajna] da [tajna ona druga] i onda ne moze da [ne ona vec ona tajna] Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N82
1. Lenj x10
11.Totalno neambiciozan
12.Cesto neozbiljan
13.Uzivam da maltretiram druge
14.ima jos dosta ,ali me mrzi da nabrajam
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.