Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 08:58:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naucno dokazano.. Najstariji narod Evrope  (Pročitano 89185 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ne znaju ni oni sami. Kažu da su Bošnjaci a mašu turskim zastavama i nas ubeđuju da smo mi Turci. Ledilo!!!

pa i srbi mašu putinovim slikama, pa šta, to ne znači da su rusi, jel tako ???
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ali Srbi ne govore drugima da su Rusi (u pogrdnom smislu).
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

a jesam li ja to ikad igdje rekao da sam "turčin" ili ste me vi nazivali tako tim pogrdnim imenima ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson W880i

Misli se na to da Bosnjaci uvek isticu prijateljstvo prema Turskoj, njenoj kulturi itd. Dosta vas otvoreno pokazuje simpatije (u najmanju ruku) prema turskom narodu - sve se to videlo posle utakmice  Turska - Hrvatska. Dakle, ako ih toliko volite, zasto ih koristite kao primer za ismevanje? Jer, ocigledno je da nalazite smesnim to da neko ima turske krvi.

Citat
a jesam li ja to ikad igdje rekao da sam "turčin" ili ste me vi nazivali tako tim pogrdnim imenima ???

Poenta je da Srbi koji vole Ruse nikog ne nazivaju "Rusom" u zelji da ga uvrede, upravo zato sto postuju Ruse. Vidis, kazes da je "turcin" pogrdno. Zasto? Razumeo bih da si Nemac ili slicno, ali cinjenica je da vecina muslimana na Balkanu ne vidi Turke kao nesto lose, a i licno ne mogu da smatram nekog losim samo zato sto je pripadnik odredjenog naroda.
Ni ja tebe nisam nijednom nazvao Turcinom, vec sam samo ukazao na cinjenicu da je bilo brakova izmedju Bosnjaka i Turaka - sto ne znaci da ste Turci. Ocigledno je (a i antropoloski dokazano) da nijedan narod na Balkanu ne lici na Turke, cak ni Bugari koji su pod njima bili najduze,jos im je i  geografski polozaj  najgori, jer je vecina teritorije nizija,a i veoma su blizu Anatolije, tako da su Turci uvek bili jako brojni. Cak i danas su etnicki Turci 10 % stanovnistva Bugarske.  Zaboravih, zbog terena koji je jako pogodovao stepskim ratnicima, na teritoriji Bugarske je uvek ih je bilo dosta , pocev od starih Bugara, koji su asimilovani u slovenski etnos, preko Kumana, Pecenega, Tatara do Turaka. Na osnovu tvoje logike, oni bi trebalo da budu isti kao Turci , a ocigledno je da nisu. Vecina ljudi pripada raznim mediteranskim tipovima i razlikuje se od svih navedenih naroda. To se moze i proveriti citanjem antropologije.

« Poslednja izmena: 05. Okt 2008, 18:23:19 od Bulwy »
IP sačuvana
social share
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost.
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring.
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
pa imas tursku zastavu u profilu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52

Pa ti i nisi Turcin, vec poturica. Tvoj pradeda (prababa) se samo poturio-la, zato i imas komplekse koje prosipas po svim temama.  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Pa ti i nisi Turcin, vec poturica. Tvoj pradeda (prababa) se samo poturio-la, zato i imas komplekse koje prosipas po svim temama.  Smiley 1

nemam nikakv kompleks, Vlaše koji se posrbio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
nego morales vidim ti tursku zastavu u profilu pa bih te kao velikog strucnjaka zamolio da mi sa arapskog prevedes ovo.
كوسوفو هي قلب صربيا 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Morales stvarno si pretjerao,pa mi smo svi bili Srbi ili smo i sada,kako možeš sumljat u "istoriju".Govorimo srpskim jezikom npr. voda,kamen,zemlja sve su to srpske riječi.Oni su naselili Europu od Baltika do Jadrana.Predaj se i priznaj da si poturica.Ja sam poslije gomilečinjenica priznao da sam pokatoličeni Srbin.Već sam počeo slaviti krsnu slavu.Vratimo se svi svojim korjenima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007.1)
Što izbaciste ovog moralesa? Ovaj bi nalupetao još što god da bi se slatko smejali, ono istina, upropastio bi temu .......više bi ličila na vic.
Kakvim nebulozama ti ljudi barataju pa to je strašno, navode Vuka kao dokaz i kako je on (aha!!! ) korisitio ijekavicu Smile.....alo bre , pa ja sam to učio u nižim razredima osnovne škole....ijekavski je dijalekt Srpskog jezika.Zatim govore o proterivanju muslimana , ubijanjima i sl.  a šta je sa drugim svetskim ratom , sa prvim.......sa prethodnim vekovima, sa ovim zadnjim? Nego ......Gandi je rekao:"Potrebno je mnogo lopata da bi se pokopala istina." Ovi (muslimani) to najbolje znaju....zato im politika i jeste takva , na duge staze i bezobzirna sa gomilama laži.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 08:58:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.