Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 20:57:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naučna istraživanja veličine penisa !  (Pročitano 181309 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
ladno lik otvorio temu da kaže kako veliku kurčinu ima. Smile

bitna je debljina, mnogo vise nego duzina ... mada jbg, penis od 15cm je .. mali  Smile

mali? Smile
čim ti tako pričaš, znači da si bila sa kuratima sve vreme. Imaš sreće Smile

Ne znam dokle ce ovakve teme da budu ovoliko popularne...neke ribe kazu da je bitna velicina, neke kazu da je dzabe velicina ako ne zna sta radi. Treba da se pomene da 90% cura imaju ruzne sise kad ih brus ne drzi, da 95% njih ne rade nista u krevetu (ali misle da rade)...samo rasire noge i to je to, a posle procenjuju dal smo mi bili dobri ili nismo...a to sto su ko vostane lutke(em zbog sminke em zbog toga sto ne rade nista u toku sexa). Pa to sto 95% cura misli da su zgodne samo zato sto nisu debele...pa sve one slicice na fb sa napucenim ustima...kao majmunice. Mogu samo da vam kazem da se ne cimate za velicinu i za tehniku, to sto cure pricaju po forumima nema veze s vezom, sve ga one rado primaju kakav god da je!

Kakav car.  Smile
U pravu je 100% kad kaže da većina riba samo leži kao krava. čast izuzecima. Misle da su dobre u krevetu ako popuše kitu i ako se naguze za doggy pozu.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Budi malo realan  Smile  ne pricamo o tome koji procenat muske populacije ima 15 cm i manje vec o tome koliki je realno toliki Spolni UD  Smile  Smile

U pravu je 100% kad kaže da većina riba samo leži kao krava. čast izuzecima. Misle da su dobre u krevetu ako popuše kitu i ako se naguze za doggy pozu.

Pa evo reci nam zasto ne valja ako devojka zeli oralni seks sa svojim deckom ili voli seks otpozadi  Smile znaci i to je postalo dosadno  Smile  sta je sad IN u svetu seksa, prosvetli nas malo... sta se smatra "aktivnim" u seksu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
I jos ne kace slike da pokazu ciji je veci  Smile Mozda je i bolje  Smile

Realno ako cemo, bitniji je obim

Citat
Misle da su dobre u krevetu ako popuše kitu i ako se naguze za doggy pozu.
Previse ti je to individualno ali ima dosta takvih  Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 11:09:39 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Nikad mi nece biti jasno to ''samo rasiri noge''...Pa kako bi je j... drugacije?!  Smile

I to...samo lezi, ne radi nista...A sta treba da radi...Prosvetlite nas...Da dubi na trepavicama?  Smile

Nije nista sarkasticno, stvarno me zanima sta treba da se radi kad se kaze ''ona ne radi nista, misli da je dovoljno da se naguzi'', sta je onda dovoljno ?
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 11:12:27 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
I to...samo lezi, ne radi nista...A sta treba da radi...Prosvetlite nas...Da dubi na trepavicama?
To bi bilo interesantno videti  Smile Ne treba da dubi na glavi ali ne treba ni upravo ovo sto je Buki rekao tj da lezi kao krava i da ceka da je naguzis

Nije nista sarkasticno, stvarno me zanima sta treba da se radi kad se kaze ''ona ne radi nista, misli da je dovoljno da se naguzi'', sta je onda dovoljno ?
Recimo da se pokrene i pokaze malo inicijative a ne da ceka da je muskarac okrece kako oce a ona samo da lezi kao nepokretna lutka  Smile

Ponovo, previse je individualno da bi generalizovali Smiley
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
pa ajde Munka, ako već idemo realno... ako tu veličinu ima većinski deo populacije, ne može biti mali. Ne kažem ni da je veliki. Veliki je u poređenju sa onim od 10,11... mali je u odnosu na one što si ti videla verovatno.  Smile jbg, sprdam se malo.

Drugo, ne kažem da oralno zadovoljavanje ne valja kao ni doggy style, ne stavljaj mi u usta nešto što nisam izgovorio. Rekao sam da ih to ne čini "dobrim" u seksu. Jebeš ti to ako ja moram da odradim sve, a ti se samo naguziš. Mislim, nije da meni to smeta, nemam ja problem sa tim... ja jebem u svakom slučaju, ali otkud onda tebi pravo da govoriš za sebe da si dobra u krevetu ili da ocenjuješ mene kada ne doprinosiš? Razumeš?

A evo ti primer... najbolji seks u svom životu sam imao sa jednom malo starijom devojkom, koja je bukvalno više od polovine vremena trajanja seksa, nekih 40 minuta, tucala mene. Ona gore okrenuta licem me jaše, onda okrenuta leđima nagnuta napred pa samo guzom gore dole... u stolici napred nazad... raspametila me je.
Ništa  nepoznato, ništa IN, nije izmislila toplu vodu... samo je aktivno učestvovala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Realno, muskarcima je vazno da imaju koga da jebu. I sam si rekao da jebes u svakoms lucaju, bez obzira da li je u pitanju lesh ili riba koja te tuca 40 minuta  Smile zasto onda toliko dizanje frke oko toga da li je samo rasirila noge ili se naguzila ili je pusila ili sta ja znam ... ja jos nisam upoznala zenu koja je rekla "ja sam bomba u krevetu" ili ono "ja sam kurva u krevetu" a da je tako ozbiljno mislila. Obicno zene misle da su zadovoljavajuce svojim partnerima...a zasto to misle? Zato sto vi nemate obicaj da zenama objasnjavate i ucite ih sta volite i sta vam odgovara nego vam je lakse da zaobidjete potencijalnu javnu raspravu od 7 dana i potencijalno durenje i da ga metnete u rupu, bez obzira kako i na koji nacin.

Ja iskreno ne kapiram zene koje "samo rasire noge" ima takvih zena koliko hoces, ne kapiram ni one koje ne vole oral, ne kapiram one koje to rade u mraku, ne kapiram bilo kakav vid sramote u seksu, ali realno, zasto muskarci ostaju u vezi sa takvim zenama... pa i vi drobite da je sex najvaznija stavka itd ... brakovi pocivaju na takvim snosajima u kojima supruznik opsti sa drugim supruznikom koji je polumrtav, treba da mu stavis ogledalce ipsred usta da vidis jel ziv...a sto? Kad je toliko vazno da te neko jebe 40 minuta u stolici za ljuljanje  Smile Naucite svoje devojke da vas zadovolje, a ako se to ne desava nadjite one koje to zele  Smile isto i u slucaju zena valjda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
pa ajde Munka, ako već idemo realno... ako tu veličinu ima većinski deo populacije, ne može biti mali. Ne kažem ni da je veliki. Veliki je u poređenju sa onim od 10,11... mali je u odnosu na one što si ti videla verovatno.  Smile jbg, sprdam se malo.

Drugo, ne kažem da oralno zadovoljavanje ne valja kao ni doggy style, ne stavljaj mi u usta nešto što nisam izgovorio. Rekao sam da ih to ne čini "dobrim" u seksu. Jebeš ti to ako ja moram da odradim sve, a ti se samo naguziš. Mislim, nije da meni to smeta, nemam ja problem sa tim... ja jebem u svakom slučaju, ali otkud onda tebi pravo da govoriš za sebe da si dobra u krevetu ili da ocenjuješ mene kada ne doprinosiš? Razumeš?

A evo ti primer... najbolji seks u svom životu sam imao sa jednom malo starijom devojkom, koja je bukvalno više od polovine vremena trajanja seksa, nekih 40 minuta, tucala mene. Ona gore okrenuta licem me jaše, onda okrenuta leđima nagnuta napred pa samo guzom gore dole... u stolici napred nazad... raspametila me je.
Ništa  nepoznato, ništa IN, nije izmislila toplu vodu... samo je aktivno učestvovala.

upravo to... A cim pojedine moraju da pitaju "sta mogu da ucine"...vec je kasno Smiley . Ako imate smelosti da kazete kako neko nije dobar u krevetu, zapitajte se dal neko to isto misli o vama. A sto se tice orgazma...uz pomoc svog mozga (maste) mogu da svrsim iako mi je neka cura antipaticna, a cura koja nije svrsila instinktivno krivi muskarca...mi treba da vam pomognemo da svrsite, a ne da vas nateramo da svrsite...dal i to moramo umesto vas da radimo...a gde je bre polna jednakost! Smiley Postoje cure koje dozive orgazam posle 2 minuta, a sa nekima mozes da se motljavis sat vremena i nista. Ovo oko velicine je pokusaj zenskog roda da nam smanje samopouzdanje, jer se one time hrane, lece svoje komplekse...cuo sam da su neka istrazivanja pokazala da su zene ljubomorne sto mi imamo penis a one ne Smile, takodje sam cuo da je klitoris zakrzljali penis...tako da je zenama najmanji Smiley...tako sam cuo, nemoj da me prozivate:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Necemo da te prozivamo ne boj se  Smile  ja iskreno, nemam srca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Realno, muskarcima je vazno da imaju koga da jebu. I sam si rekao da jebes u svakoms lucaju, bez obzira da li je u pitanju lesh ili riba koja te tuca 40 minuta  Smile zasto onda toliko dizanje frke oko toga da li je samo rasirila noge ili se naguzila ili je pusila ili sta ja znam ... ja jos nisam upoznala zenu koja je rekla "ja sam bomba u krevetu" ili ono "ja sam kurva u krevetu" a da je tako ozbiljno mislila. Obicno zene misle da su zadovoljavajuce svojim partnerima...a zasto to misle? Zato sto vi nemate obicaj da zenama objasnjavate i ucite ih sta volite i sta vam odgovara nego vam je lakse da zaobidjete potencijalnu javnu raspravu od 7 dana i potencijalno durenje i da ga metnete u rupu, bez obzira kako i na koji nacin.

Ja iskreno ne kapiram zene koje "samo rasire noge" ima takvih zena koliko hoces, ne kapiram ni one koje ne vole oral, ne kapiram one koje to rade u mraku, ne kapiram bilo kakav vid sramote u seksu, ali realno, zasto muskarci ostaju u vezi sa takvim zenama... pa i vi drobite da je sex najvaznija stavka itd ... brakovi pocivaju na takvim snosajima u kojima supruznik opsti sa drugim supruznikom koji je polumrtav, treba da mu stavis ogledalce ipsred usta da vidis jel ziv...a sto? Kad je toliko vazno da te neko jebe 40 minuta u stolici za ljuljanje  Smile Naucite svoje devojke da vas zadovolje, a ako se to ne desava nadjite one koje to zele  Smile isto i u slucaju zena valjda  Smile

pa gledaj... riba koja leži kao krava je recimo kao jaja, a aktivna riba je kao roštilj. kad je čovek gladan, poješće on jaja bez problema... dobra su jaja kad se umute, još doda luk... nisu loša, ali nisu ni nama usta čupava... volimo i mi roštilj.  Smile tako da, nije baš svejedno. ne znam za ostale, ali da meni neko ponudi recimo seks sa Džesikom Albom koja će samo da leži ili seks sa Ris Viterspun koja će aktivno da učestvuje, ja biram ovo drugo. Jeste Alba vrhunska pička, al ja ću pre jebati slabiju pičku sa kojom znam da ću da imam fenomenalnu jebačinu, nego bombetinu koja će samo da se naguzi.
A moj odgovor na tvoju izjavu da žene uglavnom za sebe govore da su zadovoljavajuće u krevetu je vrlo jednostavan... to govore jer samo leže kao mrcine.  Smile  Ja onoj devojci nisam rekao : "E, aj sad ti idi malo gore, pa malo guzom..." Ne, samo je rekla : " Nisi svestan šta ću da ti radim."
Žena jednostavno zna znanje.
Ok, shvatam ja da partneri treba da pričaju, da se usaglašavaju, vežbaju... ali sestro, ako ja tebi treba da kažem da se uopšte pokreneš, onda do đavola. Šta bi ti mislila o liku koji ne može da ti nađe klit?
A moram se ograditi i reći da mi nimalo ne smeta kakva je devojka u krevetu, ako me ta devojka najstrašnije fizički privlači. Postoji par devojaka koje sam upoznao u životu koje su mi taaaaako jebozovne i nad kojim bih se bukvalno iživljavao i tad mi uopšte nije bitno da li samo leže ili ne.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 20:57:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.