Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:46:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naučna istraživanja veličine penisa !  (Pročitano 181419 puta)
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Da postavim sliku sa mjerenjem  obima mog polnog organa ( slikan prije pocetka vjezbanja ali je sad veci za 0.15 cm) ?

trebalo mi je 10 sekundi da procitam ovo....

vrati mi 10 sekundi zivota  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.0
ako pravite istraživanje za posetioce ovog foruma, ja ću vrlo rado doprineti mojim rezultatom, mada nemam onaj šnajderski metar jbg.

svoje dimenzije neću iznositi bespotrebno zato što mi je hvalisanje bezveze, ali jedino što mogu reći je da nikad nisam bio zadovoljan svojim fizičkim izgledom, bio sam jako debeo, ali sa njim još nikad nisam imao problema.

Vidis, i kod mene je slicno. Sa njim nikad nisam imao problema ali sam zato jako zadovoljan svojim fizickim izgledom - gradjen sam kao Zan Klod Van Dam, samo veci za jedno pola glave... ali sto imam veliki nos, rodjaci... pa sve i da mi je paja k'o smoki, nosom bi' mog'o da kresem ala Roko iz najboljih dana!

Ovako imam win-win situaciju Smile

ali pazi šta sam ja napisao, "nikad nisam bio zadovoljan svojim fizičkim izgledom" više nije tako. htedoh malo da ublažim sa onim prvim postom pošto čitam šta ljudi ovde iznose i ima ih kojima su te stvari bitne i znači im par centimetara pa reko da im ne nabijam komplekse. mogao sam odmah da napišem sledeće, tuki mi je 23,5cm (juče merio), pre sam bio debeo sad više nisam, ribe se ne bune da im je prevelik kad ih krešem.
naravno nije sve uvek ni baš sjajno, non stop mi se diže pogotovo kad busom idem na fax a oko mene gomila utegnutih studentkinja i srednjoškolki, a kad se digne bukvalno osećam kako gubim razum, manjak krvi u mozgu, sve mi je nekako čudno, zvukovi postanu prigušeni i počne da mi se vrti u glavi. ja bih lično više voleo da je oko 17-18 cm, mislim da je to najbolja dužina za sve namene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62

... htedoh malo da ublažim sa onim prvim postom pošto čitam šta ljudi ovde iznose i ima ih kojima su te stvari bitne i znači im par centimetara pa reko da im ne nabijam komplekse. mogao sam odmah da napišem sledeće, tuki mi je 23,5cm (juče merio), pre sam bio debeo sad više nisam, ribe se ne bune da im je prevelik kad ih krešem.
naravno nije sve uvek ni baš sjajno, non stop mi se diže pogotovo kad busom idem na fax a oko mene gomila utegnutih studentkinja i srednjoškolki, a kad se digne bukvalno osećam kako gubim razum, manjak krvi u mozgu, sve mi je nekako čudno, zvukovi postanu prigušeni i počne da mi se vrti u glavi. ja bih lično više voleo da je oko 17-18 cm, mislim da je to najbolja dužina za sve namene  Smile

Auuu brate, sad će Crnogorac da se ubedači načisto, em ti je duži, em ga koristiš i za druge stvari osim pišanja. Sad će pokretač teme odmah da okaći teg od 5kg. da ga istegli da mu bude duži nego tvoj.  Smile

Nezgodno je to kad ti se digne pa imaš manjak krvi u mozgu, najbolje da kupiš neki polovni anti-g kostim, kakav koriste piloti na hipersoničnim avionima, on će da te spase od nesvestice.  Smile

Ovi starinski kakve su koristili piloti Mig-a 21 sada mogu da se nađu kod žutaća vrlo jeftino, samo 99 $.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

... htedoh malo da ublažim sa onim prvim postom pošto čitam šta ljudi ovde iznose i ima ih kojima su te stvari bitne i znači im par centimetara pa reko da im ne nabijam komplekse. mogao sam odmah da napišem sledeće, tuki mi je 23,5cm (juče merio), pre sam bio debeo sad više nisam, ribe se ne bune da im je prevelik kad ih krešem.

Auuu brate, sad će Crnogorac da se ubedači načisto, em ti je duži, em ga koristiš i za druge stvari osim pišanja. Sad će pokretač teme odmah da okaći teg od 5kg. da ga istegli da mu bude duži nego tvoj.  Smile

Nezgodno je to kad ti se digne pa imaš manjak krvi u mozgu, najbolje da kupiš neki polovni anti-g kostim, kakav koriste piloti na hipersoničnim avionima, on će da te spase od nesvestice.  Smile

Ovi starinski kakve su koristili piloti Mig-a 21 sada mogu da se nađu kod žutaća vrlo jeftino, samo 99 $.

Forumske cm niko ne raacuna a i ja imam 27 cm mjereci od testisa kao on, a i dzabe ti toliki cm kad ti je pisa tanka kao olovka  !
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 16:59:59 od crnogoraccrni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Citat
Forumske cm niko ne raacuna a i ja imam 27 cm mjereci od testisa kao on, a i dzabe ti toliki cm kad ti je pisa tanka kao olovka  !

izvinite molim vas, čisto da se zna ko je ovde glavni kuronja.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ili mudonja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
Ili mudonja.
hehehehehee Nmea on veliku kitu,nego mu se opustila jaja. Smile

Kad bi se tako merilo,penzioneri bi bili najkuratiji. Smile

Da postavim sliku sa mjerenjem  obima mog polnog organa ( slikan prije pocetka vjezbanja ali je sad veci za 0.15 cm) ?

trebalo mi je 10 sekundi da procitam ovo....

vrati mi 10 sekundi zivota  Smile Smile
Da mi je samo znati koje vežbe izvodi,sklekove na qrcu ili tradicionalno,pegla vezana za kitu. Smile

I čime li ga meri kad je dobio tako precizne podatke,sto posto sa šublerom. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Ili mudonja.

nemoj sad i o mudima, pokrenuće njegovo veličanstvo Kurčina temu sa istraživanjem i o njihovoj veličini.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung i5700 + D880
Ne videsmo ni 20.2 ni 23.5cm... a ja se napalio, jooooj... spremio kokice, pivo i sve po redu - uzalud Smile

Aj nek' okaci neko od nas obicnih smrtnika, cisto da tema zazivi. Jebote, vec 14 strana diskutujemo o velicinama a nijednog pitona jos nismo videli, stvarno nema smisla...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:46:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.