Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 07:56:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли подржавате улазак Србије у НАТО?
Да
30.6%  (57)
Не
69.4%  (129)
Ukupno glasova: 186
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: НАТО - за или против?  (Pročitano 53560 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
@ I Posle Mene JAA

veruj mi ne boli mene sto me ti i tebi slicni nazivaju izdajnikom Wink\

@zemunac2

znaci ti mislis ako bi postali clanica NATO, da bi oni i dalje hteli slabu i rasparcanu Srbiju?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
???????????. . .a ti mislis da bi oni hteli jaku i jedinstvenu Srbiju. . .???????????
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Verujem ti Smile .....ali problem je u tome sto i Gerhard Sreder smatra da to sto radite nije u interesu Srbije  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
znaci ti mislis ako bi postali clanica NATO, da bi oni i dalje hteli slabu i rasparcanu Srbiju?
То им је у интересу и,биће.Ником са запада не одговара јака Србија.
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
znaci i Sreder odredjuje interese Srbije?

@JFront

jaka Srbija je nemoguca bez clanstva u NATO i EU.
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900

@JFront

Ајде реци како ће нам НАТО направити јаку Србију?Па сами американци су говорили како им је сметала Југославија и да се због тога морала распасти,а тај исти дуг Југославије је наследила Србија.Зашто да мислим да ће ми неко помоћи ко ме је респарчао?!
« Poslednja izmena: 07. Sep 2007, 01:48:32 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004

@JFront

Ne, Sreder je lepo objasnio da se ovakvo vase delovanje kosi sa interesima svake normalne drzave koja drzi do sebe - govorio je o principu kojeg se vi ne pridrzavate!

...evo ti i primer...

Koalicija okupljena oko Liberalno-demokratske partije počela je u subotu akciju prikupljana potpisa gradjana za usvajanje deklaracije kojom bi Srbija priznala odgovornost njenih državnih organa za kršenje konvencije o genocidu.

"Insistiraćemo na parlamentarnoj raspravi i usvajanju teksta deklaracije kojom ne možemo relativizovati odgovornost srpske države za zločine počinjene na prostoru bivše Jugoslavije i odgovornost Srbije za genocid u Srebrenici", rekao je predsednik LDP-a Čedomir Jovanović novinarima u Knez Mihailovoj ulici.

Da bi deklaracija bila uvršćena na dnevni red Skupštine Srbije, potrebno je 15.000 potpisa gradjana.

U predlogu deklaracije navodi se da "Skupština Srbije upućuje iskreno izvinjenje i najdublje saučešće svim žrtvama i porodicama žrtava počinjenog genocida u Srebrenici i svim gradjanima Bosne i Hercegovine koji su žrtve zločina počinjenih u naše ime".

Predsednik Gradjanskog saveza Srbije i poslanik u Skupštini Srbije Nataša Mićić u intervjuu “Dnevnom avazu” je izjavila da je Republika Srpska genocidna tvorevina koju treba ukinuti.

Ona je istakla da se zalaže za ideju kojom bi se ukinuli entiteti u BiH jer je takav sistem uredjenja u 21. veku potpuno neprihvatljiv u demokratskim državama. Osim deklaracije, koju pod hitno treba usvojiti trebalo bi platiti odštetu BiH, kao što je Crna Gora platila Hrvatskoj, navela je Mićić.

« Poslednja izmena: 07. Sep 2007, 01:50:41 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
U principu, voleo bih da vas vidim za 10-ak god sa sve Kosovom u "sastavu" Srbije....kad vam Albanac bude predsednik i premijer. Smile a Srbija padne pod ime Velika Albanija

Opet ce te vi naci nekog "krivca" sa strane, jel to je filozofija vecine u Srbiji Smile
. . .da sam ja neko mudo (kao sto nisam), taj tvoj Albanac, koga planiras za predsednika ne bi postojao, jer bi svi oni za 10-ak god bili istrebljeni. . .ali ja (cist Srbin 500-ak god unazad po ocevoj strani) se ne pitam nista, vec Amerika mora da se mesa svugde. . .i da mojoj zemlji kroji buducnost. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Ali ne razumem, znaci ti se ne slazes sa tim, niko te ne tera da glasas za to. Jel to u redu? Jel mogu ja da glasam za sta ja hocu? Ili treba da glasam za sta ti hoces?

Ja sam za distanciranje od politike zlocina. Mi to nismo ni deklarativno ucinili.

Bilo bi zanimljivo videti Sredera kako ne govori nista lose na racun nacisticke Nemacke. Tako i mi govorimo dosta toga loseg o Srbiji u vreme Milosevica.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M

@zemunac2

Nažalost, tako se čini. NATO nije povukao ni jedan potez kojim bi stavio do znanja Srbiji da je za stabilnu, celovitu i demokratsku Srbiju u svom članstvu. Oni nama pričaju evroatlanske bajke, ali uvek nam jasno stave do znanja da oni problem Kosova (odnosno samo Kosovo) vide odvojeno od Srbije.

Daj mi ti neki kontraprimer, možda ja nisam obavešten. Smile
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 07:56:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.