Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 12:24:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли подржавате улазак Србије у НАТО?
Да
30.6%  (57)
Не
69.4%  (129)
Ukupno glasova: 186
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: НАТО - за или против?  (Pročitano 64565 puta)
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
zemunac
slatko me nasmeja. Ako je tvoj post tacan, onda Srbi nemaju pojma o svojoj istoriji, jer uvek prave iste greske, ali uvek...

Sto se tice prednosti ulaska u NATO, toliko sam ih puta spomenula na ovoj temi, da sam vec sama sebi dosadila, ako te zanima, prelistaj malo...uostalom i drugi trezveni ljudi su izneli slicna razmisljanja kao i ja.

Nažalost, Srbi vrlo malo znaju istoriju. Zato se najviše trudim da bar na burek forumu ljudima objasnim sve greške proistekle iz velikosrpske ideologije, sve ulude pogibije u tzv. oslobodilačkim ratovima koje je vodila Srbija, sve zablude o "ruskoj braći", "grčkom prijateljstvu", ali nažalost u Srbiji ima dosta naivnih ljudi koji neselektivno popasu sve gluposti koje servira CNN i CIA.

Jedna od tih gluposti je da Srbija treba da se učlani u NATO. Nikakve koristi nećemo imati, samo štetu. moralnu i finansijsku, na kraju krajeva. Da li ti maleckaa znaš koliko Poljsku godišnje košta članstvo u NATO-u?

A koliko novca dobiju? Nisu ni oni sisali vesla!

Ako ti volis da se ponavljas, ja ne! Pisao sam o moralu dovoljno!

Srbija od clanstva u NATO-u nece imati nikakve koristi, a posljedica mnogo, i to moralnih.....
NATO je organizacija stvorena za prilike koje su vladale u svijetu tokom Hladnog rata. Danas, NATO je izgubio svaki razlog postojanja zbog kojeg bi Srbija trebala da pristupi u tu organizaciju....

Ne postoji zemlja koja nije imala mnogo vise koristi nego stete od ulaska u NATO, pa ni Srbija ne bi bila izuzetak! Onaj ko misli da bi Srbija bila izuzetak je samo paranoicno zadrt covek, koji smatra da smo narod viseg reda i da nas ceo zapad mrzi zbog toga, tj. nacista!
ovo je govor mrznje!

Znaci govor mrznje govoriti istinu i govoriti protiv nacional-socijalisticke ideologije? Zanimljiva teza!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ne, to je govor trezvenosti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pa vidis kaze covek govor mrznje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
zemunac
slatko me nasmeja. Ako je tvoj post tacan, onda Srbi nemaju pojma o svojoj istoriji, jer uvek prave iste greske, ali uvek...

Sto se tice prednosti ulaska u NATO, toliko sam ih puta spomenula na ovoj temi, da sam vec sama sebi dosadila, ako te zanima, prelistaj malo...uostalom i drugi trezveni ljudi su izneli slicna razmisljanja kao i ja.

Nažalost, Srbi vrlo malo znaju istoriju. Zato se najviše trudim da bar na burek forumu ljudima objasnim sve greške proistekle iz velikosrpske ideologije, sve ulude pogibije u tzv. oslobodilačkim ratovima koje je vodila Srbija, sve zablude o "ruskoj braći", "grčkom prijateljstvu", ali nažalost u Srbiji ima dosta naivnih ljudi koji neselektivno popasu sve gluposti koje servira CNN i CIA.

Jedna od tih gluposti je da Srbija treba da se učlani u NATO. Nikakve koristi nećemo imati, samo štetu. moralnu i finansijsku, na kraju krajeva. Da li ti maleckaa znaš koliko Poljsku godišnje košta članstvo u NATO-u?

Srbija od clanstva u NATO-u nece imati nikakve koristi, a posljedica mnogo, i to moralnih.....
NATO je organizacija stvorena za prilike koje su vladale u svijetu tokom Hladnog rata. Danas, NATO je izgubio svaki razlog postojanja zbog kojeg bi Srbija trebala da pristupi u tu organizaciju....

Ne postoji zemlja koja nije imala mnogo vise koristi nego stete od ulaska u NATO, pa ni Srbija ne bi bila izuzetak! Onaj ko misli da bi Srbija bila izuzetak je samo paranoicno zadrt covek, koji smatra da smo narod viseg reda i da nas ceo zapad mrzi zbog toga, tj. nacista!
ovo je govor mrznje!

Znaci govor mrznje govoriti istinu i govoriti protiv nacional-socijalisticke ideologije? Zanimljiva teza!
sta petljas anti-nato i fasizam.
IP sačuvana
social share
Zeruiani (the Serbs), whose kingdom is so great, that from them all the Slav peoples came into being and are said to originate from them
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Da li ti uopste citas sta postujes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
nemam svetlo. izvini. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Zeruiani (the Serbs), whose kingdom is so great, that from them all the Slav peoples came into being and are said to originate from them
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Opet taj lazni moral! Smile
Moral je hrana za budale. Sto ne znaci da treba ici ukrajnost
Znate li onu pricu o lisici i vinovoj lozi ?
ne
Poenta je u tome da svako omalovazava ono do cega ne moze da stigne, ili cega nema...

NATO je organizacija velikih zemalja, koja je smrt za male. NATO nije bez mane, zasto bi Francuska onda istupila iz njega?
Raspadom Sovjetskog Saveza, nestao je i zadnji razlog zog kojeb bi trebalo da postoji NATO. Danas svoje postojanje opravdavaju nekim globalnim ciljevima iza kojih se kriju cisto prizemni interesi Amerike i zemalja Zapadne Evrope.
Uostalom, znate li koju svotu treba da izdvojimo da bi se nasa vojska prilagodila NATO standardima vojne opreme. Samo prelazak armije sa kalibra 7.62 na 5.56 kosta oko 150-300 miliona dolara. Da ne pricamo o ostatku arsenala. Znamo ko drzi vojnu industriju koja radi takvu opremu. Tokom rata, ili prijema neke zemlje u NATO, zaposlenost u KalifornijI poraste za 6%. Mislim da ova brojka sve kazuje...
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 21:20:15 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
@ pervertito

Citat

Prvo se malo raspitaj o temi, pa onda dođi ovde da diskutuješ. Nijedna zemlja članica NATO ne dobija ni jedan dolar (evro) od članstva u NATO, već članstvo u NATO povlači za sobom obaveznu reformu oružanih snaga koja se finansira iz sopstvenih izvora (budžeta).

Najčešće istočnoevropske zemlje (Poljska, Češka, Rumunija, baltičke zemlje) kupuju američko oružje i opremu, prema tome jedinu realnu korist od širenja NATO-a ima američka industrija naoružanja.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Raven
O kakvoj smrti malih zemalja ti pricas covece, jesi pri svesti? Do duse, zavisi sta ti smatras pod "malo". Hajde reci mi da li je Srbija za tebe mala, pa cu da ti onda kazem da postoje i manje zemlje od Srbije, a koje su u NATO i nesto se ne zale.

Zasita si zatucan...

Lepo si rekao "Poenta je u tome da svako omalovazava ono do cega ne moze da stigne, ili cega nema...", ja bih samo ispravila i rekla "ne svako...neki". Sta ti mislis da ce te pare Srbija da placa (ne znam uopste odakle ti taj podatak)? hahahaha   kao oni ne znaju mogucnosti Srbije.

Lepo ti neki trezveni forumasi na ovom forumu objasnili sve prednosti i mane NATO-a (gde ove prve imaju mnogo veceg udela) i ti opet pocinjes sa nepismenim glupostima.

Zemunac
Ako nista drugo, makar neces morati da na svojoj kozi osetis ratove po 234.567-mi put...ali ne vredi sa vama polemisati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Raven
O kakvoj smrti malih zemalja ti pricas covece, jesi pri svesti? Do duse, zavisi sta ti smatras pod "malo". Hajde reci mi da li je Srbija za tebe mala, pa cu da ti onda kazem da postoje i manje zemlje od Srbije, a koje su u NATO i nesto se ne zale.

Zasita si zatucan...

Lepo si rekao "Poenta je u tome da svako omalovazava ono do cega ne moze da stigne, ili cega nema...", ja bih samo ispravila i rekla "ne svako...neki". Sta ti mislis da ce te pare Srbija da placa (ne znam uopste odakle ti taj podatak)? hahahaha   kao oni ne znaju mogucnosti Srbije.

Lepo ti neki trezveni forumasi na ovom forumu objasnili sve prednosti i mane NATO-a (gde ove prve imaju mnogo veceg udela) i ti opet pocinjes sa nepismenim glupostima.

Zemunac
Ako nista drugo, makar neces morati da na svojoj kozi osetis ratove po 234.567-mi put...ali ne vredi sa vama polemisati.
U situaciji u kojoj nam jedina realna ratna opasnost dolazi od strane NATO-a, prikljucenje istom ne bi trebalo da bude nas imperativ. Ekonomska strana  prikljucenja je prevelika...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 12:24:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.