Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 10:34:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NATO okupatori dolaze na cajanku  (Pročitano 23699 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@Danilo,ja se slazem da investicije (uglavnom) dobro dodju,ali ti mesas babe i zabe.

ti pricas kako su Srbi glupi sto i dan danas mrze NATO,i kako je to odavno proslo,a pritom se pravis blesav ne samo pred zrtvama samog rata,nego i pred obolelima od zracenja i trovanja.

ugledajuci se na svog tutora,@Zglavkara,nazivas mene,i sve ovde kojekakvim komesarima,lopovima i slicnim,jer nam nije drago sto ce usred juna doci gomila mudonja koji su nas nekad ubijali.

takodje mesas kongresni turizam sa vojnim samitima.

i Riga je imala taj samit,pa nije sad da je doslo do buma njenog turizma i ugleda posle njega.

na kraju krajeva-jesam im ja kriv sto su svi takva govna,i sto ih mnogi na svetu toliko "vole" da im treba 10.000 pandura i vojnika za prolazak kroz par ulica?
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 21:41:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
i Riga je imala taj samit,pa nije sad da je doslo do buma njenog turizma i ugleda posle njega.

их...сад у риги сваке године 100.000.000 туриста...и то само зато што је пар распалих генерала млатило тамо празну сламу пар дана Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Mislim da ce se tek voditi istrage o tome ko je i kako odgovoran za ovo.

jer sam siguran da ni svi iz NATOa nisu bili za to da se samit pravi ovde,van samog saveza.

takodje je zanimljivo kako NATO uvek nastoji da svuda dovuce i svoje kucke.

ko kad su kobajagi izvodili vezbe u Crnom Moru,kao "NATO vezba vezana za Crno More i njegov region",a usput dovukli i Emirate,Katar,Pakistan,Izrael...mislim da su cak i Singapur dovlacili.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ponavljam-nesumnjivo je da ce nam koristiti,ali ce nas ipak i kostati.no,dobro,aj,da zanemarimo to,opet ostaje cinjenica da su nas oni ubijali i trovali,i da nas jos truju.

i pre nego sto pocnes,@danilo,da ti kazem da je drugarova tetka,koja je radila u Dragisi Misovic kao kardiolog,umrla pre samo par godina,od posledica trovanja.  Smile

takodje,licno mi je jedan hirurg,kolega moje majke,rekao kako je pre 99te bilo neuobicajeno da se pojavi neko sa kancerom,a mladji od 30 godina.

bilo je,naravno.ali daleeeeeko manje,i uglavnom kod onih kod kojih je to nasledno.

a od 99te sve vise i vise je toga,i to je toliko poraslo da je sve vise i vise mladih sa raznoraznim kancerima.

dakle,da ti kazem ja nesto...

mozda si se ti pomirio sa NATOom,i mozda je za tebe 11 godina dosta.

ali Uranijum i bolesti to ne zanima.  Smile

Žao mi je tih ljudi, ali to su prilično nategnute teze.

Evo ti jednog drugačijeg primera. Moj rođak je kao profesionalno vojno lice bio na prvoj borbenoj liniji na KiM tokom celog rata. Praštala je municija od osiromašenog uranijuma, gledao je A-10ke skoro svaki dan i evo ga živ i zdrav hvala bogu. Niko od njegovih ratnih drugova takođe nema kancer..a po toj logici kojom se ti vodiš oni bi svi odavno trebalo da su u večnim lovištima..a nisu.

Što se tiče 99te kao takve i poginulima, to je bila karikatura od  sukoba u odnosu na prave ratove u Bosni i Hrvatskoj gde se dnevno ginulo koliko ovde za svih 78 dana.

I jedno pitanje za tebe, zašto do današnjeg dana nije objavljeno zvanično koliko je ukupno ljudi poginulo tokom 99te? Komisija koja je počela da prebraja je rasformirana (za vreme Miloševića, da ne bude zabune)..šta misliš zbog čega?

« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 21:49:28 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
@Danilo,ja se slazem da investicije (uglavnom) dobro dodju,ali ti mesas babe i zabe.

ti pricas kako su Srbi glupi sto i dan danas mrze NATO,i kako je to odavno proslo,a pritom se pravis blesav ne samo pred zrtvama samog rata,nego i pred obolelima od zracenja i trovanja.

ugledajuci se na svog tutora,@Zglavkara,nazivas mene,i sve ovde kojekakvim komesarima,lopovima i slicnim,jer nam nije drago sto ce usred juna doci gomila mudonja koji su nas nekad ubijali.

takodje mesas kongresni turizam sa vojnim samitima.

na kraju krajeva-jesam im ja kriv sto su svi takva govna,i sto ih mnogi na svetu toliko "vole" da im treba 10.000 pandura i vojnika za prolazak kroz par ulica?
Bato ti gledaj malo gde je drug Ivica. Garda Ohaja, Clevelenda, crkva, krsti se u sirokim pokretima da i ti vidis dovde na burek forumu, grli se sa ujka Semovim militarima, obecava 'pomoc', cuj pomoc, saradnju itd.
Halo bre. hajde saslusaj sta je govorio pre. Samo sto nije isturio stomachinu i pobio sve Shiptare.
Hteo da povuce sve ambasadore sveta. Hteo vanredno stanje.
Pa budi bre malo parlamentaran. Radio je to i Kostunica, jedino malo dostojanstvenije.
Kod njega su svi otisli doborvoljno u Hag i dobili po 17 godina bajboka.Potpisan niz dokumenata sa Evropom.
Shuta zove u goste, samo sto nije skocio od srece na tamo nekom njihovom nosacu tica. Toma se oblizuje: jaoooo majke vam ga, ja bi to bolje. Ja bi na stiropor.
Halo bre, sire bulju, rupa na videlo, uzivajte momci, za to postojimo.
Pa sta bi ti? hajde reci? Daj neku ideju. Zovi KoNJuzina da protestujete zajedno.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Тако је, ништа нису бацали током рата, и Србија нема ништа да понуди туристима сем конгреса. Апсолутно се слажем.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Žao mi je tih ljudi, ali to su prilično nategnute teze.

Evo ti jednog drugačijeg primera. Moj rođak je kao profesionalno vojno lice bio na prvoj borbenoj liniji na KiM tokom celog rata. Praštala je municija od osiromašenog uranijuma, gledao je A-10ke skoro svaki dan i evo ga živ i zdrav hvala bogu. Niko od njegovih ratnih drugova takođe nema kancer..a po toj logici kojom se ti vodiš oni bi svi odavno trebalo da su u večnim lovištima..a nisu.

znas,radijacija ne ide uvek - padne bomba pored tebe,saceka zrak da ti pridjes,onda skoci na tebe,uvuce ti se u telo,i ti ni ne znas,i onda pocne da te jede...

zna se da je hronicno(slabo,ali dugo) izlaganje radijaciji mnogo gore nego akutno(kratko,ali jako).

bilo je slucajeva da se covek za nekoliko minuta ozraci i sa 5000 Siverta,a da opet uspe da prezivi,nekad cak i bez vecih posledica.

a s druge strane,svi znamo da se desava da u osobi bukti rak,a da godinama nije isla ni...ma,ni da kupi neku hemikaliju,a kamoli videla radioaktivnu supstancu.

uostalom,znas i za one Italijanske vojnike koji su se otrovali na Kosovu.Oni sigurno to nisu izmislili,pogotovu ne sto prica ide na stetu NATOa.  Smile

pitaj bilo kog hirurga,i u bilo kojoj vecoj bolnici o statistici-svaki ce ti reci da posle 1999.-2000. godine ima sve vise i vise raka,i to kod svih uzrasta.

Citat
Što se tiče 99te kao takve i poginulima, to je bila karikatura od  sukoba u odnosu na prave ratove u Bosni i Hrvatskoj gde se dnevno ginulo koliko ovde za svih 78 dana.
cekaj,ako cemo tako,onda mozemo u beskraj.

tako je to karikatura za rat u Iraku,pa je to karikatura za razne politicke masakre(Staljinove,Maove,Crvenih Kmera,Hitlerove...),pa je to karikatura za ceo prvi svetski rat,pa je on karikatura za ceo drugi...

mislim,mozemo tako u beskraj.

I jedno pitanje za tebe, zašto do današnjeg dana nije objavljeno zvanično koliko je ukupno ljudi poginulo tokom 99te? Komisija koja je počela da prebraja je rasformirana (za vreme Miloševića, da ne bude zabune)..šta misliš zbog čega?

1.zato sto je dobar deo ljudi poginulo i na Kosovu,a mi tamo nemamo pristup od 99te.
2.zato sto je bilo vise komisija,vise strana,i vise prica.
NATO je na primer tvrdio da je unistio 200 tenkova,i gadjao samo vojne ovbjekte i osoblje(njih 500),i to je sve.na kraju se ispostavi da je unistio svega 15 tenkova,a pobio i 2000 civila.
JNA je tvrdila da je poobarala vise nego sto zaista jeste i da je izgubila mnogo manje nego sto zaista jeste.
Siptari su tvrdili da su ubili mnogo vise nego sto zaista jesu,a pritom su cutali o civilnim zrtvama,al ne samo nasim,nego i njihovim.
3.zato sto nije uvek bilo lako utvrditi sve koji su pretrpeli posledice bombardovanja.
neki su umrli tako sto je na njih pala raketa.neki su,pak,umrli tako sto ih je pogodio geler.neki su umrli tako sto su se otrovali.

Bato ti gledaj malo gde je drug Ivica. Garda Ohaja, Clevelenda, crkva, krsti se u sirokim pokretima da i ti vidis dovde na burek forumu, grli se sa ujka Semovim militarima, obecava 'pomoc', cuj pomoc, saradnju itd.
Halo bre. hajde saslusaj sta je govorio pre. Samo sto nije isturio stomachinu i pobio sve Shiptare.
Hteo da povuce sve ambasadore sveta. Hteo vanredno stanje.
Pa budi bre malo parlamentaran. Radio je to i Kostunica, jedino malo dostojanstvenije.
Kod njega su svi otisli doborvoljno u Hag i dobili po 17 godina bajboka.Potpisan niz dokumenata sa Evropom.
Shuta zove u goste, samo sto nije skocio od srece na tamo nekom njihovom nosacu tica. Toma se oblizuje: jaoooo majke vam ga, ja bi to bolje. Ja bi na stiropor.
Halo bre, sire bulju, rupa na videlo, uzivajte momci, za to postojimo.
Pa sta bi ti? hajde reci? Daj neku ideju. Zovi KoNJuzina da protestujete zajedno.

ne mora da se protestuje,al ne mora ni da im se stalno ljubi dupe.(mislim na nase politicare)

ako mi izvucemo neku korist od tog samita,al neku vrednu,ne "bravo,bravo,pohvalicemo vas da dobro kuvate",ja cu da povucem moje reci o samitu.

ali ja mislim da od toga nece biti mnogo.pritom je moglo da bude mnogo vise da su pozvali i druge.

a koristilo bi to i nama,a i njima.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 22:45:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Тако је, ништа нису бацали током рата, и Србија нема ништа да понуди туристима сем конгреса. Апсолутно се слажем.

Nije poenta u tome sa čime "teoretski" raspolažemo, nego pričamo o faktima.

Budimpešta godišnje stavi u kasu od turizma više nego cela Srbija. Mađari zarade milijardu evra na glavnom gradu, banjama, paprikašu i blatnom jezeru..

A mi se ovde još nismo dogovorili ni da li je rat 99te gotov, da li da okačimo table ulica na latinici da turista može da se snađe u vremenu i prostoru, ali smo zato svetski šampioni kada se priča o belosvetskim nepravdama, kada sami sebe doživaljavamo kao najveće stradalnike koje je ovaj svet video, okupatori, bombe itd.

HKJ,

Država je morala da ima debeli motiv pa da ne izađe sa kakvim takvim podacima o žrtvama, osim broja poginulih vojnika i policajaca. Prilično sam ubeđen da je to stopirano jer bi cifre pokazale da je najviše poginulih bilo na KiM i to Albanaca što bi narušilo famu o 99toj kao ratu u kome smo mi najviše stradali..i onda su to brže bolje zabašurili i raspustili komisiju.

« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 22:18:12 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ма ОК, али конгреси Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
250 hiljada turista godisnje dodje na Zlatibor.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 10:34:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.